Pettikö Adam Levine Behati Prinsloota? Kuka on Sumner Stroh?

Julkkis

WPR

Naisen väite suhteesta Adam Levinen kanssa ei ole saanut vastausta. Hän ja Behati Prinsloo seurustelivat kaksi vuotta ennen kuin menivät naimisiin 19. heinäkuuta 2014. Pariskunnalla oli jo poika ja tytär, ja he paljastivat hiljattain kolmannen raskautensa.

Raporttien mukaan Maroon 5:n keulahahmo Adam Levine petti vaimoaan Behati Prinsloota. Yli viikko sen jälkeen, kun huhuttiin, että pari odottaa kolmatta yhteistä lastaan, Sumner Stroh-niminen nainen levitti TikTokissa väitteitä hänen väitetyistä yhteyksistään poptähden kanssa, kertoo aceshowbiz.com.

Minulla oli suhde miehen kanssa, joka on naimisissa Victoria's Secretin malli Sumner väitti TikTok-videossaan. Hän väitti: ”Olin naiivi, koska olin nuori tuolloin. Ja ollakseni täysin rehellinen, tunnen itseni hyväksikäytetyksi. En ollut tällä hetkellä läsnä kuten tänään. Olin epäilemättä erittäin herkkä manipulaatiolle.'

”Tässä vaiheessa Maroon 5 on pohjimmiltaan hissimusiikkia. Joten olen varma, että tunnet Adam Levinen. Kuukausien puhumatta jättämisen jälkeen Adam Levine , jonka olin nähnyt noin vuoden, hän palasi elämääni tällä tavalla 'Hän jatkoi.

Instagram-malli näytti Levinen oletetun suoran viestin (DM), jossa hän kysyi, olisiko hyväksyttävää, jos hän nimeäisi syntymättömän lapsensa hänen mukaansa.

'Okei, vakava kysely. Jos minulla on toinen lapsi, haluan todella antaa hänelle nimen Sumner, jos se on poika (sic). Oletko samaa mieltä? ERITTÄIN vakava' luki viestin käyttäessään emojia olkapäitä kohauttamalla.

Sumner sanoi, että hän tuntee 'Minusta tuntuu, että minun täytyy olla helvetissä juuri nyt. Tietämättäni moraaliani loukattiin.'

Hän tiesi 'teemän tekemisen, rahan ansaitsemisen ja Instagram-mallina olemisen konnotaatiot' sekä vaikuttajana olemiseen liittyvät 'stereotypiat', joten hän väitti, ettei hän 'ei koskaan halunnut tulla ulos'.

Hän antoi seuraavan selityksen sille, miksi hän paljasti sen nyt: 'Lähetin joitakin kuvakaappauksia huolimattomasti sähköpostitse muutamille kavereille, joihin luulin luottavani, ja yksi heistä oli yrittänyt myydä iltapäivälehti - joten tässä olen.'

Lisäksi Sumner julkaisi huomautuksen Instagram-tarinaansa.

adam levine petti vaimoaan

Jaettuaan TikTokin, hän lisäsi: 'Tietästi monet ihmiset yrittävät täyttää aukot erilaisilla virheellisillä johtopäätöksillä.

– Ottaen huomioon, miten tämä on tehtävä, en koe tekeväni palveluksia kenellekään. Siinä on paljon huomioitavaa, mutta kenties paljastuvasta totuudesta on ainakin hyötyä.'

Levine ei ole kommentoinut naisen väitettyä parisuhdetta. Hän ja Behati seurustelivat kaksi vuotta ennen kuin menivät naimisiin 19. heinäkuuta 2014.

Dusty Rose, heidän ensimmäinen lapsensa, syntyi 21. syyskuuta 2016 ja Gio Grace, heidän toinen lapsensa, syntyi 15. helmikuuta 2018.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Vaikuttaako kolmannen lapsen saaminen Adam Levinen nettoarvoon?