Paul ja Karine Staehlen 90 päivän sulhasen huoltajuustaistelu Pierre ja Ethanista selitti

Julkkis

WPR

90 päivän sulhanen Paul Staehlen ja hänen entisen vaimonsa Karine Staehlen (os Martins) alumnit eivät jaa nyt kahden poikansa Pierren ja Ethanin huoltajuutta.

Jatka tämän artikkelin lukemista, niin saat selville, mitä tiedämme toistaiseksi heidän yrityksestään saada heidän huoltajuus takaisin.

Kenellä on tällä hetkellä Paul Staehlen ja Karine Staehlen lasten huoltajuus?

Tällä hetkellä sekä Pierre että Ethan asuvat samassa sijaisperheessä.

Miksi Pierre listattiin kadonneeksi?

Paul ja Karine Staehlen

National Center for Missing and Exploited Children lähetti hälytyksen Pierren katoamisesta kesäkuun alussa 2022, ja mukana oli valokuva Paulista ja huomautus, jonka mukaan 3-vuotias saattoi olla hänen kanssaan tuolloin.

In Touchille ilmoitettiin 3. heinäkuuta, että Louisvillen metropoliisiosasto löysi Pierren ja oli 'turvassa' ja että kadonneen henkilön tiedosto oli suljettu kyseisestä päivämäärästä lähtien.

Lähteet ovat vahvistaneet sen Paul Staehle päästi Pierren paikalliseen puistoon sen jälkeen, kun hän oli vaihtanut puhelinnumeroita vanhempiensa kanssa ja että myös Pierren tavarat jätettiin pois.

CPS kuitenkin vei Pierren pois Paulin äidiltä Marylta varhain sunnuntai-iltana sanoen, että tämä toivoi pitävänsä Pierren maanantaihin asti.

Pierren isovanhemmille tai sukulaiselle pitäisi antaa väliaikainen huoltajuus, jos kaksi vanhempaa sieppaavat lapsensa, Paul kirjoitti vain muutama päivä ennen kuin ilmoitettiin, että Pierre oli palautettu turvallisesti.

Isovanhempien ja biologisten vanhempien pitäminen erillään lastenlapsista on traaginen päätös.

Mikseivät Paul Staehle ja Karine Staehle ole lastensa huoltajuudella?

Paul ja Karine Staehlen

Paul väitti olevansa oikeustalossa anoen lastensa huoltajuutta, kun 90 päivän sulhanen bloggaaja John Yates puhui hänen kanssaan kadonneen henkilön tapauksen aikana

Heinäkuun 1. päivänä John paljasti Instagram Liven kautta, että Paul sai lastensa täydellisen huoltajuuden joulukuussa 2021, vaikka Paul väittää, että 'molemmat hänen lapsensa ovat adoptoitavissa juuri nyt'.

Katherine väitti oikeudessa, että Paavali yritti murhata hänet, ja John väitti, että Paavali oli kertonut tämän hänelle, kun he tapasivat ensimmäisen kerran.

Myöhemmin tuomari raivostui ja poisti lapset Paulilta ja Karinelta sekä Paulin äidiltä. '

Milloin Paul Staehlen ja Karine Staehlen seuraava oikeustreffi on?

Paul ja Karine Staehlen

Perheoikeudenkäynnit Kentuckyssa on määrä alkaa maanantaina 11. heinäkuuta In Touchin aikaisemman raportin mukaan.

Kenellä oli aiemmin Pierren ja Ethanin huoltajuus?

Paavalilla oli lasten huoltajuus joulukuussa 2021, sen mukaan, mitä Johannes muisti Paavalin hänelle kertomasta.

Ennen lähestymiskieltojen kumoamista syyskuussa 2020 Karinella oli Pierren huoltajuus sen jälkeen, kun Paul ja Karine anoivat heitä elokuussa 2020.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: