Onko Stephen Smith tapailemassa Mollya? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Julkkis

WPR

Molly Qerim, tunnettu televisiopersoona ja ESPN:n ensimmäisen otoksen ankkuri, on saavuttanut mainetta erottuaan Jalenista.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat ihmetelleet, miksi kaksi urheilun hienointa paria on eronnut.

Qerim isännöi aiemmin NFL AM:n, NFL Fantasy Liven ja NFL AM:n, NFL Networkin päivittäistä aamuohjelmaa.

Molly Qerim ja Stephen Smithin suhde: Onko hän hänen uusi poikaystävänsä?

Molly Qerim suhde Stephen A Smithiin on tällä hetkellä yksinomaan ammattimainen.

Molly toimii tällä hetkellä Smithin ohjelman ESPN:n First Take moderaattorina.

Kumpikaan heistä ei ole vahvistanut, että he seurustelevat tai ovat suhteessa.

Molly ei ole maininnut mitään Stephenistä hänen uudeksi rakastajakseen, koska Mollyn aviomies on jo hakenut avioeroa.

Stephen puolestaan ​​on tällä hetkellä sitoutumaton. Stephen oli aiemmin kihloissa, vaikka hän ei ole naimisissa.

GQ Magazine yritti saada Smithiltä lisätietoja avioeron syistä, mutta hän kieltäytyi.

Onko Stephen Smith tapailemassa Mollya

Hän myönsi kuitenkin saaneensa kaksi lasta, joista toinen on vuoden toista nuorempi. Hän kertoi GQ:lle, että hänen tytöt antoivat hänelle toivoa hänen äitinsä kuoltua.

Toistaiseksi ei ole ollut todisteita siitä, että Stephen ja Molly olisivat mukana missään muussa kuin ammatillisessa suhteessa.

Lue myös: Amber Heardin treffihistoria ja aikajana: Johnny Deppistä Elon Muskiin

Stephen a Smith paahdettu Molly Qerim

Stephen A. Smith on yhtä ylpeä fyysisestä ulkonäöstään First Take -pelissä kuin urheilutiedoistaan ​​ja mielipiteistään, jos et tiennyt.

The First Take -näyttelijä kerskuilee rutiininomaisesti ulkonäöstään ja arvostelee muita, jotka eivät täytä hänen korkeita ammattiasuvaatimuksiaan. Myös Smithin juontaja Molly Qerim oli kohteena.

Smith huusi: 'Molly, Molly, Molly, Molly!' kun hän yritti keskeyttää isäntätoverinsa. 'On vaikeaa kuunnella jonkun hänen pyjamassaan yrittävän tehdä pointtia!' Se on ensimmäinen.'

'Minun ei tarvitse imartella itseäni kuten muun maailman – kerronpa teille, näytän hyvältä', Qerim vastasi, vaikka hänellä ei ollut pyjamaa yllään.

Smith sanoi yhteisesiintymisessään, isäntä 'Molly on aina A.' 'Kyse on siinä, että hän tietää sen, joten hän uskoo voivansa tulla televisioon PJ:issään!'

Onko Stephen Smith tapailemassa Molly Qerimiä?

Onko Stephen Smith tapailemassa Mollya

Qerim on yhdistetty First Take -näyttelijä Stephen A. Smithiin, mukaan JOKI .

Tarinan mukaan 'MTO News puhui kahden ESPN:n työntekijän kanssa, jotka työskentelevät tiiviisti Stephan A:n ja Mollyn kanssa, jotka molemmat ilmoittivat uskovansa seurustelevansa.'

'Hän on selvästi Stephen A:n tyyppi', kertoja sanoo, 'ei-musta nainen, jolla on 'eksoottinen' ulkonäkö.' Yhden työntekijän mukaan Molly on eri etnistä alkuperää, italialaista ja albanialaista alkuperää.

'He flirttailevat paljon kameran edessä', huomautti toinen kollega. 'Luulin, että kaikki oli peliä.' Mutta nyt kun tiedämme, että hän on ollut sinkku vuoden, se on erilainen tarina. Jokin ei näytä olevan kohdallaan.'

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Smith on yhdistetty työtoveriin.

Huolimatta rikkaudesta ja suosiosta, monet ihmiset uskovat, että Molly on kaukana Stephen A:n liigasta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun työtoveri yhdistetään Stephen A:han.

Lue myös: Kenen kanssa NFL-toimittaja Kay Adams seurustelee? Kaikki hänen henkilökohtaisesta elämästään!

Joten onko tällä huhulla mitään totuutta?

On mahdotonta olla varma. Yleensä tulee tulta, kun on savua. Joskus se on vain savua, toisinaan ei.

Onko Molly Qerim edelleen naimisissa Jalen Rosen kanssa?

Onko Stephen Smith tapailemassa Mollya

Jalen Rose , entinen NBA-pelaaja ja ESPN-analyytikko ilmoitti keskiviikkona eroavansa 'First Take' -yhtyeen juontaja Molly Qerimistä. Parin avioliitosta oli kulunut kolme vuotta. 'Molly ja minä olemme virallisesti päättäneet kulkea omia polkujamme oltuamme erossa melkein vuoden', Rose kirjoitti Instagram-tarinaansa.

Molly Qerim Rose on tunnettu naiskasvot ja -ääni ESPN:n suositussa aamuohjelmassa First Take. Emmy-palkinnon voittaja Qerim Rose on ruorissa, ja hän tekee yhteistyötä Stephen A. Smithin ja Max Kellermanin kanssa kahden erittäin vahvan persoonallisuuden hallitsemiseksi lämmöllä ja auktoriteetilla. Hän käyttää haastattelusegmenttejä osoittaakseen kykynsä olla vuorovaikutuksessa monenlaisten vierailijoiden kanssa tässä roolissa.

Kun First Take menee suuriin urheilutapahtumiin ESPN:n paikan päällä, Qerim Rose kukoistaa live-yleisön edessä.

Qerim Rose aloitti uransa ESPN:ssä vuonna 2006, jossa hän työskenteli digitaalisilla ja mobiilialustoilla neljä vuotta ja ansaitsi Emmyn vuonna 2008 työstään Fantasy Football Now -ohjelmassa.

CBS Sports (New York City), jossa hän käsitteli jalkapalloa ja koripalloa muiden tärkeiden tapahtumien ohella, ja NFL Network (Los Angeles), jossa hän isännöi NFL AM:tä ja NFL Fantasy Liveä, olivat hänen seuraavat pysäkit.

Kun Qerim Rose palasi ESPN:lle vuonna 2015, hänet palkattiin välittömästi First Take -ohjelman juontajaksi, missä hän on edelleenkin. Qerim Rosella on laaja asiantuntemus julkkisten punaisista matoista, A-listan musiikki- ja TV-/elokuvavierashaastatteluista, UFC/MMA-lähetyksistä, tenniksestä, nyrkkeilystä ja muista.

Onko Stephen Smith tapailemassa Mollya

Qerim Rose on filantrooppi ja Boys & Girls Clubs of Americain, Innocence Projectin lähettiläs ja endometrioositietoisuuden puolestapuhuja kameran ulkopuolella.

Qerim Rose, Connecticutista kotoisin, suoritti kandidaatin tutkinnon viestinnästä liiketalouden sivuaineen kanssa Connecticutin yliopistosta. Hän valmistui Quinnipiac-yliopistosta lähetysjournalismin maisteriksi ja sai tunnustuksen heidän avajaiskurssillaan Hall of Fame -luokassa vuonna 2020.