Patrick Mendesin 90 päivän sulhanen tähtien nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Pelaa kovaa, kun työskentelet kovasti! 90 Day Fiancén tähti Patrick Mendesillä on huomattava omaisuus korkeapalkkaisen uransa ansiosta. K-1-viisumi, jonka Thais Ramone oli saanut kotikansaltaan Brasiliasta, merkitsi sitä, että hänen pitkän matkan sulhasen oli muutettava Yhdysvaltoihin ja turvattava häneltä taloudellista apua. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka paljon Patrickilla on rahaa ja kuinka hän ansaitsee sen!

Mikä on '90 Day Fiancén' -tähti Patrick Mendesin nettoarvo?

Patrick Mendesin 90 päivän sulhanen tähden nettoarvo

Useat mediajulkaisut nostavat Patrickin nettovarallisuuden 300 000 dollaria .

Kuinka 90 päivän sulhanen tähti Patrick Mendes ansaitsee rahansa?

Patrick Mendesin 90 päivän sulhanen tähden nettoarvo

In Touchin väitteen mukaan Patrick oli lahjakas painonnosto, joka valmistautui jopa olympialaisiin. Hänen uransa kuitenkin katkesi, kun hän antoi positiivisen huumetestin kahdesti peräkkäin.

Ennen kuin muutin Texasiin, minulla oli menestyksekäs painonnostoura. Kuten hän tunnusti: 'Myyn nyt kodin turvallisuutta ovelta ovelle ja hallinnoin myyntitiimejä kaikkialla Texasissa.' Ovelta ovelle -työni on ollut varsin onnistunutta, mutta thaimaalaisten tapaamisen jälkeen olen priorisoinut Brasilian matkoja kahdeksi viikoksi kerrallaan. Käytännössä menetän 1 000 dollaria päivässä joka kerta, kun menen sinne enkä ole töissä. Tämän seurauksena se on valtava menestys.'

Miksi 90 päivän sulhanen tähti Patrick Mendes ja thaimaalainen Ramone tappelevat rahasta?

Heti kun Thais laskeutui Austiniin Teksasissa, hän muutti Patrickin vanhaan kotiin. Tämän seurauksena pariskunta muutti Dallasiin vain muutaman viikon kuluttua hänen saapumisestaan. Hän ilmaisi tyytymättömyytensä Dallasin talon koosta heti kun he saapuivat ja vertasi sitä Austinin taloon.

Jos Thais ei ole tyytyväinen taloon, minulla ei ole aikaa siihen.' Patrick tunnusti yksityisesti: 'Kuten, nada.' 'Kasvoin trailerilla. Ja meitä oli kuusi, joten kaikkien piti jakaa huone. Sen näkeminen tästä kulmasta ärsyttää minua loputtomasti. Minulle tämä on valtava punainen merkki. Kuten ehkä tiedät, sen arvo on yli miljoona dollaria.

Patrick Mendesin 90 päivän sulhanen tähden nettoarvo

Hänellä oli vaikeuksia sopeutua heidän uuteen kotiinsa 19. kesäkuuta, joten Patrick toi hänet läheiseen huonekaluliikkeeseen poimiakseen joitain henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia, jotka auttaisivat häntä tuntemaan olonsa kotoisammaksi. Kun thaimaalaiset alkoivat valita kalliita tavaroita, pariskunta joutui riitaan rahasta.

Tämä on hyvä pointti paikan tekemisessä hänen omakseen. Haluaisin saada hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi, mutta en ole suuri fani sellaisista asioista kuin kodin koristeet ja sekalaiset ympäriinsä hajallaan olevat esineet. Luulen, että se johtuu siitä, että olen kasvanut köyhässä taloudessa. Kun olet köyhä, et osta sisustusta; ostat ruokaa.

Patrick väittää käyttäneensä thaimaalaisiin jo 'kuten 10 000 dollaria' Yhdysvaltoihin saapumisensa jälkeen. Joten Patrick vastasi: 'Luulen, että saan kylmät jalat tuhlaamaan rahaa suunnitteluun, kun olette olleet täällä nostaneet elinkustannuksiani valtavasti.' Patrickin on myös maksettava häistä seuraavien kuukausien aikana. 'Se on paljon', hän sanoi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Palattuaan kotiin pariskunta joutui kiivaaseen riitaan kaupasta ostamansa 40 dollarin maljakosta. Thais väittää toistuvista pyynnöistään huolimatta, että Patrick ei ole koskaan paljastanut hänelle, kuinka paljon rahaa hän tienaa tai hänellä on käsillä. Patrick sanoi: 'Tiedän paljon.' 'Se muuttuu aina.'

Patrick lupasi Thaisille, että kun he olivat menneet naimisiin, hän olisi avoimempi hänen kanssaan taloudellisesta tilanteestaan. Taistelun aikana Patrick antoi Thaisille käteistä ja hänen luottokorttinsa, jotta tämä voisi palata huonekaluliikkeeseen ja saada mitä hän halusi.

Tunnustuksessaan Thais huomautti: 'Se sai minut käytännössä pohtimaan ja ymmärtämään, että isäni on oikeassa.' Olen huolissani [Patrickin] käytöksestä, koska hänestä tuntuu, että amerikkalaiset haluavat vain käyttää hyväkseen brasilialaisia ​​naisia, että he haluavat ostaa meidät rahalla. Miehen ei pitäisi kohdella naista tällä tavalla. Et kohtele ihmisiä noin.