Paddy Pimblett ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muunnos

WPR

Voitettuaan UFC-debyyttinsä syyskuussa, Paddy Pimblett lihosi nopeasti lähes 200 puntaa, ja hän toivoo välttävänsä niin tekemästä uudelleen maaliskuun UFC Lontoon jälkeen. Syyskuussa Paddy Pimblett teki UFC-debyyttinsä ja voitti.

Brittiläinen sekataistelulaji, joka tunnetaan nimellä Pimblett, hän kilpailee Ultimate Fighting Championshipin kevytsarjassa. Vuodesta 2012 lähtien hän on toiminut ammattimaisena sekataistelulajina, ja hän on aiemmin pitänyt Cage Warriors -höyhensarjan mestaruutta.

Kun hän teki promootiodebyyttinsä vastaan Luigi Vendramini 4. syyskuuta 2021 hän voitti ensimmäisen erän tyrmäyksellä. Hän kohtasi UFC Fight Night 191:n.

Paddy Pimblett Insane painonpudotusmuutos

Paddy Pimblett ennen ja jälkeen

Ennen taisteluaan Kazula Vargasin kanssa, Paddy Pimblett osoitti kahdeksan viikon painonpudotuksen, jonka hän oli saavuttanut kevään harjoitusvalmisteluissaan.

Hänen toinen UFC-ottelunsa tuli sen jälkeen, kun hän pudotti 55 puntaa ja pudotti yhteensä 145 puntaa. Edellisen UFC-ottelunsa jälkeen, jonka hän toivoo voivansa toistaa tänä kesänä, hän on tehnyt fantastista sopeutumistyötä.

Sen jälkeen urheilija julkaisi Twitterissä videon, jossa oli teksti: 'menestykseni painonpudotustavoitteideni saavuttamisessa ollessani edellisellä leirilläni.' Video osoitti hänen muutoksen eri vaiheita.

Tällä kertaa aion pitää kiinni kahdeksan viikon aikataulustani ja julkaista kuva joka viikko.

Mirrorin mukaan hän kohtaa Leavittin kolmannen kerran tänä kesänä Lontoossa. Hänen tavoitteenaan on päästä pisteeseen, jossa hän voi kilpailla viidentoista parhaan joukossa olevia vastustajia vastaan.

Lue myös: Kathryn Hahn ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Paddy Pimblett Ennen ja jälkeen -kuvia

Paddy Pimblett ennen ja jälkeen

Paddy Pimblettin 'ennen' ja 'jälkeen' -kuvat osoittavat huomattavan eron hänen äskettäisen painonpudotuksensa seurauksena.

Uransa alussa Pimblett tuli tunnetuksi dramaattisesta painonpudotuksestaan. Vaikka hänellä onkin ollut äärimmäisen laihdutushistoriaa, hän väittää olevansa ruokailija. Tämän seurauksena hän näytti ennen ylipainoiselta.

Daily Star -raporttien mukaan 27-vuotias on osoittanut ruumiinpainon merkittävää laskua ja on hyvässä vauhdissa tekemään tarvittavat muutokset saavuttaakseen 155 punnan painorajan.

Vaikka hänellä oli vain kuukausi ennen seuraavaa otteluaan, Paddy näytti huomattavasti hoikemmalta kuvissa, jotka hän jakoi työtoverinsa Molly McCannin kanssa.

Lue myös: Linda Evangelista ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Paddy Pimblettin ruokavalio- ja harjoitusrutiini

Paddy Pimblett ennen ja jälkeen

Auttaakseen muita Paddy Pimblet päätti julkaista ruokailusuunnitelmansa, jotta muut voisivat hyötyä siitä laihdutettuaan 35 kiloa.

Liverpool Echo -lehden äskettäin julkaiseman raportin seurauksena Pimblett on joutunut muiden kilpailijoiden arvostelun kohteeksi, koska hän söi jälleen roskaruokaa voitettuaan lähetysottelun.

Ammattitaistelija jatkoi ruokavaliotaan huhtikuun lopulla pitkän harjoittelutauon jälkeen, ja hänen odotetaan saavuttavan painorajansa jälleen helposti.

Jos Paddy päättää ottaa käyttöön vielä tiukemman säännön estääkseen häntä lihomasta, kaikki tietävät sen.

Hän esitteli valtavan paketin munkkeja, pääsiäismunia, suklaata, juustokakkua ja perunalastuja keittiössään viikkoa aiemmin.

Lue myös: Demi Lovato ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Paddy Pimblettin aiempi painonnousu: mikä on hänen painoluokkansa nyt?

Paddy Pimblett ennen ja jälkeen

Taistelut ovat saaneet Paddy Pimblettin lihomaan paljon koko uransa ajan. Ultimate Fighting Championship on valinnut hänet kilpailemaan kevytsarjassa (UFC).

Viime kuun UFC London -taisteluaan edeltäneiden viikkojen aikana Pimblett julkaisi verkkovideoita, jotka dokumentoivat nopean painonpudotuksensa.

Aiemmin taistelija on todennut, että hän keskittyy mieluummin kasvamaan suuremmaksi ja onnellisemmaksi ihmiseksi sen sijaan, että keskittyisi vain taistelemaan.

UFC Londonin jälkeen kuvia englantilaisen taistelijan massiivisesta painonnoususta on ollut kaikkialla sosiaalisessa mediassa.

Hän painoi 155 kiloa astuessaan kehään. Kun hän astui kehään, hän painoi 155 kiloa. Hän painaa tällä hetkellä 202 kiloa.

Tästä huolimatta Paddyn epäterveellisiä ruokailutottumuksia ja kilpailuhenkistä ajattelutapaa on kritisoitu.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR