Paul Di Resta Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Paul di Resta on tunnettu kilpa-ajaja. Hän syntyi Skotlannissa 16. huhtikuuta 1986. Paul on entinen DTM:n ja Formula 3 Euroseries -mestari sekä brittiläinen Formula 1 -kuljettaja.

Paul on skotti. Sekä hän että Romain Grosjean ovat tunnettuja Formula 1 -kuljettajia.

Paul Di Resta elämäkerta

Paul di Resta on tunnettu kilpa-auton kuljettaja, joka syntyi Isossa-Britanniassa 16. huhtikuuta 1986. Hän on entinen DTM:n ja Formula 3 Euroseries -mestari ja brittiläinen Formula 1 -kuljettaja. Paul di Restan horoskooppi on astrologian mukaan Oinas.

Paul di Resta (s. 16. huhtikuuta 1986) on brittiläinen kilpa-kuljettaja Skotlannista, joka kilpaili Formula 1:ssä vuosina 2011–2013. Vuonna 2016 hän liittyi Williamsin F1-tiimiin varakuljettajana ja ajoi heille yhden kilpailun vaihtokuljettajana. vuonna 2017. Di Resta, entinen DTM:n ja Formula 3 Eurosarjan mestari, ei pystynyt ansaitsemaan Formula 1 -paikkaa vuodelle 2014, joten hän palasi Mercedekselle kilpailemaan DTM:ssä.

Paul De Restan nettoarvo

Vuonna 2014 hän meni naimisiin Laura Jordanin kanssa. Dario ja Marino Franchitt , hänen serkkunsa ovat myös kilpailijoita.

Vuodesta 1994 vuoteen 2002 hän kilpaili lukuisissa kilpailevissa kartingsarjoissa. Vuonna 2001 hänet kruunattiin brittiläiseksi JICA-mestariksi.

Lue myös: Andy Fletcher Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Paul Di Restan nettoarvo

Paul di Resta on yksi rikkaimmista kilpa-auton kuljettajista ja yksi tunnetuimmista. Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin mukaan Paul di Restan nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria.

Vuodesta 1994 vuoteen 2002 hän kilpaili kartingissa ja voitti Britannian JICA-mestaruuden vuonna 2001.

Kun brasilialainen toipui sairaudesta, hän siirtyi päivystyksen ja kilpailun johtavana kuljettajana Unkarin GP:ssä.

Paul De Restan nettoarvo

Tämä oli di Restan ensimmäinen F1-lähtö lähes neljään vuoteen, ja hän oli myös ensimmäinen brittiläinen Williamsin kuljettaja Jenson Buttonin vuoden 2000 jälkeen ja ensimmäinen skotlantilainen kuljettaja David Coulthardin jälkeen vuonna 1995. Tämä on Wolff Mercedes F1-johtaja kuvaili karsintatuloksiaan 'uskomattomiksi'.

Hän osallistui ajamatta FW40:tä ennen istuntoa. Hän sijoittui päivän 19. sijalle, 0,766 s jälkeen joukkuetoverinsa Lance Strollin ja ennen Marcus Ericssonia. 60 kierroksen jälkeen hänen täytyi vetäytyä kilpailusta.

Vuoden 2002 lopussa hän siirtyi yksipaikkaisiin autoihin ja kilpaili brittiläisessä Formula Renault Winter -sarjassa. Vuonna 2003 hän kilpaili kokopäiväisesti brittiläisessä Formula Renault'ssa Eurotek Motorsport -joukkueessa ja sijoittui kuudenneksi yhdellä kisavoitolla.

Vuonna 2004 hän siirtyi Manor Motorsportiin ja sijoittui mestaruuden kolmanneksi neljällä voitolla. Hän kilpaili myös Eurocup Formula Renault 2.0 -kilpailuissa Manor-tiimin kanssa. Vuonna 2004 hänet valittiin McLaren Autosport BRDC:n vuoden nuoreksi kuljettajaksi. Hänen serkkunsa Dario Franchitti sai palkinnon vuonna 1992.

PAUL RAVINTOLAN NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeKilpa-autokuski
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Lue myös: Jacy Nittolo Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Paul Di Restan ura

Paul De Restan nettoarvo

Vuosina 1994–2002 Paul di Resta kilpaili useissa kilpailevissa kartingsarjoissa. Vuonna 2001 hänet kruunattiin brittiläiseksi JICA-mestariksi.

Vuoden 2002 lopussa hän siirtyi yksipaikkaisiin autoihin ja kilpaili brittiläisessä Formula Renault Winter Series -sarjassa. Paul di Resta kilpaili kokopäiväisesti brittiläisessä Formula Renault'ssa Eurotek Motorsport -tiimin kanssa vuonna 2003 ja sijoittui mestaruussarjassa kuudenneksi yhdellä kisavoitolla.

Paul Di Resta liittyi Manor Motorsportiin Formula 3 -eurosarjassa vuonna 2005 ja sijoittui kymmenenneksi. Di Resta jätti yksipaikkaiset autot vuonna 2007 kilpaillakseen Mercedeksellä Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) -matkailuautosarjassa.

Hän sijoittui mestaruuden kokonaiskilpailussa viidenneksi Mattias Ekstromin (joka voitti toisen DTM-tittelinsä), Bruno Spenglerin, Martin Tomczykin ja Jamie Greenin jälkeen.

Tiimien yhteisen moottoritoimituksen, Mercedes-Benzin, ansiosta Di Resta testasi McLaren Formula 1 -tiimiä ja oli Force India -tiimin ajokilpailussa kaudella 2009. Force India puolestaan ​​päätti pitää Giancarlo Fisichellan ja Adrian Sutilin ja Vitantonio Liuzzi varakuljettajana.

Di Resta palasi Formula ykkösiin varakuljettajana sen jälkeen, kun McLaren laittoi hänet valmiustilaan Silverstone Circuitin 70. vuosipäivän Grand Prix -tapahtumaa varten Silverstonessa, Isossa-Britanniassa.

Kilpaillessaan FIA World Endurance Championship -sarjassa McLaren piti di Restan varakuljettajana kausille 2021 ja 2022. Peugeot Sport ilmoitti 8. helmikuuta 2021, että di Resta ajaa LMH Hypercar -autollaan FIA World Endurance Championship -sarjassa vuonna 2022.

Lue myös: Peter Nygard Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kenen kanssa Paul Di Resta seurustelee?

Paul De Restan nettoarvo

Laura Jordan Di Resta on Paul di Restan nykyinen tyttöystävä. Pariskunta on ollut yhdessä 18 vuotta, 4 kuukautta ja 27 päivää siitä lähtien, kun he aloittivat seurustelun vuonna 2004.

16. huhtikuuta 1986 skotlantilainen kilpa-auton kuljettaja syntyi Skotlannissa. Hän on entinen DTM- ja Formula 3 Euroseries -mestari ja brittiläinen Formula 1 -kuljettaja.

Tietoja Suhteesta

Laura Jordan Di Resta on Paul Di Restan tyttöystävä vuodesta 2022. He alkoivat seurustella vuonna 2004. Hän on Oinas, kun taas hän on moniselitteinen merkki. Vesimies, Kaksoset ja Vaaka ovat parhaiten yhteensopivia merkkejä Oinaan kanssa, kun taas Kalat, Syöpä ja Skorpioni ovat vähiten yhteensopivia merkkejä Härän kanssa.

Paul De Restan nettoarvo

Paul Di Resta on 36-vuotias, kun taas Laura Jordan Di Resta on N/A-vuotias. CelebsCouplesin mukaan Paul di Restalla oli ainakin yksi suhde ennen tätä. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa ennen.

Laura Jordan Di Resta ja Paul di Resta ovat seurustelleet noin 18 vuotta, 4 kuukautta ja 27 päivää.