Patrick Warburtonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Patrick Warburton (14. marraskuuta 1964) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on esittänyt David Puddya Seinfeldissä, pääroolin The Tickissä, Jeb Dentonia Less Than Perfectissä, Jeff Binghamia Rules of Engagementissa ja Lemony Snicketiä sarjassa A Series of Fortunate Events televisiossa.

Joe Swanson elokuvassa Family Guy, Kronk elokuvassa The Emperor’s New Groove, professori Barkin elokuvassa Kim Possible, Brock Samson elokuvassa The Venture Bros, Flynn Skylandersissa ja Hugo Vasquez elokuvassa Tales from the Borderlands ovat vain muutamia hänen ääninäyttelijöitään. National Car Rentalin mainoksissa hän esittää 'ohjausharrastajaa'.

Aikainen elämä

Patrick Warburtonin sairaus

Warburton on ortopedisen kirurgin John Charles Warburton Jr.:n ja Barbara Jeanne Gratzin (näyttelijä, joka tunnetaan nimellä Barbara Lord) poika. Hänet kasvatettiin 'erittäin uskonnollisessa' ja 'konservatiivisessa' katolisessa perheessä Huntington Beachissä Kaliforniassa kolmen sisarensa Maryn, Laran ja Meganin kanssa.

Hän osallistui Saints Simon and Jude Catholic Schooliin. Myöhemmin hän osallistui Servite High Schooliin Anaheimissa, Kaliforniassa, ennen kuin siirtyi Newport Harbor High Schooliin Newport Beachissä, Kaliforniassa (Newport Beachissä, Kaliforniassa). Hän opiskeli Orange Coast Collegessa Costa Mesassa, Kaliforniassa, opiskelemaan meribiologiaa ennen kuin hän lopetti mallintyön ja näyttelemisen.

Patrick Warburtonin sairaus: Onko hän sairas?

Warburtonin terveyttä ei ole mainittu. Nykyisessä tilanteessa hän voi hyvin. Näyttelijä ei ole sairas ja on loistavassa kunnossa. Tällä hetkellä hän on näyttelijänä animaatiotelevisiosarjassa Family Guy. Vuodesta 1999 vuoteen 2022 hän työskenteli kaudella.

Partick on myös näytellyt Joe Swansonia, Joen äitiä ja Joe Swansonia viisaana miehenä 284 jaksossa. Hän on myös tällä hetkellä palveluksessa MEADissa ja Darwinissa Malibussa. Hänellä on laulurooli elokuvassa Timmy the Wunderbot, joka on nyt jälkituotannossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Patrick Warburtonin (@paddywarbucks) jakama viesti

Lisäksi esituotannossa on parhaillaan toinen elokuva, jossa hän näyttelee Thomas Huxleya. Lisäksi näyttelijä esiintyi Teen Titans Go! lyhyt tv-sarja. Hän näytteli Aquamania Finding Aquaman -elokuvasarjassa, joka sai ensi-iltansa huhtikuussa 2022.

Warburton on esiintynyt myös elokuvissa, televisio-ohjelmissa ja ääninäyttelijänä. Näyttelijä on hyvässä kunnossa ja vaikuttaa positiivisesti työelämään. Hän selvitti myös covid-epidemiaa. Vuoden aikana, kun Patrick, Talon ja Gabriell työskentelivät tulevan esityksensä parissa, hänen perheensä oli kiireisenä.

Lue myös: Ray Liottan sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä hänen hiuksilleen tapahtui?

Katso tämä postaus Instagramissa

Patrick Warburtonin (@paddywarbucks) jakama viesti

Warburtonin hiusten on kerrottu olevan siirtovaiheessa. Näyttelijän hiukset ovat toisaalta todella upeat. Hänen faninsa ihailevat myös hänen hiuksiaan. Myös Patrick, Danny ja Ian, päähenkilöt Netflix , joilla on siniset hiukset, mikä on aiheuttanut kiistaa.

Lisäksi fanit ovat riidelleet näyttelijän hiuksista. Joku on kommentoinut, että hänen täytyy tietää Partickin hiuksista, koska jos hän on kalju, hän näyttää Star Commandin Buzz Lightyearilta.

Lue myös: Elizabeth Froodin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Patrick Warburtonin terveyspäivitys

Warburton on erinomaisessa kunnossa. Hän voi hyvin ja jatkaa työskentelyä elokuviensa parissa. Patrick on myös viime aikoina tehnyt postauksen poikansa syntymäpäivän kunniaksi. Hän kertoi, että hänen poikansa Shane täytti 24 vuotta 21. toukokuuta. Hän on myös ylpeä siitä, että hän on Shanen isä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Patrick Warburtonin (@paddywarbucks) jakama viesti

Patrik on myös jakanut videon, jossa hän pelaa golfia. Hän on urheilufani, ja hän kertoi minulle uudesta yrityksestään. Hän teki yhteistyötä Luvseatsin, fantastisen lippuyhtiön, kanssa ja tarjosi erinomaista rahaa oikeasta parista.