Onko Pedro Jimeno 'Family Chantel' -tähti, joka petti Chantelia? Avioeron yksityiskohdat

Julkkis

WPR

Väitteet uskottomuudesta. Hän haki avioeroa vaimostaan ​​Chantel Jimenosta (os. Everett) toukokuussa kuusi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen, jossa oli osansa vaikeuksista.

Heidän avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti rikki' In Touchin saamien asiakirjojen mukaan, mutta tarinassa voi olla muutakin.

Onko mahdollista, että Pedro petti Chantelia toisen naisen kanssa? Tässä selitämme, miksi 90 Dayn sulhanen alunat erosivat.

Chantel Everett ajattelee, että Pedro Jimeno pettää häntä

Onko Pedro Jimeno Chantelin perhetähti, joka petti Chantelia

'Luuletko pettäväsi?' Sunnuntaina 10. heinäkuuta 90 päivän sulhanen Instagram julkaisi esikatselun Chantelin perhe, jossa Chantel kysyy Pedolta kysymyksen.

Tunnustuksessa hän huomautti: 'Jätät vain mielikuvitukseni valloilleen' löydettyään talostaan ​​värikäs kultaisen vesipullon, joka ei ollut hänen.

Minun mielestäni sinä et usko minuun. Pedro vastasi: 'Siinä se' keinona välttää aihetta.

Enemmän aikaa jäljellä Chantel syyttää miestään 'tavaroiden sijoittamisesta taloon', jotka eivät kuulu hänen, ja sanoi, kun tämä kysyy, minne tämä on menossa, 'se ei ole kenenkään asia' ja 'palaa kotiin humalassa' sen jälkeen, kun hän jätti autonsa muualle. .

Onko Pedro Jimeno Chantelin perhetähti, joka petti Chantelia

Mistä lähtien mieheni palasi kotiin kello kolmelta aamulla, enkä tiedä, missä hän on ollut. Tarkoittaako tämä, että olet käyttänyt kaikki käytettävissäsi antamani resurssit? Kun Chantel anoi, hän sai ankaran vastauksen.

'Teidän viisumi on saapunut. Sinulla on käteistä. Voidakseen kohdata Pedron läheisestä suhteestaan ​​naispuoliseen työtoveriinsa Antonella Barrenecheaan, Georgian syntyperäinen sanoi ensin 'sait työsi'.

'Aiotko hakea hänet ja viedä hänet töihin?' hän tiedusteli. Hän sanoi: 'Olet pohjimmiltaan hänen tekopoikansa ja olet tottelevainen hänen jokaiselle päähänpistolle.'

Kun kysyin häneltä hänen toistuvista väärinkäytösten kielloistaan, hän vastasi: 'Puhut aina samaa paskaa.' Siinä tapauksessa, että olisin pettänyt sinua: 'Vannon Jumalan nimeen, olisin lähtenyt kotoa jo kauan sitten.' '

Hänen avioerohakemuksensa aikana Chantel Everett syytti Pedro Jimenoa petoksesta.

Onko Pedro Jimeno Chantelin perhetähti, joka petti Chantelia

Toisaalta näyttää siltä, ​​että Pedro valehteli TLC-kameroille. Sen lisäksi, että entinen 90 päivän sulhaspariskunta mainitsi 'vetoomuksen esittäjän aviorikoksen', se ilmoitti In Touchin hankkimissa oikeudenkäyntikirjoissa avioeron perusteeksi.

Hän myös syytti Pedroa 'julmasta kohtelusta', mukaan lukien 'fyysinen kotiväkivalta sekä emotionaalinen tuska' aviorikossyytteiden lisäksi.

Chantelin avioliitto on 'peruuttamattomasti pilalla ilman mahdollisuutta jälleennäkemiseen', aivan kuten hänen ex-miehensäkin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: