Peaky Blindersin kauden 7 julkaisupäivä: Onko Creators tulossa Spin Off -sarjan kanssa?

Viihde

WPR

Peaky Blindersin fanit ovat aina tienneet, että Tommy Shelbyn Cillian Murphyn temput eivät voi jatkua loputtomiin. Kaikki on hyvin. Mutta sarjan 6 lähestyessä dramaattista päätöstä meidän on odotettava ja katsottava, mitä he ovat suunnitelleet tulevaisuudelle, varsinkin kun elokuva luoja Steven Knightin kanssa on valmisteilla.

Peakyn tulevaisuus on aina ollut liikkuva kohde, ja Knight sanoi, että hän aikoi lopettaa ohjelman viidennen sarjan jälkeen ja muuttaa sitten mielensä. 'Minulla on hauskaa tehdä sitä.' Hän kertoi Digital Spylle ja muille medioille rakastavansa maailmaa. 'Aioimme päättää sen tällä sarjalla, mutta minusta tuntui, että niin monet ihmiset ovat juuri nyt aloittamassa sitä.' Pysähtyminen olisi niin hukkaa.'

'Teemme luultavasti seitsemän', Knight kertoi Birmingham Press Clubille (BBC Newsin kautta) vuonna 2018. Valitettavasti näin ei ollut.

On luultavasti useita tekijöitä, jotka johtivat tähän johtopäätökseen. Esimerkiksi Polly-tätiä näytteleneen päärouvan Helen McCroryn menetys sai asiat varmasti muuttumaan. Toinen syy on näyttelijöiden kasvava kysyntä, sillä Tommy Shelbyn pojalla Cillian Murphylla on suuri kysyntä Hollywoodissa ja hän näyttelee ensi vuonna Christopher Nolanin Oppenheimerissa ja Michaelin poika Finn Cole nauttii menestyksestä Yhdysvalloissa Animal Kingdom -ohjelmassa. ja todennäköisesti haluaa jatkaa tällä tiellä.

Se on vain päähenkilöille; Anya-Taylor Joy (Gina) ja Sam Claflin (Oswald Mosely) ovat myös tähtiä.

Tämän seurauksena näyttää siltä, ​​​​että loppu on lähellä, ja Series 6 on asetettu viimeiseksi eräksi.

Peaky Blinders kauden 7 julkaisupäivä

RadioTimesille puhuneen Knightin mukaan

'Meistä vain tuntui, että kaikki näytti olevan menossa kohti sitä, mitä kutsun 'alun lopuksi', erityisesti Helen McCroryn kuoleman myötä. Lopetetaan alku ja siirrytään sitten elokuvaan. Sitten katsotaan, minne spin-offien kanssa mennään.'

Se ei ole uutinen, jonka kukaan meistä halusi kuulla, mutta meillä on elokuva katsottava ennen kuin laitat leipurilakkin päähän ja lähdet yöhön aiheuttamaan tuhoa.

'Peaky on palannut ja räjähdysmäisesti', Knight julisti lausunnossaan tammikuussa 2021, kun viimeiset jaksot olivat menossa tuotantoon. Sen jälkeen kun COVID-epidemia pakotti tuotannon keskeyttämään, perhe on vakavassa vaarassa, eivätkä panokset ole koskaan olleet suuremmat.

Lue myös: Better Things -kausi 6: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Tuleeko Peaky Blindersin uusi tuotantokausi?

Peaky Blindersin seitsemättä tuotantokautta ei tule, vaikka sitä suunniteltiinkin. Ohjelman luoja ja kirjoittaja Steven Knight paljasti vuonna 2018, että seitsemäs tuotantokausi oli työn alla. Vuonna 2021 hän kuitenkin paljasti, kuinka asiat olivat muuttuneet epidemian sekä sarjassa Polly Grayta näytteleneen Helen McCroryn kuoleman vuoksi.

'Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä seitsemän vuodenaikaa', hän selitti, 'mutta COVID nappasi meiltä vuoden.' Ja ajattelimme, että olisi loistava idea siirtyä valkokankaalle melkein tuon seitsemännen sarjan tilalle.

Peaky Blinders kauden 7 julkaisupäivä

'Selitys on tylsän käytännöllinen, eli menetimme vuoden pandemian vuoksi', sanoi johtaja Anthony Byrne . Se on kuin öljyaluksen kääntämistä näiden asioiden suunnitelmien mukaan.'

Vaikka fanit saattavat olla pettyneitä kuullessaan, ettei Peaky Blindersin 7. tuotantokautta tule, Shelbyn perhettä ei unohdeta.

Lue myös: Overlord-kausi 4: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Kuinka Peaky Blindersin kauden 6 päättyminen saa aikaan lisää

Tommy yritti tehdä tähän mennessä tappavimman sopimuksensa Peaky Blindersin kuudennen kauden aikana, mukaan lukien natsit Oswald Mosley ja Diana Mitford, Bostonin rikollinen Jack Nelson ( James Frecheville ), presidentti Roosevelt ja Winston Churchill.

Vaikka Tommy lupasi 'muuttaa maailmaa' (pysäyttämällä fasismin nousun Yhdistyneessä kuningaskunnassa), hänen täytyi myös käsitellä sosiaalisten riveiden nousun seurauksia: hän päätyi nukkumaan vihollisen kanssa (aivan kirjaimellisesti, kuten Diana Mitford myi sen 'englannin aristokratian tapana kätteleä' ja pakotti Lizzien (Natasha O'Keeffe) jättämään hänet.

Tommy on saavuttanut alimman pisteen, ja huolimatta siitä, että hän on eliminoinut osan vaaroistaan, hänellä on edelleen useita vastustajia elossa ja jotka muodostavat vakavan uhan kuudennen kauden jälkeen.

Peaky Blinders kauden 7 julkaisupäivä

Tommy sai uuden alun kuudennen kauden lopussa, kun hänet oli kotiutettu kuolemantuottamuksestaan ​​ja vapautunut velvollisuudestaan ​​Peaky Blindersin johtajana. Kuitenkin molemmat Gina ( Anya Taylor-Joy ) ja Jack Nelson ovat tietoisia epäonnistuneista salamurhayrityksistään molempiin Shelby-veljiin, ja Gina (Anya Taylor-Joy) saa pian tietää miehensä kuolemasta 'paholaisen', Tommy Shelbyn, käsissä.

Finn on myös vakuuttanut Dukelle, että tämä tulee hänen perässään ja muodostaa uuden uhan Tommy Shelbylle. Lopuksi, ja ehkä kaikkein tärkeintä, Tommy on käyttänyt suuren osan kaudesta 6 raportoimalla Churchillille suhteistaan ​​natsien kanssa yrittääkseen estää Mosleya pääsemästä valtaan Britanniassa. Kausi 6 ei lopettanut kriisiä; itse asiassa se päättyi Mosleylle hänen häihinsä voittoon Adolf Hitlerin läsnäollessa.

Tommyn on taisteltava vahvojen vihollistensa kanssa viimeisen kerran Peaky Blinders elokuva, jossa Tom Holland on kutsuttu pääosan, joka sijoittuu traagisen toisen maailmansodan aikana.

Peaky Blinders kauden 6 traileri