Pamela Anderson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Pamela Anderson on näyttelijä, malli ja kampanjoija, joka nousi kansainväliseen maineeseen esiintymällä Playboy-lehdessä sekä rooleilla Home Improvementissa ja Baywatchissa. Hän on kerännyt omaisuutta kahden vuosikymmenen uransa aikana.

Disney+ -sarjan Pam & Tommy ensi-illan jälkeen innokkaat TV- ja elokuvafanit ovat innokkaita oppimaan lisää tähdestä, joka nousi kuuluisuuteen esiintyessään Baywatchissa ja Playboy-lehdissä.

Uusi sarja, joka perustuu entiseen ikoniseen pariin Pamela Andersoniin ja Tommy Leeen, dramatisoi seksivideon vuodon, joka osoittautui tahattoman varkauden seurauksena. Joten mikä on Pamela Andersonin nykyinen nettovarallisuus?

Aikainen elämä

Pamela Denise Anderson on Vancouver Islandilla asuva kanadalainen laulaja-lauluntekijä, joka syntyi 1. heinäkuuta 1967. 'Centennial Baby' -syntymä Kanadan muodollisen perustamisen 100-vuotispäivänä herätti huomiota. Barry, uunin korjaaja, ja Carol, tarjoilija, ovat molemmat huoltotyöntekijöitä.

Nainen lastenhoitaja ahdisteli Andersonia seksuaalisesti, kun hän oli 6-10-vuotias. 25-vuotias mies raiskasi hänet, kun hän oli 12-vuotias, ja hänen silloinen poikaystävänsä ja kuusi hänen ystävänsä raiskasivat hänet joukkoraiskatuksi hänen ollessaan 14-vuotias.

Pamela Andersonin nettoarvo

Anderson pelasi lentopalloa lukiossa ja valmistui vuonna 1985. Hän muutti Vancouveriin, Kanadaan vuonna 1998 työskennelläkseen kuntovalmentajana malliurallaan.

Hänen ensimmäinen palkallinen mallintehtävänsä oli kanadalaiselle olutyritykselle Labattille vuonna 1989. Siihen aikaan Anderson alkoi kysellä Playboy Playmate -pelikaveriksi tulemisesta, mikä oli tietysti kipinä hänen nousulleen kuuluisuuteen ja menestykseen.

Lue myös: Matt Lauer Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Pamela Andersonin nettoarvo

Pamela Anderson on tunnettu näyttelijä. Hän on loistava näyttelijä, malli ja aktivisti, joka on noussut alansa huipulle. Hän aloitti uransa mallina ja esiintyi useissa julkaisuissa.

Hän kasvoi nopeasti ja sai seksikuvakkeen aseman. Olemalla yksi hän onnistui saavuttamaan valtavan menestyksen. Pamela Anderson on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Pamela Andersonin nettovarallisuus on 22 miljoonaa dollaria.

Nimi Pamela Denise Anderson
Nettovarallisuus (2022) 22 miljoonaa dollaria
Ammatti Näyttelijä, malli, aktivisti
Kuukausitulot ja palkka 100 000 dollaria +
Vuositulot ja palkka 2 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Ura

Pamela Anderson koristeli Playboy-lehden kantta lokakuussa 1989. Helmikuussa 1990 hänet valittiin Kuukauden leikkikaveriksi, ja hänen valokuvansa sisällytettiin numeron keskitaittoasetteluun. Anderson on ollut useammissa Playboyn kansissa kuin kukaan muu, sillä hän on toiminut lehden kanssa kolmen vuosikymmenen ajan.

Anderson sai kourallisen vierailevia osia sitcomissa 1990-luvun alussa. Sitten hän näytteli Lisaa, Tool Time Girl -elokuvaa, sarjassa 'Home Improvement' vuosina 1991–1993.

Pamela Andersonin nettoarvo

Hänen esiintymisensä Los Angelesin hengenpelastajana C.J. Parkerina vuonna 1992 ensi-iltansa saaneessa Baywatchissa vahvisti hänen asemansa tähtenä ja kotihahmona. 'Baywatch' esitettiin 76 jaksoa vuosina 1992-1997.

Vuonna 1996 Anderson näytteli päähenkilöä elokuvassa Barb Wire. Hän sai Razzie-palkinnon pahimmasta uudesta tähdestä ponnisteluistaan ​​”Barb Wiressä”. Huhtikuussa 1997 hän isännöi 'Saturday Night Live'.

Vuodesta 1998 vuoteen 2002 hän esiintyi TV-sarjassa 'V.I.P.' Hän näytteli sarjassa 'Stacked' vuosina 2005–2006. Hän näytteli myös Sacha Baron Cohenin mockumentary-elokuvassa 'Borat: Cultural Learnings of America for the Benefit of Kazakhstan' vuonna 2006. Elokuvan loppupuolella hän esiintyy omana itsensä kirjan allekirjoitus. Borat ilmestyi kirjansa allekirjoitustilaisuuteen ja yritti siepata hänet.

Lue myös: Kim Mathers Net Worth 2022: Amerikkalainen nainen ja Eminemin entinen vaimo!

Anderson näytteli minisarjassa 'sur-Vie' ja elokuvassa 'Baywatch' vuonna 2017.

Anderson on myös kirjoittanut kaksi romaania ja neljä omaelämäkertaa. 'Star: A Novel' julkaistiin vuonna 2004, 'Star Struck: A Novel' julkaistiin vuonna 2005 ja 'Patches of Life' -runokokoelma julkaistiin vuonna 2005.

Pamela Andersonin nettoarvo

Anderson osallistui vuoden 2011 kirjaan 'Paul Ricoeur: Honoring and Continuing the Work'. 'Connect and Transform: Simple Everyday Changes for Spectacular Health', yhdessä kirjoittajan kanssa John Pierre , julkaistiin vuonna 2015; ”Raw” julkaistiin vuonna 2015, ja ”Lust for Love: Rekindling Intimacy and Passion in Your Relationship” julkaistiin vuonna 2018.

Henkilökohtainen elämä

Vuonna 1990 Andersonille tehtiin rintojen suurennusleikkaus, joka johti 34D-kupin kokoon. Lopulta hän kasvoi 34DD-rintaliivikokoon muutaman vuoden kuluttua. Huhtikuussa 1999 Anderson joutui leikkaukseen rintaimplanttien poistamiseksi.

Anderson meni naimisiin Tommy Leen, Motley Cruen rumpalin, kanssa 19. helmikuuta 1995, kun hän oli tuntenut hänet vain muutaman päivän. People-lehti ilmoitti Andersonin äidille tyttärensä avioliitosta. Pamela Anderson on tunnettu näyttelijä ja tuottaja. Naimisissa Tommyn kanssa hän käytti nimeä Lee.

Heidän kaksi poikaansa, Brandon Thomas (s. 5. kesäkuuta 1996) ja Dylan Jagger (s. 15. syyskuuta 1999), (syntynyt 29. joulukuuta 1997). Heidän myrskyisän avioliittonsa aikana Lee pidätettiin Andersonin väitetystä hyväksikäytöstä. Hänet tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi Los Angelesin piirikunnan vankilaan puolison hyväksikäytöstä. Pariskunta erosi ystävällisesti vuonna 1998.

Eronsa jälkeen Tommy Leestä hän kosi Marcus Schenkenbergiä. He lopettivat suhteensa vuonna 2001.

Tuolloin Anderson kihlautui Kid Rock . Eron jälkeen vuonna 2003 he menivät naimisiin laivalla Ranskan Saint-Tropezin rannikolla heinäkuun lopussa 2006. Saman vuoden marraskuun lopussa hän haki avioeroa Kid Rockista.

Pamela Andersonin nettoarvo

Anderson myöntää, että hänellä oli toistuvia avioliiton ulkopuolisia suhteita entisen aviomiehensä Tommy Leen kanssa, jopa heidän eronsa jälkeen helmikuussa 2007. Kesäkuussa 2008 Lee ilmoitti, että hän ja Anderson yrittivät selvittää asioita.

Anderson naimisissa Rick Salomon , elokuvatuottaja, 6. lokakuuta 2007. Helmikuun 22. päivänä 2008, kaksi kuukautta parin eron jälkeen, Anderson haki avioliiton mitätöintiä. Vuoden 2014 alussa Anderson meni naimisiin toisen kerran Salomonin kanssa. Anderson haki toista avioeroa Salomonista vuotta myöhemmin.