Phil Collinsin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Philip David Charles Collins LVO on englantilainen rumpali, laulaja-lauluntekijä, levytuottaja ja näyttelijä, joka syntyi 30. tammikuuta 1951. Hänet tunnetaan parhaiten työstään rock-yhtye Genesis kanssa rumpalina ja solistina sekä laulajana. hänen soolouransa, joka alkoi vuonna 1981.

Sooloesiintyjänä Collinsilla oli kolme Ison-Britannian ykköshitiä ja seitsemän Yhdysvaltain ykköskappaletta vuosina 1982-1990. Hänellä oli enemmän Yhdysvaltain top 40 -singlejä kuin millään muulla muusikolla 1980-luvulla, kun hän työskenteli Genesiksen kanssa ja teki yhteistyötä muiden artistien kanssa. , ja hänen soolouransa yhdistyvät. 'In the Air Tonight', 'Against All Odds (Take a Look at Me Now'), 'One More Night' ja 'Another Day in Paradise' olivat hänen suosituimpia hittejä tuolloin.

Phil Collinsin sairaus

Mikä sairaus Phil Collinsilla on?

Collins on kamppaillut terveysongelmien kanssa viimeisten kymmenen vuoden aikana, alkaen niskanikamien vaurioitumisesta vuonna 2009.

Hän oli esiintymässä, kun hän sai vamman, joka aiheutti heikentävän hermovaurion käsiinsä.

Hänelle tehtiin leikkaus nikamien korjaamiseksi, mutta hän menetti tuntemuksensa sormistaan ​​ja pystyi tarttumaan rumpuihin vain teipillä.

Pian hän ei pystynyt jatkamaan rumpujen soittamista, jotka olivat tehneet hänestä kuuluisan.

'Jotenkin, viime Genesis-kiertueen aikana sijoittelin joitain nikamia niskaani, ja se vaurioitti käsiäni', Collins totesi Genesiksen verkkosivuilla tuolloin julkaistussa huomautuksessa.

Phil Collinsin sairaus

'Käteni eivät vieläkään pysty toimimaan normaalisti onnistuneen niskaleikkauksen jälkeen.'

'Ehkä vuoden sisällä kaikki muuttuu, mutta toistaiseksi en pysty soittamaan rumpuja tai pianoa.'

Collins paljasti vuoden 2016 omaelämäkerrassaan, että hän kamppaili alkoholismin kanssa jäätyään eläkkeelle ja erottuaan kolmannesta vaimostaan, mutta että hän oli ollut raittiina kolme vuotta.

Lue myös: Jimmy Barnesin perhesairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Hän ilmoitti olevansa tyypin 2 diabeetikko seuraavana vuonna saatuaan jalkaansa diabeettisen paiseen, joka infektoitui ja vaati hoitoa painekammiossa.

Laulaja joutui perumaan kaksi keikkaa vuonna 2017, kun hän nukahti hotellihuoneeseensa ja löi päänsä tuoliin, mikä vaati ompeleita silmän lähellä olevaan ikävään pistoon.

Phil Collinsin sairaus

Collinsin kaatuminen johtui 'jalan putoamisesta', sairaudesta, jonka hän sai selkäleikkauksen jälkeen ja johon hän nyt käyttää ortopedisia kenkiä.

Hän kävelee nyt kepin avulla ja esiintyy lavalla tuolissa istuen.

Collinsilla on myös akuutti haimatulehdus, joka saa haiman turpoamaan ja tulehtumaan lyhyessä ajassa.

Lue myös: Andy Fletcherin sairaus: Depeche Moden perustaja Andy Fletcher on kuollut 60-vuotiaana

'Kuukausien sisällä juot vodkaa jääkaapista aamulla ja putoat lasten edessä', hän sanoi lehdistötilaisuudessa sairaudesta vuonna 2016.

'Mutta se oli jotain, jonka kävin läpi, ja minulla oli onni selviytyä siitä.'

'Olin kuoleman partaalla.'