P-Valley kauden 3 julkaisupäivä ilmoitettu? Uusimmat päivitykset tulevasta kaudesta 3!

Viihde

WPR

Amerikkalainen draamasarja P-Valley on televisiosovitus Katori Hallin näytelmästä Pussy Valley. Ensimmäisen kauden jaksot ohjasi fantastinen naisohjaajien tiimi Chernin Entertainmentin johdolla, joka myös tuotti ohjelman.

12. heinäkuuta 2020 P-Valley saa ensi-iltansa STARZ-kanavalla Yhdysvalloissa. TV-sarja kesti kaksi kautta ja 18 jaksoa, ja se esitetään sunnuntaisin klo 20. Sen tuottivat Peter Chernin (päätuottaja) ja Gary Lennon (konsultoiva tuottaja).

P-Valley-kauden 3 julkaisupäivä

TV-sarjan suunnitelmia 'P-laakso' STARZ-verkossa olevia tietoja ei ole vielä paljastettu. P-Valleyn kolmas kausi saattaa kuitenkin ilmestyä sunnuntaina 13. elokuuta 2023 viimeisten jaksojen aikataulun mukaan.

P-Valley Cast, kausi 3

P-Valley kauden 3 julkaisupäivä

Muutamalla tuoreella lisäyksellä, joka on muotoiltu juonen kehityksen mukaisesti, P-Valley-kauden 3 tähden näyttelijöiden odotetaan olevan käytännössä identtiset. Alla luetellut näyttelijät ovat niitä, jotka todennäköisimmin esiintyvät elokuvassa.

  • Mercedes Woodbinea näyttelee Brandee Evans .
  • Kuten setä Clifford, Nicco Annan.
  • JAlphonso Nicholson esittää Lil Murdaa.
  • Andre Watkinsia esittää Parker Sawyers.
  • Corbin Kyle, Dan J. Johnson.
  • Timantti, soitti Tyler Lepley .
  • Salazar laulaa psalmeja kuiskauksin.

Lue lisää: Liian kuuma käsitellä kausi 4: Uusimmat päivitykset julkaisupäivänä!

P-Valley:n kauden 3 ensi-iltapäivä

Ohjelma on ollut kaapelissa lähes kaksi kautta yhteensä kahdeksantoista jaksolla, ja se on menestynyt kohtuullisen hyvin yleisön suhteen.

Edellä mainittujen tietojen perusteella voidaan ennustaa, että ohjelman kolmas painos debytoisi jossain vuoden 2023 puolivälissä. Fanit seuraavat tällä ajanjaksolla uusimpia ilmoituksia parhaista lähteistä.

Juoni

P-Valley kauden 3 julkaisupäivä

Monet tämän klubin suojelijat tulevat katsomaan Mercedestä, koska hän on ollut strippari täällä jonkin aikaa. Ennen kuin hän edes saavuttaa pylvään, kuuluu hurrauksia.

Hänen työkavereillaan ei ole samoja mahdollisuuksia menestyä. Yhdellä heistä on todella häikäilemätön ja väkivaltainen mies, joka lyö tyttöä. Hänen ruumiinsa on mustelmien ja naarmujen peitossa, joten hän ei voi olla alasti.

Lue lisää: FBOY Islandin kauden 2 spoilerit: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Tytön täytyy odottaa, kunnes kaikki paranee, koska tämä pelottaa vieraat. Lupauksesta huolimatta toinen tanssija kokee toisinaan paniikkikohtauksia.

Hän saattaa alkaa tuntea olonsa todella ahdistuneeksi ja tukehtua kesken esityksen, mikä vahingoittaa myös seuran mainetta. Nuoren stripparin pitäisi käydä neuvolassa, mutta hän kieltäytyy.

Hän on sen sijaan hajamielinen ahdistuksesta, kun kauneus kaataa lasin toisensa jälkeen. Kasvavan velkansa vuoksi vuokranantaja etsii ratkaisua, jotta hänen ei tarvitse myydä rakastettua omaisuuttaan.

P Valleyn suosio kausi 3

Yleisö on suhtautunut myönteisesti P Valleyn toiseen tuotantokauteen, joka on tällä hetkellä trendissä.

P Valleyn toinen kausi on saanut positiivisia arvosteluja monilta ihmisiltä, ​​jotka myös rakastivat kaikkien jaksojen katsomista. Toisen kauden suosio johti ohjelman toisen kauden tilaamiseen.

Lue lisää: Sanditon kausi 3: Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi!

P-Valley kauden 3 traileri

P-trailer Valleyä ei ole vielä julkistettu tai asetettu saataville millään alustalla. Sarjan tekijät eivät kuitenkaan ole kiistäneet tai vahvistaneet kolmannen kauden päivityksiä, mikä viittaa siihen, että juonella voi olla mahdollisuus edetä vielä yhden kauden aikana.

Kauden 2 traileri on katsojien nähtävillä, ja heitä rohkaistaan ​​kommentoimaan, uskovatko ohjelman säilyttävän vetovoimansa tulevalla kolmannella tuotantokaudella.