Onko Richard Williams vielä elossa? Fanit ovat kiinnostuneita 'King Richardin' tennisvalmentajasta!

Julkkis

WPR

Jotkut fanit ovat epävarmoja tennismestarien valmentajasta ja isästä Will Smithin King Richardin julkaisun jälkeen.

Will Smith etenee linjan etupuolelle, vaikka Oscar-kausi on aivan nurkan takana.

Tennismestarien Serenan ja Venuksen isän Richard Williamsin tarina kerrotaan Smithin viimeisimmässä lipputuloksessa King Richard, joka debytoi tällä viikolla teattereissa ympäri maailmaa.

Huolimatta siitä, että kuningas Richardilla on valtava seuraaja sosiaalisessa mediassa ja että monet heistä ilmaisevat ajatuksiaan verkossa, hänen terveydestään ja siitä, onko hän edelleen elossa, on ollut huhuja.

Onko Richard Williams aktiivinen tällä hetkellä?

Onko Richard Williams vielä elossa? Fanit ovat uteliaita King Richardin tennisvalmentajasta!

Venuksen ja Serena Williamsin isä, Richard Dove Williams Jr., on todellakin edelleen elossa, mutta heikentyneessä terveydentilassa, New York Postin mukaan.

79-vuotias mies sai merkittävän aivohalvauksen vuonna 2016, ja valitettavasti hän on sittemmin kärsinyt joukosta muita aivohalvauksia. Entistä vaimoaan Lakeishaa vastaan ​​vuonna 2019 nostetun kanteen asiakirjoissa Williams paljasti myös, että hänellä oli neurologinen sairaus, joka vaikutti hänen puhekykyynsä.

Kuningas Richardin 19. marraskuuta debyytin jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi useita väärinkäsityksiä, mikä sai monet fanit ihmettelemään, oliko Williams vielä elossa.

Nämä huhut näyttävät nousevan ensin esille vastauksena useisiin viesteihin, joissa elokuva sidottiin 'kunnianosoitukseen' Williamsille, mikä merkitsi, että Williams oli kuollut.

Onneksi käyttäjät kiistivät nopeasti kaikki väitteet Williamsin kuolleesta. Yksi tällainen käyttäjä oli SNY News Anchor Chris Williamson, joka yksinkertaisesti twiittasi: 'Richard Williams on edelleen elossa.'

Hänen poikansa Chavoita Lesane hoitaa tällä hetkellä Richard Williamsia.

Lue lisää: Faktantarkistus: Onko herra Maker kuollut vai elossa? Kuinka Phil Gallagherin huijaus alkoi?

Fanit ylistävät Will Smithiä kuningas Richardina

Onko Richard Williams vielä elossa? Fanit ovat uteliaita King Richardin tennisvalmentajasta!

Kun kuningas Richardin tarina on upea, katsojat ja kriitikot ovat keskittyneet erityisesti näyttelemiseen. Varsinkin mitä tulee Will Smith pelaa pääosassa.

Smith tekee fantastista työtä ja ilmentää hahmoa perusteellisesti yhdessä harvoista tähän mennessä rooleista, jotka vaativat häntä luopumaan täysin tunnusomaisesta Will Smithin viehätysvoimastaan. - Huoltaja.

Myös muut mediasivustot ilmaisivat saman mielipiteen: Marca ennusti Oscar-ehdokkuutta ja Vulture totesi, että Smith 'antoi roolille oman runollisen fyysisyytensä'.

Will Smith tekee hienoa työtä näyttelemällä Richard Williamsia kokonaisuudessaan. Purkaus oli perusteltu aksentilla, sävyllä, käytöksellä ja loukkauksilla. Toinen ihana elokuva esittelee Smithin valtavaa valikoimaa. — Postilaatikkod.

Lue lisää: Henry Lau -kiista: Onko hän edelleen elossa? Anteeksipyyntöä ympäröivät kiistat

Tuomioistuimessa, Broken Glass?

Onko Richard Williams vielä elossa? Fanit ovat uteliaita King Richardin tennisvalmentajasta!

Richard Williamsin sitoutuminen tavoitteestaan ​​tulla tennismestariksi on kiistaton, mutta entisen ohjaajan äskettäinen tunnustus osoittaa, kuinka pitkälle harjoitukset menivät.

Rick Maccin, jota John Bernthal näytteli King Richardissa, mukaan tuomioistuimen kehän ympärille levisi särkynyt lasi harjoituksen aikana, hän kertoi The Sunille.

Macci selitti Williamsin strategiaa Venuksen ja Serenan suhteen sanomalla, että 'yksi asia, jonka tiesin Venuksella ja Serenalla olevan, on se, että he ajoivat lasinsirujen yli hakeakseen pallon.'

'Richard heitti toisinaan lasinpaloja kentälle. Koska lasi oli takaisin lähellä aitaa ja perusviivan takana, he eivät perääntyneet ja ottaneet palloa aikaisin. - Aurinko.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR