Pat Sajak Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Pat Sajak, Wheel of Fortunen juontaja, syntyi 26. lokakuuta 1946 Chicagossa, Illinoisissa. Vuonna 2022 hän täyttää 76 vuotta.

Pat aloitti uransa DJ:nä ennen kuin siirtyi lukemaan uutisia radiosta. Myöhemmin hän liittyi Yhdysvaltain armeijaan vuonna 1968 ja työskenteli DJ:nä American Forces Vietnam Networkissa Vietnamin sodan aikana.

Hänestä tuli Wheel of Fortunen isäntä vuonna 1981.

Pat on @patsajak Twitterissä, jossa hänellä on yli 285 000 seuraajaa.

Aikainen elämä

Pat Sajak Net Worth

Pat Sajak syntyi Patrick Leonard Sajdak Chicagossa, Illinoisissa 26. lokakuuta 1946. Hän oli Joyce Helenin ja Leonard Anthony Sajdakin poika ja varttui Chicagossa.

Hänen isoäitinsä ja isoisänsä olivat kaikki puolalaisia. Patin isä kuoli hänen ollessaan lapsi, ja hänen äitinsä meni naimisiin uudelleen. Farragut High School oli Sajakin alma mater, ja hän valmistui vuonna 1964.

Hän opiskeli Columbia Collegessa Chicagossa ja työskenteli Palmer House -hotellissa vastaanoton vastaanottovirkailijana.

Pat Sajakin tulot ja nettovarallisuus

Pat Sajakin nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria, ja hän on entinen säämies, nykyinen televisiopersoona, näyttelijä ja peliohjelman juontaja. Sajak tunnetaan parhaiten peliohjelman isännöinnistä. Onnenpyörä ' pitkään aikaan. Patille maksetaan 14 miljoonaa dollaria vuodessa hänen työstään 'Wheel'.

Pat Sajak Net Worth

Kuten näemme myöhemmin tässä kappaleessa, se ei ole Patin ensisijainen tulonlähde joka vuosi. Pat ja Vanna White ansaitsevat joka vuosi enemmän rahaa lisensoimalla kuvansa kasinon peliautomaatteihin kuin he tekevät itse pelistä.

Varhainen ura

Sajakin lähetysohjaaja kertoi hänelle, että paikallinen radioasema WEDC etsi uutisankkuria hänen ollessaan vielä yliopistossa.

Hän haki ja hänelle tarjottiin paikkaa kello 6.00 asemalla. Vietnamin sodan aikana vuonna 1968 Sajak värväytyi Yhdysvaltain armeijaan. Hän työskenteli deejayna Armed Forces Radiossa ollessaan armeijassa.

Hän aloitti jokaisen ohjelman lausumalla 'Hyvää huomenta, Vietnam!' kuten Robin Williams ' hahmo teki samannimisessä elokuvassa. Sajak oli DJ Nashvillessä 1970-luvun alussa ja työskenteli klo 15.00-17.00. aikaväli heidän iltapäiväpersoonallisuutensa.

Milloin Pat Sajak jää eläkkeelle 'onnenpyörästä'?

Pat Sajak Net Worth

Pat on 70-vuotias. Hän ei ole kertonut, milloin jää eläkkeelle, mutta hän kertoi ET:lle, että hänen aikansa isäntänä on päättymässä. 'Olemme ehdottomasti lähempänä loppua kuin alkua', hän sanoi sivustolle suoraan.

'Haluaisin päästä pois täältä ennen kuin ihmiset virittyvät ja sanovat: 'Ooh, mitä hänelle tapahtui?' Sajak muutti Los Angelesiin 1970-luvun lopulla etsimään työtä viihdealalta. Vuonna 1977 hän ansaitsi kokopäiväisen säämiestyön KNBC-TV:ssä Los Angelesissa.

Vanna lähtee esityksestä hänen kanssaan. 'En laittaisi rahaa siihen, että näemme toisiamme esimerkiksi kymmenen vuoden kuluttua', Pat lisäsi ennen kuin kysyi Vannalta: 'Onko se reilua sanoa?' 'Luultavasti kyllä', hän sanoi.

Kuinka Pat Sajak sai tämän mahdollisuuden?

Vuonna 1983 TV-pelien impressario Merv Griffin antoi Sajakille mahdollisuuden isännöidä Onnenpyörää. NBC:n presidentti hylkäsi Patin, koska hän oli 'liian paikallinen'.

Merv Griffin kieltäytyi nauhoittamasta uusia jaksoja ennen kuin Pat oli palkattu saadakseen tämän vastauksen presidentiltä.

Pat Sajak Net Worth

Pat Sajak oli sen seurauksena ohjelman juontaja yli 30 vuotta. Pat Sajakin nettovarallisuus kasvoi merkittävästi hänen 15 miljoonan dollarin vuotuisen korvauksen ansiosta tämän ohjelman isäntänä.

Tästä huolimatta Sajak voitti kolme Emmyä. 9. tammikuuta 1989 ja 13. huhtikuuta 1990 välisenä aikana hän piti oman keskusteluohjelmansa CBS:ssä.

Henkilökohtainen elämä

Joulukuussa 1989 Annapolisissa, Marylandissa, Sajak meni naimisiin valokuvatoimittaja Lesly Brown Sajakin kanssa. Vuodesta 1979 vuoteen 1986 hän oli naimisissa nimettömän naisen kanssa. Patilla ja Leslyllä on kaksi lasta: Patrick Michael James Sajak (s. 1990) ja Maggie Marie Sajak (s. 1995). Maggie on countryartisti, joka on julkaissut tähän mennessä kolme singleä.

Pariskunnalla on kaksi kotia: yksi Severna Parkissa, Marylandissa ja toinen Los Angelesissa. Pat Sajak on ilmoittanut, ettei hän usko ilmastonmuutokseen. Hän osallistuu myös Young America's Foundation -säätiöön, joka rahoittaa konservatiivisia puhujia yliopistokampuksilla eri puolilla maata.

Pat Sajak Net Worth

Sajakit kuuluvat Kristuksen kirkkoihin. Patille tehtiin hätäleikkaus suolistotukoksen lievittämiseksi marraskuussa 2019. Kuntoutuksen aikana Vanna White isännöi hänen sijastaan. Kolme viikkoa myöhemmin, 5. joulukuuta 2019, hän palasi töihin.