Oscar-ehdokas Bradley Cooper muistelee, kuinka Peers pilkkasivat häntä ehdokkuuden vuoksi

Julkkis

WPR

Bradley Cooper on matkalla kohti palkintokautta.

Cooper ohjaa Leonard Bernsteinin elämäkertaelokuvan 'Maestro' sekä käsikirjoittaa, tuottaa ja näyttelee tulevaa elokuvaa yhdessä Carey Mulliganin, Maya Hawken, Jeremy Strongin, Sarah Silvermanin, Scott Ellisin ja äskettäin Oscarin saaneen Matt Bomerin kanssa. ehdokkuuden Oscar-palkitusta ohjaajadebyyttistään 'A Star Is Born'.

Cooper, yhdeksänkertainen Oscar-ehdokas, väitti 'SmartLess'-podcastissaan Jason Bateman , Will Arnett ja Sean Hayes, että häntä ei edelleenkään oteta vakavasti Hollywoodissa.

'Silver Linings Playbook' -näyttelijä paljasti kiusallisen vuorovaikutuksen kahden tähden kanssa CAA:n isännöimissä Oscar-juhlissa neljä vuotta sitten, kun Cooper oli ehdolla kolmeen Oscariin, mukaan lukien parhaasta elokuvasta 'A Star Is Born'.

Lue myös: Shaquille O’neal maksaa 25 000 dollaria jokaiselle Manhattanin ravintolan suojelijalle

Cooper on ollut ehdolla useisiin palkintoihin, mukaan lukien parhaasta miessivuosasta, parhaasta miespääosasta ja parhaasta elokuvasta hänen työstään tuottajana ja ohjaajana/käsikirjoittajana sellaisissa elokuvissa kuin A Star Is Born.

Bradley Cooper pilkkasi Hollywoodin Oscar-ehdokkuutta

Vuoden 2013 Silver Linings Playbook -elokuvan parhaan miespääosan ehdokkuuden lisäksi Cooper sai parhaan miessivuosan ehdokkuudet elokuvassa American Hustle ja parhaan elokuvan ja parhaan miespääosan ehdokkuudet elokuvassa American Sniper seuraavana vuonna.

Cooper, joka oli tuolloin ollut seitsemän Oscar-ehdokkuutta, kuvaili saavutuksiaan 'villiksi, se on hullua'.

Cooper kertoi jutteleneensa tunnetun näyttelijän ja ohjaajan kanssa juhlissa; Cooperin ystäväksi kuvailema näyttelijä sai uransa aikana kolme Oscar-ehdokkuutta, ja ohjaaja vastasi: 'Missä universumissa me elämme, kun sinulla on seitsemän ehdokkuutta ja hänellä vain kolme?'

'Olen kuin: 'Veli, miksi olet niin kusipää', Cooper ajatteli. Se oli jotain, jota en koskaan unohda. 'Mene vittuun', sanoo kertoja.

Bradley Cooper pilkkasi Hollywoodin Oscar-ehdokkuutta

Ja tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Hollywoodin eliitti pilkkasi 'Hangover'-tähteä. Cooper väitti, että vuonna 2011 saatuaan ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa elokuvassa 'Silver Linings Playbook' ja kilpaillessaan Daniel Day-Lewisia vastaan, Hugh Jackman , Joaquin Phoenix ja parhaan miespääosan kategoriassa Denzel Washington, 'naisnäyttelijäsankari', jota hän ei tiennyt, lähestyi häntä antaakseen hänelle alentuvan hyväksynnän.

Lue myös: You Tuber näyttää silputtulta ennen paluutaan KSI Boxingiin

'Näin elokuvasi', hän sanoo. 'Olet palkinnon ansainnut', kertoja sanoo. Cooper kertoi mielipiteensä. 'Olin kuin 'mitä?' kertoja sanoo. 'Anteeksi, mitä?' 'Nimi', kertoo kertoja.

Sitten noin 10 tai 20 minuuttia myöhemmin – en vitsaile – ohitin hänet hänen matkalla kylpyhuoneeseen, ja hän sanoi: 'Nimi.' 'Mikä helvettiä tämä kaupunki on?' Muistan ihmetellen. Kuvittele, että kerrot sen jollekin. Jotta voit tehdä sen, sinun on oltava hullu.'

Bradley Cooper pilkkasi Hollywoodin Oscar-ehdokkuutta

Cooper väitti myös, että hänellä oli 'nolla itsetunto', kun hän aloitti liiketoiminnassa, tunsi olevansa 'arvoton' näyttelijänä ja 'epävarma' komedianäyttelijäkyvystään elokuvissa, kuten 'Wedding Crashers' ja muissa.

Bradley Cooperin ensimmäinen Oscar-ehdokkuudesta sai hänet tuntemaan 'levittävän', ja nyt, vuosikymmen myöhemmin, hänen uransa on saavuttamassa huippunsa. Cooper on 'erittäin kiitollinen' neljästä ja puolesta vuodesta, jotka kesti 'Maestron' luomiseen.

'Tuolla on elokuva; kyse on avioliitosta ja perheestä. 'Siinä se', Cooper päätti. 'Mikä saa sinut ajattelemaan, että se on ydinvoimaa?' Se johtuu tästä pelottavasta musiikista. 'Musiikki on atomista.'

Bradley Cooper pilkkasi Hollywoodin Oscar-ehdokkuutta

'Minulla oli salainen ase' Tähti on syntynyt ,'' hän jatkoi. Se oli tietysti Lady Gaga. Vitun Leonard Bernstein ja Gustav Mahler ovat salaisia ​​aseitani tässä elokuvassa. 'Kuuntele musiikkia!'