Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Muunnos

WPR

Emmy-palkittu näyttelijä Paul Giamatti debytoi näyttelijänä vuoden 1998 elokuvassa 'Touch Me'. Hahmo, jota hän näytteli Howard Sternin managerina Jackie Martlingina komediasarjassa 'Private Parts', teki hänestä kuuluisan vuonna 1999.

Paul Giamatilla on vaimonsa Elizabeth Giamattin lisäksi poika Samuel Paul Giamatti.

Hänen roolinsa vuoden 2002 elokuvassa 'Big Fat Liar' teki hänestä tutun nimen Xers-sukupolven keskuudessa. Monet ihmiset ovat innoissaan ja huolissaan näyttelijän painon laskusta sen jälkeen. Miljardit-trailerin julkaisun jälkeen Paul Giamatin painonpudotus on ollut suosittu aihe sosiaalisessa mediassa.

Pääosissa on Paul Giamatti Billions. Hän näytti myös olevan ylipainoinen koko neljän kauden ja useiden viidennen kauden jaksojen ajan.

Paul Giamatti-miljardeja ei löydy mistään kauden esitetyistä jaksoista, kun kuvaamista jatketaan lokakuussa 2020.

Lue myös: Simon Cowell Shocking Plastic Surgery Transformation| Tarkista Hänen Ennen ja jälkeen -kuvansa

Onko Paul Giamatti laihtunut miljardeilla kaudella 5 vai onko hän sairas?

Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Kauden 5 jäljellä olevat jaksot alkoivat esittää 5. syyskuuta 2021 jaksoa 7 seuranneen lyhyen tauon jälkeen. Kuvaustoiminnan äkillinen pysähtyminen johtui tästä odottamattomasta aikataulun viivästymisestä.

Ohjelman elpymisen jälkeen katsojat ovat huomanneet suuren muutoksen Rhoadesin ulkonäössä. Näyttelijä Giamatti näyttää laihtuneen noin 15 kiloa, ja hänen hiuksensa näyttävät muuttuneen harmaammaksi.

Lisäksi hän ei enää harrasta tavaramerkkipartaa, jonka olemme alkaneet yhdistää Rhoadesiin. Ihmiset ovat huolissaan siitä, että näyttelijä voi olla sairas, kun otetaan huomioon dramaattinen muutos, jonka hän on kokenut vain viimeisen vuoden aikana.

On vaikea tietää, mitä tapahtuu, koska Giamatti ei ole puhunut siitä. Mitä tulee siihen, miksi Giamatti on laihtunut niin paljon, hänen näyttelijänä sarjassa, David Costabile (Mike 'Wags' Wagner), näytti vihjaavan, ettei se johtunut terveysongelmista.

Costabilen mukaan hänellä ei ole aavistustakaan, kuinka Giamatti pystyi laihduttamaan niin paljon painoa niin lyhyessä ajassa haastattelussa vuoden 2021 syyskuussa.

Vitsaili, että näyttelijä saattoi paastota tämän pandemian aikana. Toistaiseksi lohduttaa, että Giamattin terveys ei ole ollut julkisen huolen aihe.

Hänen uransa menee hyvin, mikä viittaa siihen, että hän on hyvässä kunnossa eikä hänen tarvitse vetäytyä julkisuudesta.

Uusia julkaisuja heinäkuussa 2021 ovat 'Gunpowder Milkshake' ja 'Jungle Cruise', kun taas 'A Mouthful of Air' on tarkoitus julkaista loppuvuodesta. Oscar-ehdokas näyttelijä pitää asiat mielenkiintoisena castingin suhteen.

Giamatti totesi heinäkuussa 2021 tehdyssä haastattelussa, että hän esittää mieluummin hieman epätavallisia hahmoja kuin suoraviivaisia ​​tai ennakoitavissa olevia.

Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Hänen mukaansa samaa voitaisiin sanoa Rhoadesista kirjassa 'Miljardeja; hän on loistava näyttelijä.” Koska hänen ulkonäkönsä on muuttunut dramaattisesti, on mahdollista, että hän lisää uuden ulottuvuuden persoonallisuuksiinsa.

Näyttelijä vihjasi myös saman keskustelun aikana, että 'Billions'-kausi 5 saattaa saada mielenkiintoisen käänteen. Joten toistaiseksi voimme vain odottaa ja katsoa, ​​yhdistääkö mikään näitä erilaisia ​​tapahtumia.

Lue myös: Ashley Judd ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Näyttelijän ura

Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

1990-luvun alussa Giamattin näyttelijäura alkoi muutamilla tuntemattomilla rooleilla itsenäisissä elokuvissa ja televisiosarjoissa. New Yorkin suosituin televisio-ohjelma 'NYPD Blue' sisälsi hänet vieraana vuoden 1991 toimintaelokuvassa 'Past Midnight'.

Woody Allen ohjasi romanttisen komedian 'Mighty Aphrodite', jossa hän esiintyi, ja hän esiintyi lyhytikäisen Mary Tyler Moore Shown 'New York News' jaksossa vuonna 1995.

Pieni rooli vuoden 1995 romanttisessa komediassa 'Sabrina' toi hänet julkisuuteen. Ensi vuonna hän esiintyi Breathing Room -elokuvassa, toisessa romanttisessa komediassa, ja The Show -sarjan pilottijaksossa.

Vuonna 1997 hänet näytettiin ensimmäisissä osissa, jotka tekivät hänestä kuuluisan. 'Donnie Brasco', elämäkerrallinen draama, ja 'Private Parts', joka perustuu Howard Sternin samannimiseen omaelämäkertaan, molemmat esittivät hänet sivurooleissa.

Sternin mukaan Steven Spielbergin pitäisi nimittää Giamatti Oscar-ehdokkaaksi parhaan miessivuosan kategoriassa.

Hannah Weyer kuvasi molemmat 'Genan pidättäminen' ja 'Parhaan ystäväni häät', ja molemmat elokuvat julkaistiin seuraavana vuonna. Seuraavana vuonna hän näki useita suuren budjetin elokuvia.

Jim Carreyn synkkä komedia 'The Truman Show', joka tienasi maailmanlaajuisesti yli 264 miljoonaa dollaria ja sai laajalti arvostusta, sisälsi hänelle suuren roolin.

Steven Spielbergin sotilaselokuvassa Saving Private Ryan, pääosissa Tom Hanks ja Matt Damon, Giamatti näki sivuroolissa kahden näyttelijän rinnalla.

Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Hänen sivuroolinsa lisäksi elokuvissa The Negotiator ja Stealth Men vuonna 1998 hänellä oli myös päärooli toimintaelokuvassa. Andy Kaufmanin elämäkerrallinen draama 'Man On The Moon' ja kriitikoiden ylistämä draama 'The Cradle Will Rock' olivat molemmat hänen päärooleissaan vuonna 1999.

Vaikka Giamatin näyttelijäura oli nousussa 2000-luvun alussa, hän oli jo esiintynyt useissa lipputuloissa ja kriittisissä menestyksissä, mukaan lukien Big Momma's House, Planet of the Apes, Big Fat Liar, Thunderpants, Paycheck ja American Splendor. vuoden 2004 alkuun.

Kun 'Sideways' julkaistiin vuonna 2004 ja 'Cinderella Man' julkaistiin seuraavana vuonna, hän sai Oscar-ehdokkuuden ja Golden Globe -ehdokkuuden sivuroolistaan.

Edward Nortonin ja Jessica Bielin kanssa hän esiintyi palkituissa M. Night Shyamalan -elokuvissa Lady in the Water ja The Illusionist vuonna 2006.

Animaatioelokuvassa 'The Ant Bully' vuonna 2007 hän tarjosi hahmon äänen sekä pieniä rooleja elokuvassa ' Nanny Diaries ”, ”Fred Claus” ja toimintaleffa ”Shoot ‘Em Up”.

Giamatti esiintyi komediassa 'Cold Souls' vuonna 2009. Ahdistunut, stressaantunut näyttelijä, joka päättää ostaa sielun jäädyttävän palvelun, päätyy sielukaupan maanalaiseen maailmaan.

Giamatilla oli hyvä vuosi 2010. The Hangover Part II ja 'John Dies at the End' olivat kaksi hänen merkittävimmistä rooleistaan. '12 Years A Slave', 'Saving Mr. Banks' ja 'The Amazing Spider-Man 2' olivat vain muutamia kriitikoiden ylistämiä elokuvia, joihin hän osallistui vuonna 2013. Sekä 'San Andreas' että 'Straight Outta Compton', molemmat molemmat. kriitikoiden ylistämät elokuvat, jotka julkaistiin vuonna 2015, mukaan lukien hän.

Hän sai pääroolin Showtime-sarjassa 'Miljardeja' seuraavana vuonna. Näyttelijä: Hän esittää liittovaltion syyttäjää Manhattanin Etelä-Bronxissa. Hänen ääninäyttelijöihinsä vuonna 2017 kuuluvat 'BoJack Horseman' Netflixissä ja 'At Home with Amy Sedaris', surrealistinen komediasarja.

Seuratakseen 'Nature'-kerrontaa hän osallistui myös neljään jaksoon 'Lodge 49' -komediasarjassa, jonka hän kehitti. Hänen vierailevien ääninäyttelijöidensä vuodelle 2020 kuuluvat 'Rick and Morty' ja 'Big Mouth'.

Lue myös: Mama June ennen ja jälkeen tunnistamattoman muodonmuutoksen Hän laihtui 300 kiloa

Henkilökohtainen elämä

Paul Giamatti Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Vuonna 1997 Giamatti meni naimisiin Elizabeth Cohen , mutta he erosivat määrittelemättömään aikaan 2000-luvulla. He ovat saman lapsen vanhempia. Giamatti ei usko Jumalaan.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR