Outer Banksin kausi 3: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Viihde

WPR

Viime vuonna julkaistu Outer Banks, yhdysvaltalainen toimintaseikkailu-mysteeriteinidraama, oli valtava murros Netflixissä, ja kun kausi 2 sai ensi-iltansa heinäkuussa 2021, se nousi nopeasti Netflixin Yhdysvaltojen listan kärkeen.

Koska sarjan toinen tuotantokausi on kerännyt 1 160 miljoonaa katselukertaa sen ensi-iltaan 9. elokuuta jälkeen, fanit ihmettelevät, aikooko Netflix julkaista lisää jaksoja lähitulevaisuudessa Nielsenin tietojen mukaan 9. elokuuta 15. elokuuta.

Ryhmä Pogue-teini-ikäisiä etsii legendaarista aarretta, joka liittyy John B:n isän katoamiseen kuvitteellisessa rannikkokaupungissa Pohjois-Carolinassa, jossa vallitsee jyrkkä sosiaalinen kuilu varakkaiden kausiluonteisten asukkaiden ja työväenluokan paikallisten välillä, lempinimeltään ' Kooks' ja 'Pogues'.

Fanit odottavat innolla Netflixin ilmoitusta kolmannesta tuotantokaudesta ja uusien jaksojen mahdollista julkaisupäivää.

Outer Banks -kauden 3 mahdollinen julkaisupäivä: Milloin se tulee esille?

Outer Banks kausi 3

Hyvä uutinen Poguesille on hyvä uutinen. Outer Banksin kolmas kausi vahvistettiin joulukuussa 2021, ja nyt on vain odotettava, tuleeko se televisioon.

Ohjelman näyttelijät esiintyivät Twitterissä jaetulla videolla, hurraten ja sanoen: 'Aina Poguelandiasta, kolmannen kauden vauva!'

Kuvaukset alkoivat Charlestonissa, Etelä-Carolinassa helmikuun 2022 lopulla, jolloin näyttelijät katsoivat ensimmäistä kertaa. Madelyn Cline , Chase Stokes ja Madison Bailey sekä Rudy Pankow, Jonathon Davis ja Carlacia Grant.

Viestin otsikossa kirjoitin: ”Älä ota minuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Poguelandiassa ei ole palvelua. OBX 3 on palannut tuotantoon.'

Outer Banks kausi 3

Ensimmäisen ja toisen kauden välillä oli hieman yli vuosi. Toinen tuotantokausi alkaa elokuussa 2020 ja päättyy huhtikuussa 2021.

Tämän seurauksena aikaisintaan voimme odottaa näkevämme Outer Banksin uudelleen televisiossa joskus vuoden 2022 lopulla, kun otetaan huomioon kahdeksan kuukauden tuotantoaikataulu.

Voimme vain toivoa, että tämä ei ole ohjelman viimeinen jakso.

Aiemmin Jonas Pate vihjasi, että Outer Banks voisi kestää neljä tai viisi kautta, mutta Netflixillä on viime kädessä viimeinen sana.

'Aloituksesta lähtien olemme aina pitäneet sitä jotain, joka oli luultavasti kuin neljän, ehkä viiden kauden ohjelma, mutta ehdottomasti neljä vuodenaikaa', Pate sanoi Entertainment Weeklylle.

'Olemme kulkeneet pitkän matkan tällä tiellä. Toivon vain, että saamme tilaisuuden jakaa heidän tarinansa.'

Chase Stokes on myös ilmoittanut, että hän aikoo jatkaa John B:n pelaamista lähitulevaisuudessa, mikä on hieno uutinen OBX-faneille.

'Tiedätkö, haluaisin pitää sen käynnissä, mutta tietysti se riippuu siitä, kuinka ihmiset reagoivat siihen. Samalla tavalla kuin viime vuonna, toivomme, että ihmiset jatkavat rakastumista Outer Banksiin ja Poguesiin sekä heidän matkaansa ”Stokes paljasti tämän Cosmopolitan UK:lle. Outer Banksin kauden 3 odotetaan ilmestyvän 21. lokakuuta 2022.

Lue myös: Below Deck Mediterranean näyttelijät, kausi 7: Tutustu uusiin miehistön jäseniin

Heittää

Outer Banks kausi 3

Netflix ilmoitti 23. kesäkuuta uusista näyttelijöistä, jotka liittyvät ohjelmaan tulevalla kaudella.

'Armoton Karibian Don omalla aarreetsinnällä' on Andy McQueen's hahmo, Carlos Singh.

McQueenin seuraan tulee Lou Ferrigno Jr., joka esittää Singhin ylintä turvapäällikköä elokuvassa. Kolmannella kaudella nähdään myös Fiona Palomo Sofian roolissa, Netflixin mukaan 'itsetunnistettu pogue, joka rakentaa läheisen siteen Rafeen'.

Madelyn Cline, Rudy Pankow , Madison Bailey, Jonathan Daviss, Austin North ja Charles Esten ovat kaikki Outer Banksin kauden 3 palaavia näyttelijöitä.

Carlacia Grant, joka näyttelee ensisijaisen Pogues-kaveriryhmän uusinta jäsentä, Cleoa, ylennettiin sarjan vakituiseksi Deadlinen mukaan.

Lue myös: Fargon kausi 5: Kaikki mitä tiedämme tähän mennessä!

Mistä Outer Banksin kausi 3 tulee olemaan?

Outer Banks kausi 3

Spoileri varoitus! Lisätietoja kauden 2 juonesta löytyy tältä alueelta.

Tällä kaudella käsitellään uusia ja vanhoja yhteyksiä ja suhteita sekä upea paluu John B:n isän elämään, jota showrunner Josh Pate haluaa tutkia kaudella 3.

'John B:n suhde isäänsä on merkittävä aihe', Pate sanoi kauden 2 debyytin jälkeen.

'Se on väistämätöntä John B näkee jälleen isänsä, ja hänen on sovitettava yhteen romanttinen näkemyksensä kuolleesta isästään todellisuuden kanssa. Se tarjoaa meille paljon isä-poika -materiaalia työskentelyyn.'

Fanit voivat myös odottaa aarreetsinnän laajenevan ja muuttuvan riskialtisemmaksi ja monimutkaisemmaksi. 'Aarteenetsintä tulee kasvamaan, ja mytologia aarteenetsinnän ympärillä muuttuu ja syvenee.

Olemme lukeneet paljon, ja meillä on joitain mukavia asioita kiinnitettäväksi 'Näin Pate sanoi.

Pate totesi myös, että 'teinin romanssi' ja 'teini-saippua' jatkavat tärkeiden elementtien soittamista kaudella 3, ei vain vastanaimien Sarahin ja John B:n välillä, vaan myös Cleon ja Popen ja Kiaran ja JJ:n ja ehkä myös Popen ja Kiaran välillä.

Mitä tulee OBX-jakeen tarinoihin, ohjelman tekijät eivät ole edes lähellä piippunsa pohjaa. Tätä kirjoitettaessa Outer Banksin kolmannen kauden traileria ei ole edes julkaistu.

Lue myös: HBO Max näyttää vahvistavan Harley Quinnin kauden 4 uusimisen

Outer Banks kauden 3 traileri: Onko teaseri jo tulossa?

Netflix ei ole vielä vahvistanut Outer Banksin kolmatta tuotantokautta, joten älä odota sitä lähiaikoina.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR