Onko Tasha Smith Demetrius 'Lil Meech' Flenory Jr:n äiti?

Viihde

WPR

50 Centin uusi sarja BMF jatkuu STARZissa joka viikko.

Sarja seuraa huumekauppaan ja rahanpesuun osallistuvan yhdysvaltalaisen rikollisjärjestön Black Mafia Familyn pahamaineisten jäsenten elämää. Big Meech ja hänen veljensä Terry Flenory ovat ryhmän päähenkilöitä.

Tällä viikolla Internetissä kulovalkean tavoin levisi perusteeton huhu, jonka mukaan näyttelijä Lil Meechin äiti on Hollywood-tähti Tasha Smith.

Kuka on Lil Meech?

Amerikkalainen näyttelijä ja räppäri Demetrius Flenory Jr. (tai 'Lil Meech') on Black Mafia Familyn (BMF) perustajan Demetrius Edward Flenoryn (tai 'Big Meechin') poika.

21-vuotias Michiganista kotoisin oleva mies näyttelee isäänsä 50 Centin sitcomissa BFM ja on myös tuotannossa roolissa tulevassa HBO:n draamasarjassa Euphoria.

Big Meech on viisivuotiaasta lähtien ollut vangittuna Kalifornian liittovaltion vankilassa. 53-vuotias mies on tällä hetkellä vangittuna huumekaupasta ja vapautuu vuonna 2034.

EI, TASHA SMITH EI OLE DEMETRIUS

Lue lisää: Maybvlogs, Tik Tok -tähti viiden muun ihmisen kanssa, joita syytetään murhasta A46-onnettomuudessa!

Väärennetyn huhun mukaan hänen äitinsä Tasha Smith

Tällä viikolla alkoi spekulointi, että Lil Meechin äiti ei ole kukaan muu kuin Tasha Smith , näyttelijätär.

Tasha on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja, joka sai alkunsa parrasvaloihin NBC:n Boston Common -sitcom-sarjan pääosana.

50-vuotiaan näyttelijän filmografiaan kuuluu myös rooleja elokuvissa The Whole Ten Yards (2004), Daddy’s Little Girls (2007) ja Why Did I Get Married? (2007) ja Fox-sarjan Empire (2015).

Monet ihmiset näyttävät joutuneen Twitter-huijaukseen, jossa väitetään, että Tasha on Lil Meechin äiti.

Erään kommentoijan mukaan 'ajatus siitä, että Tasha Smith on Lil Meechin äiti, on outo.'

'Te tykkäätte tehdä pitkiä tarinoita, mutta kerro minulle, eikö Tasha Smith ole Lil Meechin oikea äiti.' toinen keskustelun osallistuja lisäsi.

Ainoa yhteys Tasha Smithillä Lil Meechiin on se, että hän on 50 Centin BMF:n johtaja.

Hänen todellinen äitinsä on Latarra Eutsey

Latarra Eutsey on Lil Meechin biologinen äiti.

Hänestä tiedetään hyvin vähän, paitsi että hän on työskennellyt lentoemäntänä Delta Airlinesissa lähes kolme vuosikymmentä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Tasha4realsmith (@tasha4realsmith)

Focus löysi ei-aktiivisen Viserrys hänen nimissään tilille, jossa paljastui, että hän työskenteli kerran kiinteistöalalla.

Lue lisää: Stranger Things Cast ennen ja nyt: Muuttivatko he mustaa lasta Stranger Thingsissa?

Hän julkaisi äskettäin tilannekuvan vierailustaan ​​lapsensa luona BMF-sarjassa viestillä 'Nautin BMF-sarjan elämästä #1-tähdeni kanssa hänen BDAY-päivänä!' Ehdottomasti mikään ei voisi olla parempaa kuin tämä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR