Perutaanko Jersey Shore 2.0? Näyttelijöiden ja miehistön tiedot keskeytetystä tuotannosta on julkaistu

Viihde

WPR

Pitäkää nyrkkeistänne kiinni! MTV:n tiedottajan mukaan tuleva Jersey Shore 2.0 on 'keskeytetty', eikä se palaa. Meillä on kaikki tähän mennessä tiedot alla.

Miksi Jersey Shore 2.0 lopetti kuvaamisen?

Kuvaukset Atlantic Cityssä, New Jerseyssä, päättyivät äkillisesti, kun jotkut alkuperäisistä Jersey Shoren näyttelijöistä vastustivat spinoffia. Tarkkaa syytä tuotannon viivästymiseen ei tiedetä.

Nicole 'Snooki' Polizzi ja Mike 'Tilanne' Perez MTV:n julkistettua Jersey Shore 2.0:n toukokuussa, alkuperäisen sarjan näyttelijät antoivat sosiaalisen median profiileissaan yhtenäisen lausunnon, jossa tuomittiin päätös kuvitella ohjelma uudelleen erillisillä sosiaalisen median kanavilla.

Laitamme herkimmät hetkemme televisioon maailman nähtäväksi”, viesti jatkui.

Onko

Perheenä viimeiset 13 vuotta olemme avanneet sydämemme muulle maailmalle. Ymmärrä siis, että emme kannata versiota, joka hyödyntää alkuperäistä esitystämme, kovaa työtämme ja aitoutta katsojien hankkimiseksi.'

Twitterissä The Situation kertoi hänen ideoistaan ​​yksityiskohtaisemmin. 'Toistetaan usein, mutta ei koskaan kopioitu', hän sanoi ja lisäsi toisessa viestissä: 'Pullossa olevalle salamalle ei ole vaihtoehtoa.'

Alkuperäinen näyttelijä ilmaisi avoimesti halveksunnan Jersey Shore 2.0:aa kohtaan. Mutta TMZ:n mukaan heidän viestillään ei ollut mitään tekemistä tuotannon pysäyttämisen kanssa, vaan pikemminkin näyttelijöiden 'ongelmaan'.

Jersey Shore 2.0 Cast -ongelmia?

Onko

Toukokuussa antamassaan ilmoituksessa MTV vihjasi, että uudet näyttelijät olisivat nykyaikaisempia, mutta verkosto ei ole vielä toimittanut virallista luetteloa uusien, nuorempien jäsenten tunnistamisesta.

Kolmetoista vuotta sitten, Jersey Shore ryhmä nyrkki pumppai tiensä elämäämme ja sydämiimme. Pitkän perinteen mukaisesti Rantaresidenssiin on muuttanut uusi ryhmä asukkaita, MTV kertoo.

Vaikka he ovatkin vaihtaneet pöhkönsä täyteläisiin turkkiin ja UV-säteet sprayrusketukseen, Jersey Shore on silti paras paikka kesämuistoille.

Onko Jersey Shore 2.0 peruutettu?

Onko

Näyttää siltä, ​​​​että MTV vaikenee Jersey Shore 2.0:n tilasta. Näyttää siltä, ​​​​että spinoff on edelleen käynnissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: