Onko Netflix Film Jackass 4.5 sama kuin Jackass Forever?

Viihde

WPR

Hymyilet, itket ja pidät hauskaa. Saatat olla sairas.

Jos olet kasvanut katsomassa Jackass-miehistön kepposia, olet ehkä huomannut Jackass Foreverin yllättävän tunteellisena kokemuksena.

On aina nautinnollista rentoutua Johnny Knoxvillen ja näyttelijöiden kanssa, kun he tekevät temppuja, joita et koskaan edes harkitse kokeilla. Sitä on nautinnollinen katsella omasta kodistasi tai teatterista poissa vaaroista ja epämiellyttävistä hajuista.

Olet ehkä huomannut, että perjantaina 20. toukokuuta 2022 Jackass 4.5 ilmestyi Netflixiin huolimatta siitä, että monet ihmiset ajattelivat, että Forever saattoi merkitä sarjan loppua sellaisena kuin me sen tunnemme, jättäen hyvästit tutuille näyttelijöille ja toivottaen uuden tervetulleeksi. .

Onko Jackass 4.5 kuitenkin sama kuin Jackass Forever?

Onko Jackass 4.5 sama kuin Jackass Forever?

Onko Netflix Film Jackass 4.5 sama kuin Jackass Forever?

Ei, Jackass 4.5 ei ole sama elokuva kuin Jackass Forever, ja siinä on tonni upouutta materiaalia ja hulluja temppuja.

Sitä voidaan verrata Jackass Foreverin B-puoliin selityksen antamiseksi. Elokuva antaa katsojille mahdollisuuden nähdä useita hauskoja ja rohkeita kohtauksia, jotka eivät periaatteessa sisältyneet pääelokuvaan.

Jackassin miehistöllä on tapana tehdä tämä, koska siellä on myös Jackass 2.5 ja Jackass 3.5, joissa molemmissa on stuntteja, joita ei ollut alkuperäisessä versiossa 2 ja 3.

Lisäksi Jackass 4.5 toimii myös kommentaattorina Jackass Foreverin luomiselle, ja näyttelijät ja miehistö tarjoavat näkemyksiään siitä, millaista kuvauspaikalla oli ja miten tuotanto eteni.

Kuvittele se ihanteellisena jatkona Foreverille ja tyydyttäväksi uudeksi elokuvaksi kerralla.

Lue lisää: Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

“Niin monia hyviä asioita työnnettiin pois Jackassista ikuisesti”

Keskusteltuaan Jackass 4.5:stä Rolling Stonen kanssa Johnny Knoxville väitti, että koska Jackass Forever oli niin erinomainen, 4.5 osoittautui yhtä vahvaksi kuin se on:

Se on vankka. Kun arvosana on 4,5, tiedät elokuvan olevan vahva. Mistä tahansa syystä – kenties ne olivat verrattavissa johonkin muuhun, mitä meillä oli elokuvassa, tai teimme liikaa pilaa näyttelijöille tai mistä tahansa – niin monia fantastisia asioita leikattiin Jackass Foreverista. Jotain voi päästä luokkaan 4.5 useista syistä.

Hän jatkoi: 'Se on myös erinomaista, koska voit analysoida skenaarion, tehdä haastatteluja ja oppia hieman enemmän tempusta tai kepposesta. Ja siinä Compston Darkshark Wilson on näkyvämpi. Hänen fantastinen! Hän on hauskin ihminen ikinä!

Lue lisää: Pidätettiinkö John Krasinski? SNL-fanit reagoivat Twitterissä!

Miehistö saa uuden osuman

Twitterissä fanit eivät ole pidättäytyneet ilmaisemasta kiihkeää ihailuaan Jackass 4.5:stä.

Katso muutama twiitti: