Pete Buttigieg ja mielenosoittajat pakottivat Brett Kavanaughin pakenemaan pihviravintolasta

Julkkis

WPR

Tämän viikon abortin vastaisten mielenosoitusten aikana Washington DC:ssä Pete Buttigieg puolusti aviomiehensä twiittiä, joka nauratti tuomari Brett Kavanaughin illallisen häiriötä.

Chasten Buttigiegin Twitter-huomautus, jossa hän sanoi: 'Kuulostaa siltä, ​​että hän halusi vain yksityisyyttä tehdäkseen omia ruokailupäätöksiään', kyseenalaistettiin Fox News Sundayssa. Liikenneministeri vastasi, että se oli asianmukaista.

Vaikka Mr. Buttigieg myönsi, että virkamiesten 'täytyisi aina olla vapaita väkivallasta', hän vakuutti myös, että heitä ei koskaan suojata kritiikiltä ja väkivallattomalta mielenosoitukselta.

'Pidä mielessä, että nämä mielenosoittajat eivät koskaan olleet yhteydessä oikeuteen; sanotaan, että ne eivät olleet näkyvissä tai kuultavissa.

Pete Buttigieg ja mielenosoittajat pakottivat Brett Kavanaughin pakenemaan pihviravintolasta

Ja syy, miksi nämä mielenosoittajat ovat raivoissaan, on se, että amerikkalaisten enemmistön kannattama ratkaiseva oikeus otettiin pois.

Oikeuden yksityisyyteen oli myös 'riisunut' tuomari Kavanaugh, herra Buttigiegin mukaan, joka oli yksi kuudesta konservatiivisesta tuomarista, jotka äänestivät Roe v. Wade -oikeuden kumoamisen puolesta.

Siitä lähtien kun olen elossa, Yhdysvaltojen vakiintunut oikeuskäytäntö on katsonut, että perustuslaki suojelee oikeutta yksityisyyteen, mutta nyt tuomarit, mukaan lukien tuomari Kavanaugh, ovat kumonneet tämän, joka vannoi muistoni Jumalan ja kaikkien edessä. , mukaan lukien Yhdysvaltain kongressi, että ne noudattaisivat vakiintunutta oikeuskäytäntöä.

Pete Buttigieg ja mielenosoittajat pakottivat Brett Kavanaughin pakenemaan pihviravintolasta

Chasten Buttigieg' s 'Joten, ilmeisesti ihmiset ovat vihaisia. Heidän ensimmäisen muutoksen oikeuksiaan käytetään.

Liikenneministeri puhui herra Buttigiegistä kunnioittavasti mutta voimakkaasti, kun Fox Newsin ankkuri Mike Emmanuel yritti toistuvasti puuttua asiaan.

Sosiaalisen median käyttäjät kehuivat Mr. Buttigiegin säveltämää, selkeäsilmäistä esitystä, sillä haastattelupätkät keräsivät miljoonia katselukertoja muutamassa tunnissa.

Brett Meiselas, podcast-juontaja kommentoi: 'Luulin, että Rupert Murdoch omisti Fox Newsin, mutta silti näen jatkuvasti Pete Buttigiegin omistavan ne joka ikinen viikko.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit-