Paul Nicholasin sairaus: Mikä on tämän kuuluisan näyttelijän terveydentila?

Sairaus

WPR

Brittiläinen näyttelijä ja muusikko Paul Nicholas syntyi Paul Oscar Beuselinckiksi 3. joulukuuta 1944. Vuonna 1972 hän näytteli Lontoon West Endin Palace-teatterissa nimiroolia elokuvassa Jesus Christ Superstar, koska hän oli aiemmin tehnyt uraa popmusiikin parissa.

70-luvulla hän palasi kappalelistalle ja aloitti myös näyttelemisen, ja hänestä tuli kuuluisa 80-luvun BBC:n Just Good Friends -sitcom-sarjan tähtenä. Sekä show että Nicholas oli ehdolla BAFTA:lle, ja show lopulta voitti.

Sarjan päätyttyä hän palasi aikaisempaan toimintaansa viihdeteollisuudessa, johon kuului tuotanto ja ohjaaminen musiikkiteatteriin. Lisäksi hän on tunnettu roolistaan ​​Gavin Sullivanina EastEndersissä.

Lue lisää: William Orbitin sairaus – mistä sairaudesta hän kärsii?

Onko Paul Nicholas sairas? Sairaus- ja terveyspäivitys

Saatat olla utelias Paul Nicholasin terveydentila ja onko hän sairas vai ei. Sikäli kuin voin kertoa, hänen huonoa terveyttään ja sairautensa ei ole dokumentoitu missään verkossa. Hänen harvinaisen ja tuntemattoman esiintymisensä vuoksi TV-ohjelmassa 40 vuotta Just Good Friendin jälkeen tieto hänen sairaudestaan ​​levisi nopeasti.

paul nicholasin sairaus

Jos katsot vanhoja valokuvia hänestä 40 vuoden takaa, et tunnista häntä ollenkaan. Aikuisena hän oli tv-tähti, joka valloitti yleisön karismallaan.

Viime vuosina näyttelijän siniset silmät ja suuret, kiharat vaaleat hiukset tekivät hänestä välittömän seksikuvan. Hän on nyt täysin tunnistamattoman kalju.

Kuinka vanha hän on?

Paul Nicholas syntyi Englannissa 3. joulukuuta 1944, joten hän oli 76-vuotias vuonna 2018.

Viimeisten neljän vuosikymmenen aikana hän on käynyt läpi merkittävän fyysisen muodonmuutoksen. Hänen vaaleat hiuksensa kiharat olivat sammuneet ja jättäneet hänet kaljuun. On mahdollista, että hänellä on hiustenlähtö, tila, jolle on ominaista hiustenlähtö.

Hänestä tuli poptaiteilija 16-vuotiaana vuonna 1960, ja hän esiintyy edelleen. Tuolloin 76-vuotias Paul nousi australialaissyntyisen yrittäjän Robert Stigwoodin avulla Oscar-nimiselle lavalla ja lähti pitkälle matkalle.

paul nicholasin sairaus

Tuolloin vasta 26-vuotias poplaulaja teki elokuvadebyyttinsä Cannabis-elokuvassa vuonna 1970, jota seurasi roolit elokuvissa See No Evil ja What Happened to Jack and Jill? seuraava vuosi.

Henkilökohtainen elämä

Nicholas ja hänen silloinen tyttöystävänsä Patricia Brecknell saivat pojan Carl vuonna 1965, kun Nicholas oli vain 18-vuotias. Jason (s. 1967) oli parin toinen lapsi; hän oli naimisissa Susan Geen kanssa vuonna 1966, mutta hän oli nähnyt Lyn Lastin jonkin aikaa etukäteen.

Natasha (s. 1969) ja Oscar (s. 1971) olivat Nicholasin ja Geen kaksi lasta (s. 1971). Susan Gee, jolla oli kaksi pientä lasta entisen aviomiehensä kanssa, kun hän kuoli auto-onnettomuudessa 28-vuotiaana vuonna 1977, jätti jälkeensä surevan perheen.

Nicholas ja Linzi Jennings alkoivat seurustella vuonna 1970 ja olivat yhdessä vuoteen 1977. Vuonna 1979 Nicholasin kumppanin ja hänen kahden lapsensa äidin Susan Geen kuoleman jälkeen Nicholas vaipui syvään masennukseen.

Lue lisää: Bernard Mcguirkin sairaus – Onko Bernard Mcguirk eturauhassyövän uhri?

paul nicholasin sairaus

Muutama kuukausi menetyksensä jälkeen hänet yhdistettiin Linzin kanssa, ja heistä neljästä tuli nopeasti tiivis yksikkö, jossa Alex (s. 1981) ja Carmen (s. 1985) täydensivät perhettä (s. 1987). Vuonna 1984 Nicholas ja Linzi vaihtoivat valan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR