Orphan First Kill Julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Kun Orphan julkaistiin vuonna 2004, katsojat saivat nähdä lapsenmielisen naisen, joka oli valmis kuolemaan perheen puolesta.

Lopulta Orphan: First Kill on saapunut valkokankaalle, jossa Esther on samettinauhoihin pukeutunut ja veren peitossa harjoittaessaan rooliaan naiivien vanhempiensa tottelevaisena tyttärenä.

Yleisö halusi kuulla lisää 33-vuotiaasta tappajasta, joka esiintyi alaikäisenä ja murhasi raa'asti adoptioperheensä nähtyään ensimmäisen Orpo-elokuvan.

Esimerkiksi Orpossa petollinen tyttö etsi menetelmiä saada adoptioperhe, johon hänet asetettiin, tuntemaan sekä syyllisyyttä että vihaa, ennen kuin murhasi jokaisen heistä armottomasti tavoilla, jotka näyttivät tarjoavan nuorelle naiselle iloa.

Monet kyseenalaistivat, perustuiko kertomus todellisen henkilön pelottavaan kokemukseen.

Tosielämän tarina miehestä, joka varastaa toisen miehen identiteetin, voi olla inspiraationa suunnitellulle esiosalle.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tulevasta elokuvasta ja sen todennäköisestä tosielämästä, olemme koonneet luettelon kaikesta, mitä sinun tulee tietää.

Milloin Orphan: First Kill julkaistaan?

Orphan First Kill -julkaisupäivä

Aiempien huhujen mukaan esiosan piti ilmestyä tammikuussa. Alkuperäisen elokuvan fanit odottivat Estherin ilmestymistä uudelleen tämän päivämäärän jälkeen.

Orpo: First Kill's julkaisupäivä on vihdoin ajoitettu 19. elokuuta 2022, yli vuosi sen ensimmäisen kiusan jälkeen.

Lue myös: Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Orphan: First Kill: The Cast

Orphan First Kill -julkaisupäivä

Hän on palannut Leena Klammerina, mutta hän on myös kuutamossa Estherinä. Hän esiintyi alkuperäisessä elokuvassa ja oli kunnianosoitus Nälkäpeliissä sekä vakiona Masters of Sexissä ja The Novicessa.

Tricia Albright (Julia Stiles, Hustlers) ja Allen Albright (Rossif Sutherland, ER) ovat ensimmäiset perheet, joita hän terrorisoi rinnallaan.

Gunnar Albright on Matthew Finlanin (My Fake Boyfriend) oikea nimi. Nuorta Estheriä esittää Kennedy Irwin, joka toimii myös Fuhrmanin kaksoisnäyttelijänä näytöllä.

Hiro Kanagawa (iZombie, Altered Carbon) liittyy näyttelijöihin Donnanina, lainvalvontaviranomaisena, joka yhdistää 'Estherin' perheeseensä, mutta epäilee hänen identiteettiään.

Morgan Giraudet James Klammerina, Jade Michael Madisonina; Segar, Kristen Sawatzky Federicana, Andrea del Campo Betsynä, Alicia Johnson Karenina, Sarah Luby Clairena, Lauren Cochrane upseerina Leahyna ja Bradley Sawatzky upseeri Kusnetsovina.

Lue myös: You kausi 4: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Kennedy Irwin näyttelee nuoren Estherin roolia

Orphan First Kill -julkaisupäivä

Estheriä näyttelee Kennedy Irwin, pyrkivä näyttelijä ja tanssija. Tämän castingin ansiosta saatamme oppia lisää Leenan myrskyisestä menneisyydestä, Euroopassa vietetystä ajasta ja suhteestaan ​​alkoholisti-isäänsä.

Irwin teki näyttelijädebyyttinsä taaperona maskia käyttävänä 2020 rikosfantasiaelokuvassa Tales From the Hood 3.

Lyhytelokuva nimeltä Aubrey oli hänen viimeisin projektinsa. Hän näytteli nuoren tytön pääroolia, joka siepattiin jo ennestään stressaavasta perhe-elämästään.

Julia Stiles esittää Katie Mauerovaa, epäilevää äitiä. Stilesin läpimurtorooli liian coolina rakkautena Katina tuli vuoden 1999 elokuvassa 10 Things I Hate About You.

Prince And Me -näyttelijällä on ollut kiireinen elokuva- ja televisioura, ja hän on esiintynyt monissa projekteissa.

Viime aikoina Stiles on esiintynyt Amazon Prime -kanavalla vakituisena komediasarjassa The Lake, jossa hän esittää pahaa sisarpuolta, joka on boheemi fashionista, joka on päättänyt tuhota perheen järvitilan.

Lue myös: Squid Gamen kausi 2 on Netlfixin vahvistama: Uusimmat päivitykset ja spoilerit ovat täällä!

Orpo: First Kill: The Plot

Orphan First Kill -julkaisupäivä

Palatessaan Leena Klammerin valtakuntaan fanit oppivat kuinka suhteellisesti kääpiö nainen aloitti huijauksensa. Lainvalvontaviranomainen kertoo Tricialle ja Allen Albrightille, että heidän kadonnut tyttärensä on löydetty ja palautettu heille.

Heidän tyttärensä Esther on ollut kateissa yli neljä vuotta tässä vaiheessa. Kaikki on hyvin nyt, kun he ovat jälleen yhteydessä häneen.

Auttaakseen tytärtään selviytymään kärsimästä traumasta perhe on järjestänyt tyttärensä tapaamisen lastenterapeutin kanssa.

Kun Esther katosi, mitä he olettavat hänelle tapahtuneen? Onko villejä tarinoita hänen vankeudesta ja sitä seuranneesta pakosta? Mitä tahansa Leena yrittääkin myydä, on luultavasti sepitelmä.

On useita vihjeitä siitä, että Esther ei ole se, miltä hän näyttää tarinan edetessä. Sekä Tricia että Donovan, perheen yhdistämisestä vastaava virkamies, näkevät, että jotain on vialla.

Kuinka nopeasti he pystyvät saamaan selville, mitä todelliselle Esterille tapahtui ja kuinka toimia huijarin kanssa?

Orphan First Kill -julkaisupäivä

Albrightit eivät varmasti päädy Colemansien tapaan. Vai tuleeko niistä katalysaattori Estherille, että hän haluaa olla ainoa selviytyjä kaikissa tilanteissa?

Huolimatta siitä, että Estherin 'äiti' tajuaa, että Esther ei todellakaan ole se, joka hän väittää olevansa, hän ja katsoja eivät todennäköisesti koskaan saa selville, mitä hänen todelliselle tyttärelleen tapahtui.

Ei näytä siltä, ​​että Donovan ei yritä, sillä hän näyttää olevan huolissaan sekä todellisen Esterin olinpaikasta että vale Esterin henkilöllisyydestä.

Päätös on aina tervetullut, vaikka se ei olisikaan oleellista tarinan kannalta, kun otetaan huomioon, mitä Albrightit käyvät läpi.

Lue myös: All of Us Are Dead Kausi 2: Ei tule Netflixiin elokuussa 2022!

Katso Orphan: First Kill -traileri

Paramount Pictures on julkaissut elokuvan trailerin 13. heinäkuuta 2022, ja siitä on vaikea olla tarttumatta.

Esikatselussa näemme, kuinka Esther toivotetaan tervetulleeksi uuteen perheensä taloon ja ottaa heidän kauan kadoksissa olevan pienen tyttönsä roolin.

Talvikaupunki, jossa elokuva sijoittuu, toimii epäilemättä ihanteellisena ympäristönä uudelle kauhealle tarinalle.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR