Orlando Magic valitsi Paul Bancheron ensimmäiseksi NBA-draftissa: 'Olin tunteiden vallassa'

Julkkis

WPR

Paul Banchero on pian Orlandossa!

Vuoden 2022 NBA-draftissa Orlando Magic valitsi ESPN:n mukaan Duke Universityn kuusi jalkaa kymmenen tuuman korkeakoulukoripallon ykkösvalinnan.

Auburn-hyökkääjä Jabari Smith Jr.:n ennustettiin medialehden mukaan ensimmäiseksi valittavaksi viikkoina ennen tämän vuoden NBA:n luonnosta.

Häneltä kysyttiin perjantaina Good Morning America -ohjelmassa, oliko Banchero 'löyttänyt sanat' kertoakseen tunteistaan ​​tärkeistä uutisista.

GMA:n kysymä T.J. Holmes , 'Olen täysin pystynyt asettumaan ja saamaan tunteeni kuntoon', hän sanoi.

Tältä hänestä se tuntui: 'Olin tunteiden vallassa - ensimmäistä kertaa koskaan', hän muisteli perjantaiaamuna studiossa. 'Kyynellyt ja... tiedäthän... ilon kyyneleet.'

Paul Banchero valittiin Orlando Magicin NBA-draftin ensimmäiseksi

Kuitenkin, Pankkiiri totesi, että hänelle ilmoitettiin valinnoista noin 20-30 sekuntia ennen virallista ilmoitusta.

Kun Bancheroilta kysyttiin vanhempiensa reaktiosta uutiseen, Banchero paljasti, että he ilmaisivat ylpeytensä poikastaan ​​heiluttaen Times Squaren studion ulkopuolelta.

Ylpeytensä ilmaisun lisäksi he ilmaisivat myös innostuksensa siitä, että hän aloittaisi uransa Orlandossa, hän sanoi. 'Perheeni ja minä olemme erittäin iloisia.'

Hänen illaksi valitsemansa asu oli myös keskustelunaihe. Urheilija oli pukeutunut kirkkaaseen purppuranpunaiseen kahdella napilla pukuun ja kimalteleviin hopeisiin kenkiin.

Kaikki tietävät, etten käynyt Washingtonin yliopistossa, mutta valitsin violetin, koska molemmat vanhempani kävivät siellä. Kaikki tietävät, etten käynyt siellä, hän huomautti (koulun värit ovat violetti ja kulta).

Kuten Banchero sanoi: 'Se oli vain tapani osoittaa kunnioitustani, pieni anteeksipyyntö.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: