Pete Davidsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Staten Islandilla poika nimeltä Pete Davidson syntyi vuonna 1993.

Scott Matthew Davidson, hänen isänsä, oli kaatunut New Yorkin palomies, joka menehtyi syyskuun 11. päivän 2001 kauhistuttavissa tapahtumissa.

Todistuksen mukaan Scott Davidson meni Marriot Trade Centeriin ennen kuin se romahti.

Surussaan Davidson sai lohtua esiintyessään ikätovereidensa edessä koulussa. Koko lapsuutensa ajan hän kamppaili itsemurha-ajatusten kanssa.

Mitä tulee Kid Cudi -musiikkiin, Pete Davidson sanoi, että se oli pelastanut hänen henkensä.

Heti kun Davidson oli hyväksytty St. Francis Collegeen, hän lähti jatkamaan stand-up-komedian uraa.

Aikainen elämä

Pete Davidsonin nettoarvo

Hän syntyi 16. marraskuuta 1993 Amy ja Scott Davidsonille Staten Islandilla, New Yorkissa, parin pojalle. Syyskuun 11. päivän terrori-iskujen aikana Peten isä oli New Yorkin palomies.

Isänsä kuoleman jälkeen Pete ei pystynyt keskittymään koulussa, ja hän harkitsi itsemurhaa. Kid Cudin kappaleita, joissa hän on jakanut oman taistelunsa itsemurhaa vastaan, on sanottu pelastaneen hänen henkensä.

Haastattelussa aamuradion The Breakfast Club -ohjelmassa hän huomautti: 'Olisin tappanut itseni, jos se ei olisi ollut Lapsi Cudi. ”Tänään olemassaoloni olisi ollut mahdotonta, jos Man on the Moon -kirjaa ei olisi julkaistu.

Valmistuttuaan Xaverian High Schoolista vuonna 2011 Davidson osallistui hetken St. Francis Collegeen Brooklyn Heightsissa.

Lue myös: Andrea Iervolino Net Worth 2022: Tämän kuuluisan julkkiksen tulot tänä vuonna!

Mikä on Pete Davidsonin nettovarallisuus ja palkka?

Pete Davidsonin nettoarvo

Amerikkalaisen koomikon Pete Davidsonin omaisuus on 8 miljoonaa dollaria. Saturday Night Liven 40. kaudella Pete Davidson oli ohjelman nuorin näyttelijä, mikä teki hänestä tutun nimen. Ariana Grande on yksi monista merkittävistä naisista, joita hän on seurustellut.

Ura

Vain kuusitoistavuotiaana Davidson esitti ensimmäisen stand-up-komediansa Staten Islandin keilaradalla. Failosophy, MTV:n komediasarja, oli hänen ensimmäinen näytösdebyyttinsä.

Gotham Comedy Livessä, Comedy Central -ohjelmassa, joka nostaa esiin nousevia koomikkoja, hän debytoi televisiossa kaikkien aikojen ensimmäisellä televisioitulla standup-ohjelmallaan.

Myöhemmin hän esiintyi stand-upissa ja esiintyi 'Brooklyn Nine-Nine' -elokuvassa lyhyen aikaa ennen kuin liittyi 'Saturday Night Liven' näyttelijöihin. Bill Hader , jonka hän tapasi kuvaaessaan pientä roolia vuoden 2015 'Trainwreck' -elokuvassa, antoi hänelle mahdollisuuden koe-esiintymiseen.

Lue myös: Michael Lang Net Worth: Tarkempi katsaus musiikkituottajan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Ura komediassa ja 'Saturday Night Live'ssa

Pete Davidsonin nettoarvo

MTV:n Failosophyn lisäksi Davidson on esiintynyt muissa ohjelmissa, kuten Guy Codessa ja Nick Cannon Presents: Wild'N Outissa.

Tehtyään stand-up-debyyttinsä Comedy Centralin Gotham Comedy Livessä hän esiintyi Jimmy Kimmel Livessä! ja Comedy Underground Dave Attellin kanssa ja jatkaa stand-up-esitystä.

Davidson sai roolin Amy Schumer-Bill Haderin komediassa Trainwreck nähtyään vierailijanäyttelijänä Brooklyn Nine-Nine (2015).

Hader viittasi Davidsoniin Saturday Night Liven 40. kauteen, jossa hän oli näyttelijänä ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa.

20-vuotiaana hän oli yksi sarjan nuorimmista näyttelijöistä.

Samalla kun hänen 'Weekend Update' -osio tuli tunnetuksi usein ylimielisistä vitseistään, kuten Texasin kongressiehdokkaan Dan Crenshawin pilkkaamisesta, joka menetti silmänsä palvellessaan Afganistanissa, Davidson pyysi anteeksi Crenshawlta ohjelmassa seuraavan viikon aikana saatuaan kritiikkiä. hänen pilkkaamisestaan.

Lue myös: Edie Mcclurg Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Terveysongelmat ja mielisairaudet

Pete Davidsonin nettoarvo

Mitä tulee terveyteen ja mielenterveysongelmiin, Pete Davidson on ollut avoin ja rehellinen. Hänellä diagnosoitiin Crohnin tauti myöhään teini-iässä ja hän oli käyttänyt marihuanaa oireidensa hoitoon.

Henkisen terveytensä parantamiseksi hän otti vuonna 2016 virkavapaan SNL:stä selviytyäkseen. Hän kuitenkin huomasi negatiivisuutensa vähentyneen eronsa jälkeen.

Kolmen ensimmäisen kuukauden raittiuden aikana 'Olin aivan kuin koskaan surullisempi ja kaikki oli vain pahempaa', hän huomautti Complexin Open Late -ohjelmassa Peter Rosenbergin kanssa.

Pian tämän jälkeen Davidsonilla diagnosoitiin rajapersoonallisuushäiriö, ja hän puhui tapauksesta vuonna 2017. Kysyttäessä tämänhetkisestä tilastaan ​​hän väittää käyttävänsä lääkkeitä ja palannut entisiin tapoihinsa käyttää marihuanaa ja alkoholia.

Hän kertoi Open Latelle: 'Juhlat ovat taas käynnissä', ja kaikki nauroivat. 'Minulla diagnosoitiin mielisairaus.' Aiemmin uskoin, että minulla on huumeriippuvuus. En voi edes alkaa kuvailla sitä.'

Lue myös: Elle King Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Henkilökohtainen elämä

Pete Davidsonin nettoarvo

Carly Aquilino, stand-up-koomikko, seurusteli Peten kanssa vuosina 2014–2015 ja Cazzie David , stand-up-koomikko, vuosina 2016–2018.

Kesällä 2018 hän kosi Ariana Grandelle kuuluisaa, mutta pari perui suunnitelmansa syksyllä 2019. Hän oli kerran yhteydessä näyttelijä Kate Beckinsaleen lyhyen aikaa.

Hänen Chronin tila on niin vakava, että hän sanoo olevansa täysin riippuvainen lääketieteellisestä marihuanasta. Kuitenkin 6. maaliskuuta 2017, kahdeksan vuoden raittiuden jälkeen, hän paljasti Instagramissa lopettaneensa huumeiden käytön ja ettei hän voinut enää työskennellä Saturday Night Livessä ilman sitä.

Marc Maronin podcastissa todettiin myöhemmin, että hän käytti edelleen satunnaisesti marihuanaa, mutta oli vähentänyt huomattavasti lääkkeen käyttöä.

Kun hän oli ehdolla presidentiksi vuonna 2016, hän oli Hillary Clintonin kiihkeä kannattaja, ja hän jopa tatuoi hänet jalkaansa.

Hänen isänsä palomiestunnus, 8418, on tatuoitu Peten vasempaan kyynärvarteen.

New Yorkin poliisilaitos suoritti 15. joulukuuta 2018 hyvinvointitarkastuksen Davidsonille sen jälkeen, kun hän latasi Instagram-viestin, joka kertoi itsemurha-ajatuksista, mikä huolestutti hänen fanejaan, ystäviään ja ex-morsaansa.

Davidson otettiin kiinni ilman välikohtauksia. SNL-studioiden etsinnässä hänet löydettiin vahingoittumattomana, ja hän esiintyi lähetyksessä vain kerran sinä iltana esitellen musiikkiryhmän.

Pete alkoi seurustella Kim Kardashianin kanssa vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR