Patrick Reedin kiista: Hän jättää huomioimatta viljelijän voittoa vuotta myöhemmin ympäröivän kritiikin!

Kiistaa

WPR

Farmers Insurance Openissa Patrick Reed ei väärentänyt tuloksia. Päinvastaisen väittäminen vaatisi kykyä astua hänen mieleensä ja ymmärtää tekojensa taustalla olevat syyt, mikä vain rohkaisee hänen vastustajiaan.

Torrey Pinesissa viikonlopun aikana tapahtuneet tapahtumat viittaavat kuitenkin siihen, että Reedin tapauksessa menneet loukkaukset, kiistat ja tuomiot eivät anna hänelle epäilystä - eivätkä estä häntä voittamasta.

Jos rikot sääntöjä, sinut yhdistetään aina golfiin. Et koskaan unohda sitä. Joka kerta, kun sääntöjen soveltamiseen liittyy tilanne, on epäilijöitä, syyttäjiä ja monenlaisia ​​katsojia, jotka vain olettavat pahinta. Vaikka Reed onnistuu jättämään kaiken syrjään ja voittamaan, hän kohtaa silti sen raivon.

patrick reed -kiista

Ja vaikka hänen turhautumisensa Torrey Pinesin kolmannen kierroksen aikana tapahtuneeseen oli ymmärrettävää, se ei riittänyt estämään häntä voittamaan sunnuntaina Farmers Insurance Openin, hänen yhdeksännen mestaruutensa. PGA Tourin ura.

Lauantaina Reed neuvotteli 10. väylän vasemmalla puolella olevaa sääntövirkailijaa ennen kuin nosti golfpallonsa. Sitten, kun hänen pallonsa oli merkitty, hän vietti jonkin aikaa sormillaan lähistöllä olevassa syvässä karkeudessa, mikä sai monet ihmettelemään, mitä hän oli tekemässä.

Reed ilmoitti sääntövirkailija Brad Fabelille, että naapuri vapaaehtoinen oli kertonut hänelle, ettei hän ollut nähnyt hänen pallonsa pomppivan, mikä merkitsi Reedille, että se oli lentänyt alueella, johon hän oli merkinnyt sen. Hän uskoi, että juurtunut petos pitäisi poistaa.

patrick reed -kiista

Fabel ei tehnyt paljon tutkimusta. Hän tutki valhetta tuntemalla maata kaikenlaisille huulelle. Hän otti huomioon sen, että pallo ei ollut pomppinut. Reedille annettiin sitten ilmainen pudotus.

Aiheeseen liittyvä: Kuka on Seb Mckinnon MTG, rokotteen vastainen kiista Trucker Freedom Convoy -saattueen kärjistyessä!

Ongelmana on, että Reed noudatti sääntöjä epämiellyttävästä ulkonäöstä huolimatta. Hän tiedusteli lähellä olevilta ihmisiltä, ​​oliko pallo pomppinut. Ei käynyt, hänelle kerrottiin. Hän ilmoitti vastustajilleen merkitsevänsä palloaan ja tarkistavansa hänen valehtelemistaan, minkä jälkeen hän teki niin.

Hän pyysi sääntöjen virkamiehen apua vahvistaakseen, että hänen pallonsa oli todellakin upotettu. Hän noudatti sääntöä 16.3, jonka PGA Tour vahvisti myöhemmin.

Jos mikä, niin ongelmana oli Reedin pallon käsittely. Hän heitti sen ruohoon pitäen sitä kämmenessään eikä sormiensa välissä siltä varalta, että siinä olisi mutaa tai likaa. Hän ei voi puhdistaa palloa, jos on todettu, että se ei ole tukossa, ja hänen on vaihdettava se samaan kohtaan.

Kun Fabel tarjosi apua, kaikki muuttui merkityksettömäksi. Kun kävi ilmi, että Rory McIlroy oli myös julistanut upotetun pallon samalla kierroksella 18. reiällä pyytämättä apua sääntövirkailijalta, Reed tunsi olevansa jossain määrin vapautunut.

McIlroy havaitsi pallon nopean laskeutumisen karkealle. Häneltä puuttui todisteet siitä, että se olisi pomppinut. Hän myönsi, että hänen mielestään hänen pallonsa oli kiinni Rory Sabbatinissa, joka oli yksi hänen ryhmäkilpailijoistaan. Sabbatinin vastauksen jälkeen yhteenkään sääntövirkailijaan ei otettu yhteyttä. McIlroy huomasi pallon ja huomasi, että se oli upotettu. Hän hyväksyi ilmaisen pudotuksen.

McIlroy tietenkään ei ole historiaa sääntöihin liittyvien ongelmien kanssa. Juuri vuosi sitten PGA-mestaruuskilpailussa McIlroy sai luvan vaihtaa pallo, jonka päälle oli vahingossa kävelty.

Kuitenkin, kun hän oli tehnyt niin, hän ajatteli, että valhe oli 'liian hyvä'. Pallo ei hänen mielestään ollut aivan niin näkyvissä siitä, missä se alun perin oli. McIlroy pudotti pallon karkealle seurauksena.

Lauantain tapahtumien jälkeen McIlroy sai myös negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa. Mutta ottaen huomioon Torrey Pinesin märkät ja mutaiset olosuhteet, on todennäköistä, että samanlainen tapaus tapahtui useammin kuin kerran kilpailun aikana. Pelaajat käyttävät sääntöjen ehtoa ottaakseen pudotuksen, jos pallo on upotettu.

Pehmeissä olosuhteissa 'ei ole harvinaista, että joku laskee tiin maahan ja tarkistaa, onko hänen pallonsa upotettu', McIlroy huomautti sunnuntaina. ”Annoin Patrickille epäilyksen hyödyn, kunnes näin tuon videon, koska se tuntui minusta hieman myrskyltä teekupissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Patrick Reedin (@preedgolf) jakama viesti

'Yrität työskennellä sen tiedon kanssa, joka sinulla on tällä hetkellä, ja Patrick tiesi, että pallo ei ollut pomppinut sillä hetkellä. Tällä hetkellä minulla oli samat tiedot, ja kun putosin alas, palloni oli tukossa ja omassa pisteessä. Tunsin helpotusta. Jatkoin sieltä.

Voit syyttää sääntöviranomaisia, mutta he antoivat hyväksyntänsä. Reedille nimenomaan annettiin kaikki selvä sen jälkeen, kun hän oli pyytänyt päätöstä ja hänelle kerrottiin, että hän voi ottaa pudotuksen. Fabel olisi käskenyt Reediä laittamaan pallon samaan paikkaan, jos hän olisi luullut, ettei sitä ollut upotettu. Hän kieltäytyi.

Se ei tee Reedin tilanteesta yhtään paremmaksi. Hänen on säilytettävä rakentamansa maine. Ruotsalaisen Henrik Norlanderin esiintyminen pistetaulukossa sunnuntaina oli vielä lisämuistutus.

Huolimatta heidän menestyksestään työtovereina Augusta Statessa, jossa he olivat samassa joukkueessa, joka voitti peräkkäin NCAA mestaruus vuosina 2010 ja 2011 Norlander ilmoitti kauan sitten, ettei hän ollut Reedin kavereita. Georgiassa, jossa häntä aiemmin epäiltiin huijaamisesta joukkueen karsintakilpailuissa, Reedillä oli konflikteja joukkuetoveriensa kanssa.

Ammattilaisena oleminen on hyvin erilaista kuin yliopisto-opiskelija. On tavallista, että ihmiset kehittyvät ja kasvavat. Reed menestyi ammattilaisten riveissä, ja huolimatta siitä, että osa tarinoista jyrisee edelleen, hän on parhaansa mukaan yrittänyt jättää ne huomiotta ja saavuttaa menestystä.

Aiheeseen liittyvä: Liz Cheneyn kiista: Miksi republikaanipuolue päätti potkaista hänet pois puolueestaan?

Mutta säännöissä on ongelmia. Hän on tuominnut kahden laukauksen rangaistuksen 'Sandygatelle' Bahamalla vuonna 2019, kun viranomaiset havaitsivat, että hänen petoksensa oli lisääntynyt. Se seurasi häntä Presidents Cupiin, jossa hän kesti jatkuvaa pilkkaa. Kaaoksesta huolimatta Reed kukoistaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Patrick Reedin (@preedgolf) jakama viesti

Aiemmin sunnuntaina hän ei ollut voittanut sen jälkeen WGC-Meksikon mestaruus melkein vuosi sitten. Reed koki sääntöjen vihan siellä jälleen. Brooks Koepka oli hyökännyt Reedin kimppuun aiemmin tällä viikolla SiriusXM-haastattelussa.

Tiedät, missä seurasi on, Koepka lisäsi: 'En tiedä mitä hän teki tehdessään hiekkalinnoja hiekkaan.' Se on yksi niistä tilanteista, jolloin hän materiaalin mukaan laiduntaa hiekkaa kahdesti ennen kuin jatkaa sen pilkkomista. Olet tietoinen säännöistä, jos osallistut peliin.

Sitten 'No Laying Up' -podcastissa veteraani CBS-kommentaattori Peter Kostis mainitsi, että työskennellessään verkossa hän oli nähnyt Reedin toistuvasti parantavan pelilinjaansa karkeissa olosuhteissa.

patrick reed -kiista

Kostis lisäsi nyt neljä kertaa: 'Olen nähnyt Patrick Reedin hiovan valhettaan läheltä ja henkilökohtaisesti.' Reed sanoi, että jatkuva puhe oli tullut ärsyttäväksi. Mexico Cityssä hän lisäsi: 'Uskon, että tärkein asia minulle on, että työskentelen niin lujasti [tietämättömyyden] eteen.'

Vaikka hän varmasti paloi yön yli, hän teki sen ilmeisesti sunnuntaina. Hän oli käyttänyt Twitteriä vastatakseen joillekin kriitikoille ja kehotti McIlroyta tekemään saman asian ilman, että hän joutui vastareaktioon.

Vaikkakin Torrey Pines sillä ei ole paikan päällä katsojia, hänen ikätovereidensa katse voi olla melko hämmentävää, jos hän antaa sen.

Reed kieltäytyi. Viimeisellä kierroksella hän teki vain yhden bogeyn. Kahdeksan hänen greeniään vaati yhden putin. Hän muutti tiukan kilpailun hyvin yksinkertaiseksi voitoksi, johti 3 lyönnillä viimeisten reikien yli ennen voittoa viidellä.

Kaikki tämä ei päättänyt keskustelua. Vaikka Reed ei ehkä olisi pettänyt, tietyt ihmiset, sekä pelissä että sen ulkopuolella, pitävät häntä aina vähäisenä.

Katso tämä postaus Instagramissa

EPM:n (@epmortgages) jakama viesti

Xander Schauffele, joka sijoittui toiselle sijalle, 5 laukausta Reedin takana, sanoi: 'Jos palloni uppoaa, odotan normaalisti ja soitan jollekin ja odotan, kunnes kaikki ovat samalla sivulla, odotan katsoakseni elokuvaa.' Jo tästä syystä pyrin pysymään erossa sellaisista tilanteista.

Voit tarkastaa palloasi t-paidalla, jonka voit asettaa maahan. Hän suoritti kaikki toimintansa lain mukaisesti, ja kaikki läsnä olleet tukivat häntä. Ilmeisesti pojat eivät puhu kovin hyvin toisilleen. Mutta se tosiasia, että kiertue suojelee häntä, on kaikki mikä todella merkitsee, luulen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR