Phil Bennett Sairaus: Mitä hänelle tapahtui? Yleiskatsaus hänen terveydestään ja kuolinsyystään!

Julkkis

WPR

Entinen Walesin kansainvälisen rugbyliiton lentäjä Phil Bennett sai vuoden 1977 BBC Walesin vuoden urheilupersoonallisuuspalkinnon. Phil Bennett on World Rugby Hall of Famen jäsen ja Brittiläisen imperiumin ritarikunnan virkailijat.

Phil Bennett pelasi rugbyliittoa Walesissa ja British & Irish Lionsissa. Phil Bennett oli Felinfoel Rugby Football Clubin, Llanelli Rugby Football Clubin ja Barbarian Football Club .

Varhainen elämä ja perhe:

Hän syntyi Marshallissa, Texasissa, ja valmistui Texas A&M -yliopistosta vuonna 1978 ennen kuin hänestä tuli tunnettu. Hän on nyt sinkku.

Phil Bennett vaimo

Phil Bennett on naimisissa, mutta hänen vaimonsa henkilöllisyys on pidetty salassa.

Lue myös: Howie Pyron sairaus: Danzig + D -sukupolven entinen basisti Howie Pyro on kuollut 61-vuotiaana

Phil Bennett lapset

Phil Bennettin lasten nimiä ei ole koskaan julkistettu.

Phil Bennettin sairaus

Phil Bennettin sairaus

Phil Bennettin kerrotaan kuolleen äskettäisen sairauden jälkeen. Varhain perjantaiaamuna tiedon hänen kuolemastaan ​​pyyhkäisi Internetiä.

Phill Bennetts oli Walesin kansainvälinen rugbyliitto 1969-1978. David Owen

ja Philin miniä toisaalta kumpikin hylkäsi Philin kuolemanvaatimuksen twiitissä.

Entinen Walesin kansainvälinen rugbypelaaja Phil Bennett kuoli 73-vuotiaana. 'Kuulin tänä aamuna hirvittäviä uutisia Länsi-Walesista Bennettin poismenosta, miehen, jonka olin etuoikeutettu tapaamaani muutaman kerran.'

'Welsh/Lions-legenda, joka on myös mukava kaveri.' 'Benny, lepää rauhassa', Lee Hughes huomautti.

– Minua särki kuullessani Phil Bennettin poismenosta. Yksi sukupolvensa parhaista urheilijoista ja mikä vielä tärkeämpää, erinomainen ihminen.'

Tom Shanklin kirjoitti Twitterissä: 'Todennäköisesti mukavin asia, jonka olen koskaan tehnyt, oli haastatella häntä @BBCScrumv Rip -palvelussa Rugbysta ja hänen elämästään @:n kanssa. davidflatman .”

'PHIL BENNETT EI ole kuollut', Philin miniä tviittasi kiistäen väärennöksen. Tämän seurauksena, jos ihmiset voisivat pyyhkiä pois viestinsä väittäen, että hän on heti julkaissut ne, se olisi hienoa.'

Lue myös: Chuck Loftonin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

“Perhe olisi innoissaan!!! Mikä siinä on, että ihmiset levittävät väärää tietoa?'

Bennett on eläkkeellä oleva Walesin rugbyliiton jalkapalloilija, jota pidetään laajalti yhtenä maan parhaista pelaajista. Bennett on tunnettu rugby-puhuja laajan asiantuntemuksensa ja viihdyttävän persoonallisuutensa ansiosta.

Phil Bennettin sairaus

Hän tarjoaa viihdyttäviä keskusteluja ja on loistava lisä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. 'Phil oli rugbypelaaja, jonka lahjakkuus ylitti luokittelun', eräässä rugbykirjassa väitetään.

Bennett, luonnollinen kärpäspuolikas, oli tuottelias maalintekijä sekä seurassa että maassa. Hän keräsi uskomattomat 166 pistettä vain 29 Walesin ottelussa.

Bennett nousi suosiolistan kärkeen nopeasti aloitettuaan kotimaisen uransa Felinfoel RFC:ssä. Hän aloitti uransa Felinfoelissa ennen siirtymistään Llanelli RFC ja Barbarian F.C.

Vuonna 1969 hän debytoi Walesissa Ranskaa vastaan, jolloin hänestä tuli ensimmäinen walesilainen vaihtopelaaja kansainvälisessä rugbyn historiassa.

Bennett kuului vuoden 1974 Britannian ja Irlannin lionsjoukkueeseen, joka teki uuden maailmanennätyksen. Bennett johti joukkuetta maalinteossa ja oli kohokohta koko sarjan ajan, kun joukkue voitti Etelä-Afrikan 3-0.

Bennett jäi eläkkeelle rugbysta vuonna 1978 pitkän ja maineikkaan uran jälkeen kotimaassa ja ulkomailla, ja hänet valittiin myöhemmin International Rugby Hall of Fameen. Bennett ja hänen joukkuetoverinsa saivat kunnian Welsh Sports Hall of Famessa vuonna 2007.

Phil Bennettin muistokirjoitus

Phil Bennettin sairaus

Phil Bennett ei ole kuollut huolimatta kuolemanhuijauksesta, joka nousi esiin perjantaina 6. toukokuuta 2022. Kuolemahuijaus paljastettiin ja osoitettiin, että Phil Bennett on sairas ja hänen perheensä hoitaa häntä.