Peter Kayn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Peruutettuaan Live Arena -kiertueen ja kadonnut julkisuudesta useiksi vuosiksi, Peter Kay palaa voittoisasti lavalle vuonna 2023.

Raporttien mukaan 48-vuotias koomikko on kehittänyt uuden lavaesityksen, jonka hän aikoo kiertää maata vuonna 2015.

Aloittaessaan uuden Dance For Life -kiertueensa Yhdistyneessä kuningaskunnassa koomikko palaa parrasvaloihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017.

Ura

Peter Kayn sairaus

Ennen kuin Peter nousi kuuluisuuteen stand-up-sarjakuvana, Peterin muita keikkoja olivat elokuvateatterissa, Netto-supermarketissa, huoltoasemalla, wc-paperitehtaalla ja bingohallissa.

On hämmästyttävää, että kaikesta huolimatta hän on onnistunut nousemaan yhdeksi Britannian tunnetuimmista koomikoista! Hänen kunniaansa ovat muun muassa Banff Rockie Award, British Screenwriters' Award, Golden Rose Award ja British Television Award.

Näyttelijän lisäksi hän on myös käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja.

Lue myös: Joe Scarboroughin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä tapahtui Peter Kaylle?

Viimeisen viiden vuoden aikana Peter Kay on pitänyt hiljaista profiilia.

Välttääkseen 'näkemättömät perheongelmat' hän siirsi huhtikuun 2018 ja kesäkuun 2019 Live Arena -kiertueensa joulukuussa 2017.

Olosuhteille ei ole saatu lisävahvistusta.

Hän myös peruutti Dance For Life -esiintymisensä sekä Live Arena -kiertueensa.

Vastauksena kiistaan ​​hän pyysi anteeksi lippuja ostaneilta henkilöiltä.

Lausunnossa luki: 'Olen syvästi pahoillani, että joudun peruuttamaan kaikki tulevat työaloitteeni odottamattomien perheolosuhteiden vuoksi.'

Peter Kayn sairaus

Tuleva stand up -kiertueeni, Dance for Life -tapahtumat ja kaikki jäljellä olevat elävät työsitoumukset sisältyvät tähän.

Pyydän anteeksi. Perheeni on aina ollut etusijalla, ja toivon, että ymmärrät, etten ole tehnyt tätä päätöstä kevyesti.

Mitä tulee perheeni yksityisyyden suojaamiseen tiedotusvälineiltä, ​​olen aina tehnyt parhaani pitääkseni sen sellaisena. Tässä vaiheessa toivon, että tiedotusvälineet ja suuri yleisö kunnioittavat edelleen yksityisyyttämme. 'Haluan vielä kerran pyytää anteeksi mahdollisia haittoja.'

Esitysten lopettamisen jälkeen Kay, joka ei ole salannut perheensä tärkeyttä ja halua elää hiljaista elämää poissa valokeilasta, on ollut useaan otteeseen poissa julkisuudesta.

Lue myös: Kirsty Youngin sairaus: Väärät lääketieteen ammattilaiset tekivät taisteluni elämää muuttavan sairauden kanssa vaikeammaksi

Milloin Peter Kay nähtiin viimeksi?

Peter Kayn sairaus

Kayn komedian Car Share hyväntekeväisyysnäytöksestä ilmoitettiin maaliskuussa 2018. Saman vuoden huhtikuussa hän esiintyi lavalla Blackpoolin näytöksessä esittelemässä jakson.

Tietoisuuden lisäämiseksi mitokondriaalinen sairaus , Lily Foundation järjesti elokuvan näytöksen.

Mitokondriaalinen sairaus kattaa laajan kirjon häiriöitä, jotka johtuvat solun voimalaitosten, mitokondrioiden, toimintahäiriöistä.

Mitokondrioilla on ratkaiseva rooli energian toimittamisessa soluille, ja kun ne eivät pysty siihen, keho kärsii.

Hoitamaton ja heikentävä sairaus, joka voi vahingoittaa aivoja ja muita elimiä, on nyt hoitamaton.

NHS:n verkkosivuilla on lisätietoja tilanteesta.

Tämä on erinomainen organisaatio, jonka tavoitteena on parantaa mitokondriotautia sairastavien lasten elämää', Kay sanoi tuolloin blogikirjoituksessaan.

Säätiön työstä saamani henkilökohtaisen kokemukseni ansiosta olen iloinen voidessani lisätä sekä tietoisuutta että rahoitusta tukeaksemme heidän erinomaista työtä lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Yli 34 000 puntaa lahjoitettiin järjestölle esityksen seurauksena.

Pian sen jälkeen, huhtikuussa 2019, hän esiintyi BBC:n Big Night In -ohjelmassa luodakseen uudelleen Tony Christie -videon (Is This the Way To) Amarillolle Blackpoolissa.

Kun Laura Nuttallilla, 21, diagnosoitiin viime vuonna nopeasti kasvava ja vaarallinen aivokasvain nimeltä Glioblastoma multiforme, hän osallistui kahteen Q&A:hon Manchesterin O2 Apollossa kerätäkseen rahaa hoitoonsa.