Pääkallo ja luut -julkaisupäivä vahvistettu? Nappaa uusimmat tiedot!

Viihde

WPR

Skull & Bones, Ubisoftin merirosvopeli, jota on toistuvasti lykätty lähes viideksi vuodeksi, on vihdoin antanut meille lisää tietoa. Meillä on nyt julkaisupäivä, pelimateriaali, moninpelitiedot ja paljon muuta 7. heinäkuuta järjestettävän paljastustapahtuman seurauksena.

Ubisoft-peli, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2017 lupauksella, että pelaajat voivat matkustaa seitsemällä merellä ja harjoittaa suolaista meritoimintaa, on nyt osoittanut merkittävintä elonmerkkiä sitten vuoden 2020.

Vuonna 2018 Ubisoft antoi lehdistön jäsenten soittaa sitä ensimmäistä kertaa sen julkistamisen jälkeen, mutta pian sen jälkeen asiat studiossa muuttuivat merkittävästi. Saimme tietää, että pelissä oli tuore konsepti, ja sen tavoitteena oli vuoden 2022 julkaisupäivä vuoden 2020 päivityksessä.

Tilanne on kuitenkin muuttunut, ja meillä on nyt valtava määrä upouusia yksityiskohtia arvoituksellisesta ja odotetuista Skull & Bonesista.

Katsottuamme pelin, keskusteltuamme pelin johtajan kanssa ja kokenut käytännön esikatselun, olemme varmoja, että meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot Skull and Bonesista. Katso lisää alta.

Skull & Bonesin julkaisupäivä

Meillä oli huhuja ennen kuin meillä oli julkaisupäivä. Pelin julkaisupäivä paljastettiin a Ubisoft taloudellinen raportti sijoittajien kanssa. Se tapahtuu todennäköisesti seuraavan vuoden sisällä.

Talousraportissaan se totesi, että 'Skull and Bones julkaistaan ​​nyt vuosina 2022–23', mutta tarkemmasta toimitusikkunasta ei ollut vähään aikaan lisätietoja.

Skull and Bones Julkaisupäivä

Muutama päivä ennen suurta paljastusta Twitter-tili paljasti Skull & Bones -julkaisupäivän, ja kävi ilmi, että tämä vuoto oli oikea.

Skull & Bonesin julkaisupäivä on 8. marraskuuta 2022. On mielenkiintoista nähdä, miten molemmat pelit menestyvät, koska se on päivä ennen innolla odotettua God of War Ragnarokia.

Lue lisää: P-Valley kauden 3 julkaisupäivä ilmoitettu? Uusimmat päivitykset tulevasta kaudesta 3!

Kallon ja luiden epäonninen kehitys kallon ja luiden varoitusmerkki

Skull & Bonesin väitetään aloittaneen kehitystyönsä vuonna 2013, noin kymmenen vuotta sitten.

Alkuperäinen idea oli luoda täysimittainen MMO-spin-off, joka perustuu Assassin’s Creed 4: Black Flagin kriitikoiden ylistämään merisodankäyntiin.

Projekti muutti hetken aikaa kehitykseen ja tuli täysin riippumattomaksi Assassin's Creed -lisenssistä.

Vuosien varrella peliä on nimetty lukuisia uudelleen ennen kuin se julkaistiin nimellä Skull and Bones. Kotakun raportin mukaan pelin lähes jokaiseen komponenttiin tehtiin erilaisia ​​muutoksia, mukaan lukien hahmot ja pelin yleinen laajuus ja suunta.

Pelin ympäristö koki merkittäviä muutoksia tuotannon aikana, siirtyen Karibialta Intian valtamerelle fantasiamantereelle Hyperboreaan, johon vaikutti kreikkalainen mytologia.

Skull and Bones Julkaisupäivä

Skull & Bonesin pelimekaniikka koki valtavasti muutoksia pelin ensimmäisten kehitysvuosien aikana. Talon sisällä joukkue ei pystynyt päättämään, olisiko Skull and Bones Rust and Raft -tyylinen selviytymispeli vai keskittyisikö se pelkästään meritaisteluihin ja tutkimusmatkaan.

Skull & Bones ylitti budjetin useita kertoja. Seitsemän vuotta sen jälkeen, kun se aloitti kehitystyön, vuonna 2020, ilmoitettiin, että peli oli omaksumassa 'uuden vision', joka vaatisi vielä muutaman vuoden kehittämisen Ubisoft Berlinin avulla.

Skull & Bonesin julkaisupäivän pisin viive viime vuosina oli tilivuodesta huhtikuusta 2021 maaliskuuhun 2022 tilikausiin huhtikuusta 2022 maaliskuuhun 2023.

Lue lisää: Liian kuuma käsitellä kausi 4: Uusimmat päivitykset julkaisupäivänä!

Sisäpiiriohjelma Skull & Bonesille

Maaliskuussa 2022 luvattu Insider Program oli olemassa ennen kuin tiesimme Skull & Bonesin julkaisupäivämäärän tai mitään pelistä.

Tiedämme nyt hieman enemmän siitä, mitä ohjelma sisältää heinäkuun paljastustapahtuman jälkeen.

Ubisoft väittää, että Insider-ohjelma on 'jatkuva live-testausprojekti, jossa annamme pienen ryhmän pelaajia kokea pelimme varhaisen rakentamisen todellisissa peliasetuksissa etukäteen.

Insider-ohjelmamme jäsenet pelaavat ensimmäisenä Skull and Bonesia ja saavat katsauksen kehitystiimimme tekemän työn kulissien taakse.

Lue lisää: Sanditon kausi 3: Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi!

Skull & Bones -traileri

Samana päivänä, kun maailmanlaajuinen pelattavuus paljastettiin, uusin traileri julkaistiin, ja se kiinnitti huomiosi välittömästi.

Traileri, jonka väitetään antavan sinun 'luoda uuden lentoradan', kuvaa nimetöntä hahmoa, joka päättää elää merirosvon elämää, jää jumiin saarelle ja rakentaa oman aluksensa paetakseen turvallisesti.

Ennen kuin se esittelee eeppisiä merisodankäyntiä, se ihailee muita merirosvoja eri vaiheissa mahtavassa, räjähdysmäisessä asussa.