Onko Smithin elokuvaura ohi? Uusimmat päivitykset Chris Rock Oscar Slap -kiistan jälkeen!

Kiistaa

WPR

Kun hän löi Chris Rockia lavalla Oscar-gaalassa viime viikonloppuna, Will Smith muuttui rakastetusta elokuvatähdestä Hollywoodin konnaksi. Onko hän aiheuttanut korjaamatonta vahinkoa maineelleen ja uralleen, ja mitä voi tapahtua seuraavaksi?

Sunnuntai-iltana, kun Oscar-gaala lähestyi loppuaan, Will Smith saattoi tuntea hillitseneensä makuunsa vaikutuksen.

Hänen kyynelinen parhaan näyttelijän hyväksymispuhe, jossa hän pyysi anteeksi Akatemialta ja ehdokkailta ja yritti kuvata itseään 'perheensä puolustajana', sai seisovia suosionosoituksia.

Perinteisessä Big Willien muoti , hän poseerasi ja tanssi parhaan näyttelijän patsaan kanssa esityksen jälkeisessä juhlassa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tai ikään kuin hän olisi helpottunut selviytyessään myrskystä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Will Smith (@willsmith)

Vanity Fairin Oscar-juhlan ulkopuolella Will Smith poseerasi patsaan kanssa. Seuraavana aamuna myrsky ei kuitenkaan ollut laantunut. Kun muut arvioivat hänen väkivaltaista käyttäytymistään kylmässä päivänvalossa, se vain eskaloitui.

The Wrapin päätoimittaja Sharon Waxman pitää jokseenkin epäloogista uskoa, että yksittäinen tapaus voisi pyyhkiä pois vuosikymmenten hyvän tahdon.

'Se oli kuitenkin niin julkinen ja niin epätavallinen. Eräs agentti, jonka kanssa puhuimme, kuvaili sitä 'merkittäväksi narsismiksi'. Will Smithin maine elokuvatähtenä on vahingoittunut vakavasti. Hänen verkkosivustonsa on julkaissut artikkelin, jossa kysytään elokuvateollisuuden asiantuntijoilta, onko Smithin ura 'kuolemaan haitannut'.

'Johtopäätös on kyllä', Waxman sanoo. ''Kuolettavasti haavoittunut' on lause yhdeltä agentilta, jonka kanssa puhuimme ja joka sanoi olevansa A-listan elokuvanäyttelijä. Smith oli aiemmin ollut ehdolla kahdelle Oscarille, mukaan lukien Ali vuonna 2002.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Will Smith (@willsmith)

'On todellinen tunne, että Will Smithiltä on viety suhteellisuus tällä eleellä, koska ihmiset eivät enää tunne, että hän on joku, jota he haluavat katsoa ylös, ihailla ja teeskennellä, että he voisivat olla he televisiossa.'

Kim Masters, Hollywood Reporterin päätoimittaja, on samaa mieltä siitä, että elokuvista, kuten Men In Black, Independence Day ja Bad Boys, tunnettu Smith on vahingoittanut vakavasti hänen mainettaan.

Hän kertoi BBC Radio 4:n Tänään-ohjelma , 'Hän on vakiinnuttanut kuvan monien, monien vuosien ajan, ja tämä oli täydellinen rikkomus tuosta persoonasta.'

”Vanity Fair -juhlissa hänen käytöksensä sekä hänen voittopuheensa ja sen jälkeinen tanssi, ikään kuin hänellä ei olisi ollut mitään syytä huoleen, saivat kaikki täydellisen shokkiin. Tämä on merkittävä poikkeama siitä, mitä ihmiset ovat alkaneet odottaa Will Smithiltä.'

Smithin suosittuja elokuvia ovat mm Miehet mustissa sarja Tommy Lee Jonesin kanssa.

Hän huomautti, että 53-vuotiaalla näyttelijällä ei ollut koskaan ollut ongelmia, ja hänen tiedettiin olevan kiltti roolitovereidensa kanssa. Tästä huolimatta monet ihmiset ovat todenneet, etteivät he voi katsoa häntä samalla tavalla.

Aiheeseen liittyvä: Harry Potter -kiista: J.K. Rowlingin transsukupuolisten kommenttien kiista on selitetty yksityiskohtaisesti täällä

Mitä voimme odottaa häneltä seuraavien kuukausien aikana?

Siellä voi olla hyväntekeväisyystyötä, julkinen julistus terapiasta tai vihan hallinnasta ja tavanomainen tunnustushaastattelu – mahdollisesti jopa hänen perheensä Facebook-chat-ohjelmassa Punaisen pöydän keskustelu.

Täällä hän ja hänen vaimonsa Jada Pinkett Smith paljastivat suhdeongelmansa vuonna 2020, lähimpänä skandaalia, mitä hän on koskaan ollut.

Se on myös missä Pinkett Smith keskusteli hiustenlähtöstään – hiustenlähtösairaudesta, joka oli hänen aviomiehensä Oscar-gaalan ytimessä – ja Kevin Hart ilmoitti eroavansa vuoden 2019 Oscar-juontajasta.

Tulevia elokuvia

Lisäksi useat Smithin kehittämät projektit ovat nyt epävarmoja. Bad Boys 4:ssä, Bright 2:ssa ja Apple's Emancipationissa hän esittää pakenevaa orjaa.

Onko Smithin elokuvaura ohi? Uusimmat päivitykset Chris Rock Oscar Slap -kiistan jälkeen!

Waxman toteaa: 'Applen päätös tästä elokuvasta on merkittävä osoitus siitä, kuinka huonosti Will Smithin maineesta on tullut.'

'Kaikki uskoivat, että se julkaistaan ​​vuoden toisella puoliskolla ja kilpailisi palkinnoista ensi vuonna, mutta meillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä Apple tekee.

'Jos he päättävät lykätä sitä, se on selvä osoitus siitä, että he eivät halua kilpailla Will Smithin kanssa tänä vuonna', kirjoittaja selittää.

Hän näyttelee neljännessä Bad Boys -elokuvassa Martin Lawrencen rinnalla:

Vaikka heidän käyttäytymisensä olosuhteet vaihtelevat, muut armosta pudonneet Hollywood-tähdet voivat antaa käsityksen tulevasta.

Johnny Depp hänet erotettiin kolmannesta Fantastic Beasts -kuvasta hävittyään kunnianloukkausjutun, joka koski sanomalehtiraporttia, jossa hän viittasi vaimonsa pahoinpitelyyn. Hän kuitenkin säilytti Christian Dior -mainoksensa ja omistautuneen fanikunnan, joka on edelleen tukenut häntä joka käänteessä.

Hänet on myös hiljattain valittu Ludvig XV ensimmäisessä elokuvassaan kunnianloukkausoikeudenkäynnin jälkeen, ranskalaisessa tuotannossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Will Smith (@willsmith)

Mel Gibson on ollut mukana useissa skandaaleissa, tunnustaen humalaisen antisemitistisen huudon vuonna 2006 ja rasistisen tiraadin ex-tyttöystäväänsä kohtaan, joka syytti häntä fyysisestä pahoinpitelystä vuonna 2010 vuotaneilla nauhoilla.

Vuonna 2017 hänet oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi. Lopulta Hollywood toivotti hänet tervetulleeksi takaisin.

Smithin ura saattaa vaurioitua, mutta se ei välttämättä ole ohi, jos hän voi tehdä sovinnon Hollywoodin kanssa. Sunnuntain päätöspuheensa oli: 'Toivon, että Akatemia kutsuu minut takaisin.'

Aiheeseen liittyvä: Brendan Schaubin kiista: Brendan Schaubin osallistuminen Bobby Lee Reddit -kiistaan!

Mikä sai Will Smithin iskemään Chris Rockiin?

On epätodennäköistä, että häntä pyydetään jakamaan parhaan naispääosan palkintoa vuoden 2023 Oscar-gaalassa, kuten edellisen vuoden parhaan miespääosan voittaja yleensä tekee. On kuitenkin epätodennäköistä, että hän joutuu palauttamaan sunnuntaina voittamansa kultaisen patsaan.

Vuonna 2017 Oscar-gaalan järjestäjät hyväksyivät tarkistetut käytännesäännöt vastauksena #MeToo-liikkeeseen. Harvey Weinstein ja Roman Polanski heidät erotettiin Akatemiasta, mutta heidän Oscar-palkintojaan ei otettu heiltä.

Whoopi Goldberg, yksi Akatemian näyttelijäosaston kolmesta kuvernööristä ja entinen tapahtuman isäntä, totesi viime viikolla: 'Emme aio viedä sitä Oscaria häneltä.

'Olen varma, että sillä on seurauksia, mutta en usko, että he tekevät niin, varsinkin koska Chris [Rock] sanoi: 'Kuule, minä en nosta syytteitä.'

“Absurdi ja anteeksiantamaton”

Poliisi ei pidättänyt Smithiä neuvoteltuaan Rock kyseisenä iltana, mutta he ovat ilmoittaneet voivansa tehdä ilmoituksen, jos koomikko muuttaa mielensä tulevaisuudessa.

Onko Smithin elokuvaura ohi? Uusimmat päivitykset Chris Rock Oscar Slap -kiistan jälkeen!

Viime perjantaina Akatemia aloitti Smithiä vastaan ​​kurinpitomenettelyn, jonka mahdollisina seuraamuksina olivat karkotus ja kilpailukielto. Perjantaina Smith kuitenkin otti asiat omiin käsiinsä eroamalla jäsenyydestään.

Tästä huolimatta Akatemian hallintoviranomaiset ilmoittivat kurinpitomenettelyjen jatkuvan ja jatkotoimista keskustellaan 18. huhtikuuta.

Näyttelijä ilmoitti erokirjeessään, että hän haluaa jatkaa eteenpäin ja totesi olevansa 'omistettu saattamaan työn päätökseen varmistaakseen, etten koskaan enää anna väkivallan voittaa järjen'. Hän myönsi, kuinka 'järkyttäviä, tuhoisia ja anteeksiantamattomia' hänen tekonsa olivat olleet.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR