Patrick Grantin sairaus: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Patrick Grant on brittiläinen muotisuunnittelija ja tuomari BBC Onen The Great British Sewing Bee -ohjelmassa. Mutta Loose Women's Penny Lancasterin rinnalla skotlantilainen suunnittelija vaihtoi hienostuneita pukujaan tavalliseen valkoiseen esiliinaan kilpaillakseen tämän vuoden Celebrity Masterchef -kilpailussa, mutta hänet lähetettiin traagisesti kotiin ensimmäisen esityksensä jälkeen.

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Patrick Grantista.

Kuka on Patrick Grant?

Patrick Grantin sairaus

Patrick Grant on Norton & Sonsin, E. Tautz & Sonsin, Community Clothingin ja tekstiilivalmistajan Cookson & Cleggin johtaja, ja on palkittu skotlantilainen muotisuunnittelija. Hänet valittiin vuoden miesten vaatteiden suunnittelijaksi British Fashion Awardsissa vuonna 2010 ja hän sai BFC/GQ Designer Menswear Fundin vuonna 2015.

Patrick tunnetaan parhaiten tuomariroolistaan ​​BBC Onen The Great British Sewing Bee -elokuvassa, jossa ompelun harrastajat kilpailevat erilaisissa tekstiilihaasteissa toivoen, että hänet nimitettäisiin Ison-Britannian parhaaksi kotiompelijaksi.

Patrick Grantin ikä

Patrick Grant syntyi 1. toukokuuta 1972 ja on 49-vuotias.

Missä Patrick Grant sai koulutuksen?

Patrick Grantin sairaus

Patrick oli lapsena sisäoppilas Barnard Castle Schoolissa Koillis-Englannissa. Sitten hän siirtyi Leedsin yliopistoon hakemaan materiaalitieteiden tutkintoa, mutta päätti lopulta jatkaa uraa markkinoinnissa, ennen kuin hän siirtyi muodin ja liiketoiminnan pariin opiskellessaan MBA-tutkintoa Said Business Schoolissa Oxfordissa.

Lue myös: Gregg Murphy Philliesin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Kuka on Patrick Grantin kumppani?

Patrick on tällä hetkellä sinkku, sikäli kuin tiedämme. Hän oli pitkäaikaisessa suhteessa käsilaukku- ja asustesuunnittelija Katie Hillierin kanssa, mutta pari erosi vuonna 2016 kahdeksan vuoden yhteisen vuoden jälkeen.

Hän kertoi The New York Timesille aiemmin tänä vuonna, että hän olisi valmis löytämään rakkauden, jos se mahtuisi hänen kiireiseen aikatauluunsa: 'Jos tulee suhde, joka sopii siihen tiukasti rajoitettuun aikaan, joka minulla on, tietenkin, olisin tyytyväinen.'

Patrick Grantin sairaus

Onko Patrick Grant naimisissa?

Patrick on tällä hetkellä sinkku eikä ole koskaan ollut naimisissa. Hän kuitenkin ilmoitti, että hän saattaa harkita seurustelua fanin kanssa tulevaisuudessa.

'Olen seurustellut ihmisten kanssa, jotka ovat faneja, mutta en tavannut heitä fanituksen kautta', hän kertoi The Sunille.

'Se olisi poikkeuksellista, mutta en voinut sulkea pois mitään.'

'Olisin pettymys useille miljoonille ihmisille, jos alkaisin sanoa, että en seurustele jonkun fanin kanssa.'

Patrick Grant ja Suuri brittiläinen ompelumehiläinen

Huhtikuusta 2013 lähtien Patrick on toiminut tuomarina BBC Onen ompelu-tosiohjelmassa. Hän ja kollegansa muotisuunnittelija Esme Young toimivat tuomareina ja katsovat, kuinka ompeluharrastajat kilpailevat erilaisissa haasteissa selvittääkseen, kuka palkitaan parhaaksi amatööriompelijaksi. Taitojensa, persoonallisuutensa ja erinomaisen ulkonäkönsä ansiosta Patrickista on nopeasti tullut fanien suosikkituomari.

Onko Patrick Grant sairas?

Patrick ei ole sairas, sikäli kuin tiedämme.

Muotisuunnittelija kirjoitti twiitissä huhtikuussa, että hän oli kokenut elämänsä 'hirvittävimmän kuusi kuukautta', mutta hän ei laajentunut. Hänen isänsä kuoli Covid-19:ään vuonna 2020, joten hänen viestinsä olisi voinut olla heijastus tuosta kauheasta hetkestä.

Lue myös: Hailey Bieberin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Pelasiko Patrick Grant rugbya?

Patrick oli kuulemma rugby-fanaatikko nuoruudessaan.

Hän edusti Skotlantia alle 18- ja alle 19-vuotiaiden tasolla ennen kuin hän sai olkapäävamman, joka päätti hänen rugbyuransa. Patrick osallistui myös lapsena soutuon, yleisurheiluun, uintiin, tennikseen ja maastojuoksuun.

Onko Patrick Grantilla Twitteriä?

Joo! Vaatteiden suunnittelijalla on Instagramissa yli 60 000 seuraajaa.

Paddy Grantin Twitter-kahva on @paddygrant .