Peter Bergman allekirjoittaa viisivuotisen sopimuksen The Young & the Restless -elokuvan jatkamisesta

Julkkis

WPR

Peter Bergman ei ehkä ole vienyt kotiin neljättä Daytime Emmyään perjantain 49. vuotuisessa seremoniassa, mutta ihailtu Young and the Restless -tähti on jo tehnyt komean: Deadlinen mukaan vuodesta 1989 Jack Abbottia esittänyt näyttelijä on allekirjoittanut uuden sopimuksen. , viiden vuoden sopimus pysyäkseen CBS:n saippuaoopperassa.

Bergmanin kaupan merkitys johtuu viiden vuoden päiväsopimusten harvinaisuudesta nykyään; ne kestävät yleensä yhdestä neljään vuotta.

Näyttelijä on edelleen pidetympi kuin koskaan, ja on selvää, että verkkoon CBS-saippuaa valmistava Sony Pictures TV ja fanit eivät voi kuvitella draamaa ilman Bergmania.

Vaikka päivädraamassa esiintyy usein uusia näyttelijöitä, yleisö ei koskaan kyllästy kokeneisiin ammattilaisiin. He muistuttavat perhettä.

Ei ole juurikaan syytä uskoa, että The Young and the Restless ei jatkaisi Bergmanin uuden sopimuksen aikana, vaikka se on juuri uusittu vuoteen 2024.

34 vuotta peräkkäin päiväsaippuaooppera Y&R, jonka on luonut William J. Bell ja Lee Phillip Bell, ovat saaneet eniten katsojia.

peter bergman musteet viisi vuotta käsitellä nuoria levotonta

Perjantaina CBS-kanavalla järjestetyssä Daytime Emmy-gaalassa Bergman tavoitteli ennätyksellisen neljännen Emmyn Rohkeat ja kauniit John McCook päätyi voittajaksi Erinomaisten näyttelijöiden kategoriassa.

Peter Bergman oli ehdolla Jackin roolistaan ​​23 kertaa; Hänet palkittiin kolmella Oscarilla (1991, 1992 ja 2002).

Hän sai ensimmäisen Emmy-ehdokkuutensa työstään All My Children -sarjassa vuosina 1979–1989, jossa hän näytteli tohtori Cliff Warneria, ennen kuin liittyi Y&R:ään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Näyttelijä Peter Bergmanin päiväura

Näyttelijä Peter Bergman on esiintynyt saippuaoopperoissa 1970-luvulta lähtien. Hänen ammatillisten saavutusten luettelonsa sisältää esiintymiset tunnetuimmissa päivätelevisio-ohjelmissa, mukaan lukien The Bold and the Beautiful, All My Children ja The Young and the Restless (1973), (1987).

Kun Peter Bergman valittiin tri. Cliff Warneriksi elokuvassa All My Children, hän teki päivätelevisiodebyyttinsä. Hän pysyi sarjassa yhdeksän vuotta.

Hän jätti heidät ja aloitti näyttelemisen The Young and the Restless -elokuvassa, joka on tunnettu päiväsaippuadraama, jossa hän tällä hetkellä näyttelee. Jack Abbot .

peter bergman musteet viisi vuotta käsitellä nuoria levotonta

Sarjan veteraaneja muistetaan aina päiväsaippuoilla, vaikka uusia näyttelijöitäkin tulee jatkuvasti.

32 vuotta samassa sarjassa pysyneen veteraanisaippuaoopperan supertähden Bergmanin kannalta hän on veteraani, joka ei ole koskaan lähtenyt.

On selvää, että CBS näkee Peter Bergmanin The Young and the Restless -perheen olennaisena jäsenenä, koska hänelle annettiin viiden vuoden sopimus tyypillisemmän neljän vuoden sopimuksen sijaan.