Paul Pelosi Net Worth 2022: Amerikkalaisen liikemiehen tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Paul Pelosi on amerikkalainen liikemies, jolla on a 120 miljoonaa dollaria nettovarallisuus. Paul Pelosi tunnetaan parhaiten Financial Leasing Services -yrityksen omistamisesta ja toiminnasta, San Franciscossa sijaitsevasta kiinteistö- ja riskipääomasijoitus- ja konsulttiyrityksestä. Aiemmin hän omisti nyt lakkautetun United Football Leaguen Sacramento Mountain Lionsin.

Paul Pelosi sijoitti ensin United Football Leaguen Oakland Invadersiin, ennen kuin osti California Redwoodsin 12 miljoonalla dollarilla ja muutti ne Mountain Lionsiksi. Pelosi toimii myös useissa yritysten ja hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnissa ja omistaa merkittäviä omistuksia yrityksissä, kuten Facebook, Apple, Comcast ja Disney.

Pelosi on saanut enemmän huomiota, koska hän on Yhdysvaltain senaattori Nancy Pelosin aviomies. Heillä on viisi lasta ja he ovat olleet naimisissa vuodesta 1963.

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:15. huhtikuuta 1940 (82 vuotta vanha)
Syntymäpaikka:San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti:Liikemies

Varallisuustiedotukset

Paul Pelosin nettoarvo

Nancy ja Paul Pelosin henkilökohtaisen nettovarallisuuden arvioidaan olevan välillä 43 miljoonaa dollaria ja 202 miljoonaa dollaria , joka perustuu kiinteistöomistusten, osakesijoitusten ja muiden yksityisten omaisuuserien arvostukseen viimeisimmän varallisuusselvityksen mukaan.

Paulin ja Nancyn kiinteistöomistuksiin kuuluu useita asuntoja Kaliforniassa, erityisesti San Franciscossa ja Napassa. Heidän kiinteistöomistuksensa arvo on yli 25 miljoonaa dollaria.

Varhaiskasvatus ja koulutus

Paul Pelosi syntyi San Franciscossa, Kaliforniassa, 15. huhtikuuta 1940. Ron, hänen vanhempi veljensä, on rahoitus-, sovittelu- ja välimiesmenettelyn ammattilainen. Pelosi sai korkea-asteen koulutuksensa Georgetownin yliopistossa Washington DC:ssä, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon kansainvälisestä palvelusta. Sitten hän siirtyi New Yorkin yliopiston Stern School of Businessiin, jossa hän suoritti MBA-tutkinnon.

Lue myös: Addison Rae Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Yrityshankkeet ja sijoitukset

Paul Pelosin nettoarvo

Financial Leasing Services, San Franciscossa sijaitseva kiinteistö- ja pääomasijoittajien sijoitus- ja konsulttiyritys, on ollut Pelosin suurin taloudellinen menestys. Hän ja hänen vaimonsa ovat keränneet yrityksen kautta henkilökohtaista omaisuutta yli 100 miljoonaa dollaria.

Pelosi on myös ulkomaanpalveluneuvoston puheenjohtaja alma-koulussaan, Georgetownin yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 2009. Hän omistaa myös Applen, Facebookin, Walt Disneyn, Comcastin, Microsoftin, Nvidian, Amazonin ja Russell Ranchin osakkeita. yhtiö. Kesäkuussa 2021 hän teki suurimman sijoituksensa ostamalla 4,8 miljoonan dollarin arvosta osakkeita Alphabetista, Googlen omistavasta yrityksestä.

Pelosin aikaisempiin liiketoimiin kuuluu sijoittaminen Yhdysvaltain jalkapalloliigan Oakland Invadersiin ja California Redwoodsin ostaminen 12 miljoonalla dollarilla vuonna 2009. Redwoods muutti sitten Sacramentoon, missä heistä tuli Sacramento Mountain Lions. Pelosi hallitsi joukkuetta, kunnes United Football League epäonnistui kauden 2012 puolivälissä ja menetti noin 5 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Kate Moss Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Paul Pelosin nettoarvo

7. syyskuuta 1963 Pelosi meni naimisiin Nancy Pelosi , Yhdysvaltain edustajainhuoneen 52. puhemies Marian kuningattaremme katedraalissa Baltimoressa, Marylandissa. Nancy Corinne, Christine, Jacqueline, Paul ja Alexandra ovat heidän viisi lastaan.

Pelosi pidätettiin DUI:n takia Napan piirikunnassa hieman ennen puoltayötä 28. toukokuuta 2022 törmättyään toiseen autoon risteyksessä. Henkilövahinkoja ei kirjattu.

Kiinteistöt

Pelosi jakaa vaimonsa kanssa yhdistetyn kodin ja viinitarhan St. Helenassa Kaliforniassa, jonka arvo on 5–25 miljoonaa dollaria. Heillä on myös kaupunkiasunto Nordenissa ja kaksi liikerakennusta San Franciscossa.