Phil Lipofin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Julkkis

WPR

Phil Lipof on ollut sinnikäs ja sitkeä toimittaja viimeiset 25 vuotta. Kokenut toimittaja on Emmy- ja Edward R. Murrow -palkinnon voittaja, joka on käsitellyt joitain maan tärkeimmistä uutisista.

Syyskuussa 2020 hän liittyi NBC:n lippulaiva-asemalle. Hän nousi tunnetuksi täydellisenä ja upeana uutistoimittajana. Mitä tulee työilmapiiriin, ahkera toimittaja on melko vakava.

Hän peri älynsä jumalallisesta maailmasta. Hänen oivaltavat ideansa ovat käsittämättömiä. Hän sai kaikki uskomaan kovaan työhön ja siihen, että ihmeitä tapahtuu vain niille, jotka ovat sen arvoisia.

Onko Phil Lipofilla sairaus? Terveyspäivitys tutkittu

Phil Lipofin sairaus

Phil Lipof on Bostonissa toimiva uutislähettäjä, joka sai hengenvaarallisen huumereaktion.

Hänen saamaansa väkivaltaista reaktiota kutsuttiin DRESS-nimeksi (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms).

Hänet pelasti ajallaan saapunut usean erikoisalan tiimi. Hän sai reaktion staph-infektion antibioottien ottamisen jälkeen. Kun ihottuma levisi koko hänen kehoonsa, hänen tilansa huononi.

Ihottumien lisäksi hänen maksansa loukkaantui vakavasti, mutta kaikki meni kuitenkin lopulta.

Hän joutui sairaalaan kahdeksantena päivänä, ja häneltä kesti kuukausi toipua täysin.

Phil on edelleen toipumassa ja näyttää lähtevän NBC Newsista. Phil ilmoitti äskettäin Twitterissä ensimmäisestä suorasta lähetyksestään ABC World Newsin kanssa.

Lue myös: Anthony Johnsonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Phil Lipofin vaimo

Phil Lipofin sairaus

Phil Lipof naimisissa entisen toimittajan Juli Auclairin kanssa. Hänellä on kiireinen elämä sisällönkehittäjänä, kirjoittajana ja sosiaalisen median markkinointipäällikkönä.

Heillä on täydellinen avioliitto. Daniella Lipof ja Dylan Lipof ovat heidän lapsiaan. Heidän perheensä näyttää olevan läheinen side ja täydellinen keskinäinen ymmärrys.

Rakastajat huokuvat upeaa energiaa ja heillä on rauhallinen rakkaustarina. Herran täytyy olla iloinen nähdessään tiimin toimivan niin hyvin. He pitävät faninsa ajan tasalla julkaisemalla dynaamisia ja virkistäviä perhekuvia.

Phil Lipofin perhe

Hän syntyi Newtonissa, mutta kasvatti vanhempansa Bostonissa. Hänen äitinsä ja neljä sisarusta asuvat edelleen Bostonissa, joten hänellä on merkittävät juuret kaupungissa. Hänen isänsä, veljensä ja sisarensa ovat kaikki toimineet Newtonin kaupunginvaltuustossa. Emily, hänen äitinsä, oli yksi ensimmäisistä naisista maailmassa, joka vihittiin rabbiksi ja palveli Brooklinen saarnatuolissa. 20. marraskuuta 2001 hänen isänsä kuoli 62-vuotiaana.

Lue myös: Harvey Leonardin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Phil Lipof koulutus

Phil Lipofin sairaus

Lipof osallistui Beaver Country Day Schooliin ja valmistui vuonna 1991. Hän siirtyi sitten Syracuse Universityyn, jossa hän opiskeli puheviestintää ja kirjoittamista ja valmistui vuonna 1995. Lisätietoja hänen koulutuksestaan ​​tarkistetaan parhaillaan ja julkaistaan ​​heti, kun se tulee saataville.

Phil Lipof Nbc - Wabc

Hän aloitti mediauransa palkattomana vapaaehtoisena Newtonin uudella tv-asemalla. Hän tuo 20 vuoden kokemuksen NBC 10 Bostoniin ja muualle, ja hän on käsitellyt joitakin kansakunnan tärkeimmistä ja vaikeimmista aiheista.

Hän oli pääankkuri Wcvb:ssä Bostonissa viime aikoihin asti. Hän työskenteli aiemmin seitsemän vuotta ankkurina ja reportterina Wabc-Tv:ssä New Yorkissa. Sen lisäksi hän ankkuroitui vaimonsa kanssa Whdh:ssä Bostonissa, W forissa Miamissa ja Wrnnissa Kingstonissa New Yorkissa heinäkuu . Phil aloitti myös uransa Kidkissä Idaho Fallsissa.

Hän on pelannut Bostonin maratonin pommi-iskuja livenä vuosia ja kestänyt 80 km/h puuskissa Sandy-supermyrskyn aikana. Hurrikaani Katrinan jälkeen hän matkusti Israeliin terrorismia käsittelevään erityissarjaan ja Saksaan puhuakseen haavoittuneiden joukkojen kanssa. Donald Trumpista Dalai Lamaan Paavali ja Jimmy Page, hän on haastatellut heitä kaikkia!