Peter Weber oli valmistautunut matkustamaan Meksikoon saadakseen kandidaatin paratiisissa, mutta hän päätti sitä vastaan

Julkkis

WPR

Tulevalla Bachelor in Paradise -kaudella ei näy Peter Weberia.

30-vuotiaan entisen poikamiehen, joka näytteli ABC:n tositreffisarjassa The Bachelor, oli määrä esiintyä kaudella 8, joka kuvattiin Meksikossa, mutta hän kieltäytyi kutsusta, kun hänen sopimusneuvottelunsa verkoston kanssa katkesivat. .

Bachelor in Paradise oli itse asiassa se, mitä aioin tehdä. Hänen mukaansa aioin tehdä sen. Loppujen lopuksi kyse oli vain siitä, että sopimuksesta ei päästy sopimukseen.

'Ehkä voisin kokeilla sitä uudelleen', Weber jatkoi.

Mutta lopulta ABC ja minä emme päässeet yksimielisyyteen ja lähtivät. Minusta se on upeaa, koska kaikella tapahtuu syystä.

Peter Weber melkein liittyi Bachelor in Paradise

The Bachelor'sin tulevan kauden 2020 tähti paljasti, että hän oli jopa ottanut lomaa töistä vieraillakseen Paratiisissa ja sanoi: 'Katsoin sitä aina yhdeksi tapahtumapaikaksi, jolle en ollut vielä käynyt. tai yrittänyt.'

Fanit muistavat Weberin myrskyisän kauden loppupeleissä, jotka saivat Bachelor Nationin puhumaan kuukausia; hän jätti show'n kihloissa Hannah Ann Slussin kanssa ennen kuin katkaisi kihlauksen ja hänellä oli lyhyt suhde Madison Prewettin kanssa kameran ulkopuolella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Weber alkoi nähdä Kelley Flanagan ilmoitettuaan eronsa Prewettistä vain kolmen päivän seurustelun jälkeen. Joulukuuhun 2020 mennessä pari oli eronnut.

Kun hänen The Bachelorette -kautensa oli käynnissä, Weber myönsi viettäneensä aikaa yhdessä Hanna Brown , jonka kanssa hän oli seurustellut sillä kaudella.

Peter Weber melkein liittyi Bachelor in Paradise

Weber vitsailee siitä, kuinka monta naista Bachelor Nationista hänellä olisi ollut, jos hän olisi liittynyt BiP:hen.

Hän sanoi: 'Joku oli siellä.' 'Siellä oli joku, mutta en paljasta niitä nimiä. Kiinnostukseni mennä sinne johtui yksinomaan siitä.