Oprah Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Oprah Winfrey on menestynyt mediamagnaatti, hyväntekijä ja näyttelijä. Forbesin mukaan hänen nettovarallisuutensa on tällä hetkellä 2,9 miljardia dollaria.

Winfrey oli köyhyydessä ja hänellä oli vaikea lapsuus ja varhaiset teini-iässä. Toisaalta hänen tahtonsa menestyä ja todistaa itsensä vei hänet onnen ja julkkiksen suuntaan.

Aikainen elämä

Oprah Winfrey on noussut köyhyydestä, hyväksikäytöstä ja ennakkoluuloista yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. 29. tammikuuta 1954 syntyi Orpah Gail Winfrey.

Se ei ollut kirjoitusvirhe. 'Orpa' oli hänen etunimensä, joka viittasi raamatulliseen henkilöön Ruutin kirjassa. Kun hän oli vauva, hänen nimensä äännettiin usein väärin nimellä 'Opra', mikä jäi kiinni.

Oprah Net Worth

Hän syntyi Kosciuskon kaupungissa Mississippin osavaltiossa. Vernita Lee, hänen äitinsä, oli naimaton teini-ikäinen kotiäiti. Vernon Winfrey, Oprahin biologinen isä, oli armeijan jäsen hänen syntymänsä aikaan.

Hän työskenteli parturina, hiilikaivostyönä ja kaupunginvaltuuston jäsenenä. On ehdotettu, että hänen biologinen isänsä oli mies nimeltä Noah Robinson.

Kun Oprah oli lapsi, hän muutti äitinsä kanssa kotiin isoäitinsä luo. Perhe oli köyhtynyt, ja Oprah joutui tunnetusti käyttämään perunasäkkejä kouluvaatteina. Seurauksena oli, että hän kirjaimellisesti meni räsyistä rikkauksiin.

Oprah ja hänen äitinsä muuttivat Milwaukeeen, kun hän oli kuusivuotias, missä hänen äitinsä työskenteli piiana. Tänä aikana Oprahin äidillä oli toinen tytär, Patricia. Patricia kuoli kokaiiniriippuvuuteen 43-vuotiaana vuonna 2003. Toinen velipuoli, Jeffrey, syntyi isälle Vernon, kuoli AIDSiin vuonna 1989.

Oprah siirrettiin isänsä Vernonin luo Nashvilleen, kun hän oli 12-vuotias. Hän pakeni kotoa 13-vuotiaana paeta kokemaansa pahoinpitelyä. Hän tuli raskaaksi 14-vuotiaana ja sai pojan, joka syntyi ennenaikaisesti ja kuoli.

Hän aloitti Milwaukeen Lincoln High Schoolissa, mutta suoritettuaan erinomaisen erityisohjelman, hän ansaitsi siirron Nicolet High Schooliin varakkaalle esikaupunkialueelle.

Hän palasi Nashvilleen joutuessaan joihinkin vaikeuksiin. Hän alkoi kukkia East Nashville High Schoolissa.

Oprah Net Worth

17-vuotiaana Oprah voitti Miss Black Beauty Tennessee -kilpailun, joka johti osa-aikaiseen asemaan uutisankkurina WVOL:lla, paikallisella mustalla radioasemalla.

Hänelle myönnettiin stipendi Tennesseen osavaltion yliopistoon, jossa hän suoritti viestinnän tutkinnon. Oprah keskeytti koulun 19-vuotiaana jatkaakseen kokopäiväistä uraa median parissa.

Lue myös: Patrick Mahomes Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Mikä on Oprah Winfreyn nettoarvo?

Oprah Winfrey on televisiolähetystoiminnan harjoittaja, mediamagnaatti ja kirjailija Yhdysvalloista. Oprah Winfreyn nettovarallisuus on 3,5 miljardia dollaria. Hänen valtavan kannattavansa monipuolinen mediakonserni maksaa hänelle nyt noin 315 miljoonaa dollaria vuodessa.

Ura

Oprah Net Worth

Nashvillen WLAC-TV:ssä Oprahista tuli ensimmäinen musta naisuutisankkuri. Hän oli myös aseman nuorin ankkuri. Hänet palkattiin 22-vuotiaana Baltimoressa sijaitsevan WJZ:n kello kuuden uutisten ankkuriksi, mikä oli haluttu asema.

Hän aloitti People Are Talking -keskusteluohjelman isännöimisen elokuussa 1978. Baltimoren markkinoilla hän menestyi kansallisesti syndikoituja paremmin. Phil Donahue vuoteen 1980 mennessä. Hän ansaitsi 220 000 dollaria vuodessa Baltimore-työnsä loppua kohti, mikä vastaa noin 560 000 dollaria nyt inflaation jälkeen.

Tunnustettuaan hänen lahjakkuutensa ABC myönsi Oprahille oman 30 minuutin aamupuheohjelman Chicagossa vuonna 1984, jonka tuotti King World Productions. Jeopardyn ja Wheel of Fortunen ovat molemmat tuottaneet King World.

Virkaan liittyi neljän vuoden sopimus, jonka arvo on miljoona dollaria. Inflaatiokorjauksen jälkeen 250 000 dollaria vuodessa vastaa noin 600 000 dollaria nykypäivän dollareissa.

Lue myös: JK Rowling Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Oprah Winfreyn portfolio:

Vuonna 2015 Oprah teki 43 miljoonan dollarin sijoituksen Weight Watchersiin, ja hän omistaa nyt 10 %:n omistusosuuden yrityksestä. Oprah Winfreyn nykyinen omistusosuus on 218 miljoonaa dollaria.

Oprah Winfreyn elokuvat:

Oprah Net Worth

Oprah näytteli Steven Spielbergin elokuvassa The Color Purple, joka julkaistiin vuonna 1985 ja josta hänet oli ehdolla parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon saajaksi.

koulutus

Oprah Winfrey opiskeli Nicolet High Schoolissa. Hän voitti puhekilpailun ja suoritti kandidaatin tutkinnon viestinnässä Tennesseen osavaltion yliopistosta.

Vuonna 1976 Oprah Winfrey keskeytti yliopiston jatkaakseen uraa televisiossa.

Hän nousi tunnetuksi WLS:n – TV:n AM Chicagon aamuohjelman juontajana.

Avajaisjakso esitettiin vuonna 1984, ja muutamassa kuukaudessa siitä oli tullut Chicagon parhaiten arvioitu puheohjelma. Oprah Winfrey Show brändättiin uudelleen ja sitä alettiin lähettää valtakunnallisesti vuonna 1986. Tilannesarjaa lähetettiin 25 vuotta, ja sarjan finaali esitettiin vuonna 2011.

Lue myös: Jason Blum Net Worth 2022: Amerikkalaisen elokuvan tuottajan tulot, ura ja muita päivityksiä!

Filantropia

Oprah Net Worth

Tätä kirjoittaessa Oprah on lahjoittanut yli 400 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen, ja suurin osa hänen lahjoituksistaan ​​​​menee koulutushankkeisiin. Hän on rahoittanut yli 400 apurahaa Morehouse Collegessa Atlantassa.

Hän perusti Oprah's Angel Networkin, hyväntekeväisyysjärjestön, joka auttaa kansalaisjärjestöjä kaikkialla maailmassa. Tähän mennessä Oprah's Angel Network on kerännyt yli 80 miljoonaa dollaria useisiin eri tarkoituksiin. Oprah maksaa kaikki verkoston hallintokulut, jolloin kaikki saadut varat menevät suoraan kansalaisjärjestöille.

Etelä-Afrikassa Oprah Winfrey loi Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls -akatemian vuonna 2007. Hän on henkilökohtaisesti osallistunut koulun rahoitukseen tähän mennessä 40 miljoonalla dollarilla.

Tätä kirjoittaessa koulussa on 322 oppilasta, ja toivomme kasvavan 450:een.

Oprah's Angel Network keräsi 11 miljoonaa dollaria hurrikaani Katrinan avustustoimia varten, ja Oprah itse lahjoitti vielä 10 miljoonaa dollaria.

Oprah Net Worth

Vuonna 2013 hän antoi Smithsonian National Museum of African American History and Culturelle 12 miljoonaa dollaria. Presidentti Barack Obama myönsi Oprahille Presidential Medal of Freedom -mitalin samana vuonna.