OnlyFans Fame Bhad Bhabie Net Worth: ansaitsiko hän todella 50 miljoonaa dollaria OF:ltä?

Julkkis

WPR

'Bhad Bhabie on 19-vuotias floridalainen räppäri ja internetsensaatio. Danielle Bregoli on hänen oikea nimensä, mutta hänet tunnetaan paremmin taiteilijanimellään.

Hän esiintyi Dr. Phil -ohjelmassa vuonna 2016, koska hänen äitinsä Barbara oli huolissaan tyttärensä muutoksista.

Hänen tunnuslauseensa: 'Anna minulle käteistä ulkona, entäpä?' siitä tuli virusmeemi sen jälkeen, kun Bhabie esiintyi jaksossa ja sai mainetta.

Dr. Philin show'ssa esiintymisen jälkeen Bhabie on vakiinnuttanut asemansa loistavana räppärinä, ja hänestä on tullut nuorin naisräppäri, joka on esiintynyt Billboard Hot 100 -listalla ensimmäisellä kappaleellaan These Heaux, eikä hän enää halua tulla tunnustetuksi pelkästään meemistään.

'Se ei ole jotain, mitä aion: 'Voi, tottakai, olen niin rakastunut siihen tyttöön, joka tuli tunnetuksi siitä, että hän oli tohtori Philissä ja sanoi jotain hullua paskaa.'' En ole sillä tavalla kuin minä. tuntea.

'Voit kutsua itseäni vuosikymmenen ensimmäiseksi platinaa myyväksi tytöksi.' Minun kutsuminen tuolla nimellä on loukkaavaa mitä suurimmassa määrin. Kuten, vaihtoehtoja on paljon enemmän.

Miljoonan dollarin meikkisopimus, 50 miljoonaa dollaria (39 miljoonaa puntaa) OnlyFansissa, 'Gucci Flip Flops' -tyttö ja 'Hi Bich' -tyttö ovat vain muutamia hänelle annetuista lempinimistä.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Bhabie (@bhadbhabie) jakama viesti

Bhad Bhabie syntyi 23. maaliskuuta 2003 Boynton Beachissä, Floridassa. Hänen äitinsä ja isänsä Ira Peskowitzin ja Barbara Ann Bregolin avioero tapahtui hänen ollessaan vauva.

Hänen äitinsä on italialainen, kun taas hänen isänsä on juutalainen. Bhad Bhabien äiti kasvatti hänet tiukasti katolilaisena. Hänen isänsä on Palm Beachin piirikunnan sheriffin apulainen.

Lue myös: Latrell Sprewell Net Worth: Kuinka rikas on eläkkeellä oleva NBA-pelaaja?

Mikä on Bhad Bhabien nettoarvo ja palkka?

Nimi: Bhad Bhabie
Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Kuukausipalkka: 100 000+ dollaria
Vuositulot: 1 miljoona dollaria+
Varallisuuden lähde: Räppäri, vaikuttaja, sosiaalisen median tähti

Danielle Bregoli, joka tunnetaan myös nimellä Bhad Bhabie , on amerikkalainen räppäri ja sosiaalisen median julkkis. Danielle Bregolin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 20 miljoonaa dollaria.

Kun hän esiintyi 'Dr. Phil” vuonna 2016, hän käytti nyt kuuluisaa tunnuslausetta ”Cash me outside how bow dah”, josta tuli yksi vuoden suurimmista meemeistä.

Hän jatkoi vaatimattoman menestyksekkään rap-uran ja valtavan menestyksekkään sosiaalisen median uran.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bhabie (@bhadbhabie) jakama viesti

Danielle on ansainnut miljoonia dollareita maksetuista sosiaalisista merkinnöistä ja yrityksestä OnlyFans. OnlyFansin mukaan Danielle on yksi parhaiten palkatuista julkkiksista.

Lue myös: Andrew Tate Net Worth 2022: Andrew Taten nousu ja lasku!

Bhad Bhabien ura

Hänestä tuli kuuluisa vuonna 2016, kun hän esiintyi vieraana NBC-hittiohjelmassa 'Dr. Phil.'

'DR. Philin jakso äidistä, jonka autovarastaja, veitsiä käyttävä, twerk-ujo teini-ikäinen tytär yritti kehystää hänet rikokseen, teki Bregolista kaikkien 'Cash Me Outside Girl' -lehden.

Hänen nopean nousunsa sosiaalisen median valokeilassa hänet valittiin musiikkivideoon ”Everything 1K” Kodak musta .

Vuoden 2017 MTV Movie and TV Awards -gaalassa hän oli ehdolla 'Trending' -kategoriassa tunnuslauseestaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bhabie (@bhadbhabie) jakama viesti

Nähtyään 'Dr. Phil”, hän hakeutui hoitoon Utahissa sijaitsevalta maatilalta levottomille lapsille ja lopulta päätyi sinne itse. Hänet pidätettiin myöhemmin suuresta varkaudesta, marihuanan hallussapidosta ja väärän poliisiraportin tekemisestä.

Hän myönsi syyllisyytensä heinäkuussa 2017 ja tuomittiin viiden vuoden ehdolliseen vankeuteen. Palkattuaan uuden asianajajan ja neuvoteltuaan uudelleen koeajansa hän sai vihdoin palata kotiinsa tämän vuoden maaliskuussa.

Debyyttisinglensä 'These Heaux' suosion ansiosta Bregoli kruunattiin nuorimmaksi naisräppäriksi koskaan Billboard Hot 100 -listalla. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa solmittuaan sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa.

Se ei ole vain tosi-show, kosmetiikkayritys ja laulajaura, jossa hän on mukana. Bregolin ensimmäinen mixtape, '15', julkaistiin viime vuoden syyskuussa. 'Hi Bich' oli hänen toinen ykköshittinsä, kun hän julkaisi sen.

Bregoli on hyödyntänyt julkkistaan ​​kaiken mahdollisen. Hänen Instagram-seuraansa on tällä hetkellä 17 miljoonaa, Twitterillä on 568 000 seuraajaa ja 7,4 miljoonaa YouTube-tilaajaa.

Sponsoroidut Instagram-julkaisut ja tuotesijoittelut ovat ansainneet hänelle paljon rahaa. Hänen ensimmäiset palkalliset työnsä olivat Fit Teassa ja Postmatesissa, kun hän oli nuorempi. Lisäksi sijainti oli loistava.

Ennätysmäärä 12 miljoonaa ihmistä on nähnyt hänen Fit Tea -mainoksensa. Tuotepromootiolla Danielle Bregoli voi helposti ansaita 300 000 dollaria kuukaudessa yhdestä artikkelista.

Pulse Music Group, joka edustaa myös Run The Jewelsiä, Rich The Kidiä ja Ty Dolla $ignia, raportoi 11. heinäkuuta, että Danielle oli allekirjoittanut miljoonan dollarin kappaleen kirjoitus-/julkaisusopimuksen.

Ensimmäistä 350 000 dollarin maksua seuraa kaksi 350 000 dollarin erää yrityksen myynnin virstanpylväistä riippuen. Se on miljoonan dollarin ennakkomaksu rojalteista, jotka maksetaan. Lisäksi hän saa 70 % voitoista kaikista myöhemmistä myyntitietueista.

Lähteen mukaan Bregoli veloitti jopa 40 000 dollaria tapaamisesta ja tervehtimisestä Rolling Loud Music Festivalilla toukokuussa 2018.

Bregolin 14-vuotissyntymäpäiväjuhlat isännöitiin myös festivaalipaikalla, ja Danielle sai osan lipunmyynnistä vastineeksi esiintymisestä. Hän sai ajastaan ​​40 000 dollaria.

Bhad Bhabie Net Worth

Daniellen edustaja uskoo, että hänen varaaminen esiintymiseen Yhdysvalloissa maksaa 30 000–40 000 dollaria.

Hänen kiertueensa 25 kaupungissa toi hänelle noin miljoonan dollarin tulot.

Danielle teki sopimuksen Snapchatin kanssa viime vuoden joulukuussa tosi-shown tuottamisesta sovellukselle. Snapchatin 'Bringing Up Bhabie' -ohjelman ensimmäiset 24 tuntia keräsivät 10 miljoonaa katselukertaa. Sarjassa on yhteensä kaksitoista jaksoa.

Tammikuussa 2019 Daniellelle maksettiin 900 000 dollaria uuden kosmetiikkayrityksen CopyCat Beautyn mainostamisesta kuuden kuukauden ajan. Hän saa leikkausta yrityksen voitosta, jos se menee tarpeeksi hyvin. Jos Daniellen kannatus onnistuu, hän ansaitsee huomattavan summan rahaa sekä mahdollisuuden perustaa oman kosmetiikkasarjan.

Lue myös: Elle King Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Bad Bhabien henkilökohtainen elämä

Bhad Bhabie Net Worth

Hänen julkinen deittailuhistoriansa paljastaa, että Bregoli on nähty sekä miesten että naisten kanssa. Sillä välin hänet majoitti hänen lukiolainen ystävänsä.

Vuonna 2020 Bregoli uhkasi Disney Channel -tähteä Sky Jackson Bregolin sosiaalisessa mediassa julkaistussa videossa. Skai antoi Bregolille lähestymiskiellon ja väitti, että räppäri oli uhkaillut häntä tappolla.

Jackson väittää, että hän pelkää jättää talonsa yksin eikä ole nukkunut hyvin sen jälkeen, kun Danielle uhkaili häntä. Bregoli on hänen mukaansa myös 'psyykkisesti epävakaa'. Jackson antoi tuomarille tekstiviestikeskusteluja Bregolilta, joissa hän väitti kertoneen Jacksonille aikovansa hyökätä hänen kimppuunsa.

Bhad Bhabie Net Worth

Bregoli on määrätty pysymään vähintään 100 metrin päässä Jacksonista, asuinpaikastaan ​​ja työpaikastaan ​​tuomioistuimen lähestymiskieltopäätöksen seurauksena.

Hänen vuorovaikutuksensa Jacksonin kanssa on myös kielletty millään tavalla. NBA YoungBoyn, räppäri, kerrotaan olevan kiistan keskipisteessä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR