Onko Nick Cannon naimisissa? WND isännöi näennäistä ehdotusta, morsian tietoja ja paljon muuta

Julkkis

WPR

Hän lisäsi valokuvaan, jossa hän halailee tuntematonta naista, ja sanoi: 'Sanoin, etten tekisi sitä enää koskaan.' 'Teen vihdoinkin sitä, mitä maailma haluaa minun tekevän', hän sanoi ja lisäsi timanttisormuksen hymiön osoittamaan tätä.

Polvistuessaan avaamaan korurasia, hän nappasi kuvan valtavasta päärynänmuotoisesta timantista ja sen halosta.

Monet hänen faneistaan ​​kyseenalaistivat, oliko se totta, koska luulivat hänen valmistelevan uutta musiikkia.

Laulajan Facebook-viestin kommentoijat huomauttivat: 'No, tämän täytyy olla musiikkivideo.' 'Hyvästi, Nick! Toinen henkilö liittyi: 'Tämä on musiikkivideo.'

Kenelle Nick Cannon kosi?

Onko Nick Cannon naimisissa? WND isännöi näennäistä ehdotusta, morsian tietoja ja paljon muuta

Vain yksi päivä sen jälkeen, kun hän oli paljastanut aidot ajatuksensa Mariah Carey , Wild 'n Out -juontaja Nick Jonas on ilmoittanut kihlauksestaan ​​mysteerinaisen kanssa.

Nickin mukaan, joka oli naimisissa We Belong Together -laulajan kanssa vuosina 2008–2016, heillä oli 'fantasia-avioliitto'.

Jos yrittäisin palata takaisin, mutta se ei olisi sama, olisin kuin 'Hitto, minä sotkin sen', näyttelijä sanoi esiintyessään keskiviikkona 13. heinäkuuta. Jos minulla olisi mahdollisuus, olisin paikalla.

Kuinka monta lasta Nick Cannonilla on?

Kuten Nick Cannon on todennut useaan otteeseen, hän uskoo, että yksiavioisuus on 'eurosentrinen idea', josta pitäisi luopua.

America's Got Talent alum sanoo, ettei hän 'tuntea omistajuutta yhdestäkään äidistä', vaikka hänellä on neljä lasta ja neljä erillistä naista.

Eräässä The Breakfast Clubin jaksossa elokuussa 2021 hän sanoi: 'Me rakennamme perheitä siinä mielessä, että loimme upean kokonaisuuden.'

Moroccan ja Monroe, Nickin kaksoset avioliitosta entisen vaimonsa Mariahin kanssa, syntyivät saman vuoden huhtikuussa. Helmikuussa 2017 Nickillä oli poika Golden ja tytär Powerful Queen mallin kanssa Brittany Bell , josta hän erosi vuonna 2016.

Onko Nick Cannon naimisissa? WND isännöi näennäistä ehdotusta, morsian tietoja ja paljon muuta

Siion ja Zillion syntyivät Abby Rose kesäkuussa 2021. Alyssa Scott synnytti seitsemännen lapsensa, Zen-nimisen pojan, samassa kuussa. Valitettavasti viiden kuukauden ikäisenä Zen hävisi taistelunsa aivosyöpää vastaan.

Bre Tiesi, Nickin mallivaimo, on tällä hetkellä kahdeksannella kuukaudella raskaana Nickin yhdeksännen lapsen kanssa. Ilmoitettuaan raskaudestaan ​​kesäkuussa 2022 Abby ei ole vielä paljastanut, onko Nick isä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: