Peter Navarro Net Worth 2022: Amerikkalainen kirjailija ja ekonomisti tulot!

Julkkis

WPR

Peter Navarro on yhdysvaltalainen kirjailija ja taloustieteilijä, jonka nettovarallisuus 5 miljoonaa dollaria . Hän syntyi 15. heinäkuuta 1949. Hän työskenteli presidentin assistenttina Trumpin hallinnossa. Hän toimi kauppa- ja valmistuspolitiikan johtajana sekä maanpuolustustuotantolain politiikan koordinaattorina.

Hän oli myös Valkoisen talon kansallisen kauppa- ja tuotantopolitiikan johtaja ja taloustieteen emeritusprofessori Kalifornian yliopiston Paul Merage School of Businessissa. Hän kirjoitti useita teoksia, mukaan lukien myydyin 'Death by China'. Opitaanpa lisää hänen roolistaan ​​Trumpin hallinnossa ja hänen nettovarallisuudestaan.

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Ammatti: Tekijä
Ikä: 72
Maa: Yhdysvallat
Syntynyt: 15 päivänä heinäkuuta 1949
Palkka: 500 tuhatta dollaria
Viimeksi päivitetty 2022

Peter Navarron nettoarvo

Peter Navarron nettoarvo

Peter navarro on tehnyt tutkimusta ja puhunut yli 50 vuoden ajan, ja vuodesta 2022 lähtien näyttää siltä, ​​​​että hän on ansainnut 5–6 miljoonaa dollaria. Hän työskenteli presidentin kanssa ja hänellä oli kirja. Hän oli kirjailija ja presidentin neuvonantaja.

Huolimatta siitä, että emme tiedä hänen nettovarallisuuttaan, hän ansaitsee tarpeeksi rahaa useista ammateistaan ​​elääkseen mukavasti. Hänellä oli kiinteistösijoitus ja hän sai 1000 dollarin rojaltimaksun kirjastaan.

Aikainen elämä

Peter Navarron nettoarvo

15. heinäkuuta 1949 Navarro syntyi Massachusettsissa. New Hampshiressa hänen isänsä oli kotibändin klarinetisti. Kun hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan yhdeksänvuotias, Navarro muutti Floridaan asumaan äitinsä luo ja käymään Bethesda-Chevy Chase High Schoolia. Navarro sai stipendin Tuftsin yliopistossa ja ansaitsi taiteiden kandidaatin tutkinnon.

Seuraavat kolme vuotta hän vietti Thaimaassa Yhdysvaltain rauhanjoukoissa. Navarro suoritti maisterin tutkinnon julkishallinnossa ja tohtorin tutkinnon. taloustiedettä Harvardin yliopiston John F. Kennedy School of Governmentista.

Lue myös: Kim Mathers Net Worth 2022: Amerikkalainen nainen ja Eminemin entinen vaimo!

Ura

Navarro aloitti uransa Harvard Energy and Environmental Policy Centerissä tutkijana. Hän jatkoi taloustieteen opettamista Kalifornian yliopistossa ja San Diegon yliopistossa myöhemmin urallaan.

Hän työskenteli muun muassa energian ja Yhdysvaltojen ja Aasian välisten yhteyksien parissa yli 20 vuoden ajan Kalifornian yliopistossa, ja hänestä tuli lopulta emeritusprofessori.

Navarro on saanut lukuisia palkintoja opettamisestaan ​​ja on kirjoittanut kirjan nimeltä 'The Policy Game: How Special Interests and Ideologis are Stealing America', jossa hän käsittelee työntekijöiden korvauksia ja kuinka auttaa ulkomaisen kilpailun vuoksi työpaikkansa menettäneitä.

' Kuolema Kiinan toimesta ”, yksi hänen muista kirjoistaan, on kiistanalainen näkemys Kiinasta, joka kritisoi ankarasti sen hallintopolitiikkaa. Hän ohjasi ja tuotti myös dokumentin aiheesta.

Navarron poliittinen ura alkoi, kun hän haki virkaa San Diegossa viisi kertaa ja hävisi joka kerta. Koska hän on myös rekisteröity demokraatti, hänen poliittisista ajatuksistaan ​​ja puheestaan ​​on tullut kiistakohta.

Peter Navarron nettoarvo

Vuonna 1989 hän ilmoittautui republikaaniksi, mutta vuonna 1994 hän siirtyi demokraattiseen puolueeseen. Navarro sai Hilary Clintonin hyväksynnän ja tuki Barack Obaman presidentinvaalikampanjaa.

Vuonna 2016 hän rekisteröityi uudelleen republikaaniksi ja hänestä tuli Trumpin hallinnon jäsen. Trumpin kampanjan aikana hän puolusti protektionistista ulkopolitiikkaa ja valmisteli taloussuunnitelman nimeltä 'Economic Analysis of Donald Trump Sopimus amerikkalaisen äänestäjän kanssa.'

Navarro nimitettiin nopeasti Valkoisen talon kansallisen kauppaneuvoston johtajaksi, jossa hänellä oli merkittävä vaikutus Yhdysvaltain kauppapolitiikkaan Trumpin hallinnon aikana.

Lisäksi Navarro nimitettiin kauppa- ja valmistuspolitiikan viraston johtajaksi, joka raportoi kansantalouden neuvostolle. Hän ei kuitenkaan hyväksynyt tätä valtaa, koska hän halusi enemmän vaikutusvaltaa ja tasa-arvoa NEC:n johtajan kanssa.

Navarroa leimattiin kiistanalaiseksi, koska hän tuki pääasiassa Trumpin toimia ja jopa suoritti oman tutkimuksensa New York Times -lehdessä, joka kritisoi Trumpin hallintoa.

Navarro on vastustanut voimakkaasti Kiinan kanssa käytävää kauppaa, ja Bloomberg News kuvaili häntä valtavirran ekonomistiksi. Hän sanoi myös, että kauppa on uhka kansalliselle turvallisuudelle, ja hän moitti hallitusta ulkomaisten hankintojen tekemisestä.

Lue myös: Thomas Gibson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Peter Navarron nettoarvo

Navarro meni naimisiin Leslie Lebonin kanssa vuonna 2000 ja he erosivat vuonna 2020. Heillä ei ollut yhteisiä lapsia, paitsi Lebonin poika aiemmasta avioliitosta.