Onko Love & Hip Hop -sarjan Rich Dollaz tapailemassa Chantel Everettiä? Pedro Jimenon avioeroskandaalien keskellä

Julkkis

WPR

Jatketaan nyt. Eroamisen jälkeen Pedro Jimenosta 90 päivän sulhasen tähti on yhdistetty toiseen tosi-tähteen huhumyllyssä.

Seurusteleeko Family Chantel -tähti Rich Dollaz Love & Hip Hopin tähden? Lue lisää heidän väitetystä suhteestaan ​​lukemalla.

Kuka on Rich Dollaz Love and Hip Hopista?

Love & Hip Hop: New Yorkin Richard Trowers, joka tunnetaan paremmin nimellä Rikas Dollaz , on ollut säännöllinen näyttelijäjäsen ohjelman yhdeksännestä kaudesta lähtien vuonna 2018. Rich esiteltiin ensimmäisen kerran Olivia Longottin managerina vuonna 2011, ennen kuin hänet päivitettiin näyttelijäjäseneksi.

L&HH:ssa esiintynyt tytär Ashley Trowers on 44-vuotiaan tähden neljäs lapsi.

Onko Chantel Everett tapailemassa Rich Dollazia?

Onko Rich Dollaz Love & Hip Hop -treffien Chantel Everettistä

Eilen kerrottiin, että Love & Hip Hop -tähden tyttöystävä Chantel (31) oli nähty hänen kanssaan Atlantassa useita kertoja edellisen kuukauden aikana.

Chantel, joka on juuri sinkku ja ehkä etsii uutta rakkautta, tapasi Richin kanssa muutaman kerran, vaikka ei ole selvää, olivatko he rakastuneita vai vain platonisia.

Love & Hip Hop: Atlantan tuleva kausi on Media Takeoutin mukaan Richin ensimmäinen kuvaus Atlantassa.

TLC reality-tähden fanit sen sijaan olivat hieman skeptisiä huhujen suhteen. Eräs henkilö kommentoi Instagram-julkaisua 90 Day Fiancé -fanitililtä sanoen: 'Chantal ei olisi sic'. Toinen kirjoitti vastauksena: 'Joo, se on pitkä matka'.

Fanit olivat oikeassa ollakseen epäileviä, kuten Everett-joki , Chantelin veli, näytti kieltävän syytökset.

'Fake' River, 25, kirjoitti samalla fanisivulla. 'Se ei ole totta.'

Chantel ja Richin edustajat eivät ole vielä reagoineet In Touchin lausuntopyyntöön.

Miksi Chantel Everett ja Pedro Jimeno erosivat?

Onko Rich Dollaz Love & Hip Hop -treffien Chantel Everettistä

Kolmekymmentä vuotta vanha Pedro Jimeno Haki avioeroa 27. toukokuuta, kuukausi sen jälkeen, kun hän ja hänen vaimonsa olivat eronneet. Heidän kuusi vuotta kestäneensä avioliittonsa katkesi 'peruuttamattomasti', In Touchin hankkimien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan.

Pedron kanteen seurauksena Chantelille ja Pedrolle annettiin molemmille molemminpuoliset lähestymiskiellot, jotka kieltävät heitä osallistumasta mihinkään toimintaan, joka 'vammauttaa, pahoinpitelee', 'pilaa', 'uhkaa' tai 'pahoinpitelee' toista osapuolta.

Osapuolten sairaus-, auto- ja henkivakuutusta ei voi 'peruuttaa tai muuttaa kumpikaan puolisoista, eikä kumpikaan puoliso saa katkaista tai olla katkaissut kodin sähköverkkoja'.

Onko Rich Dollaz Love & Hip Hop -treffien Chantel Everettistä

Chantel syytti avioliittonsa hajoamisesta entisiä 'aviorikoksellisia' aviomiehiään 7. heinäkuuta päivätyssä tuomioistuimessa.

In Touchin saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan hän myös syytti Pedroa 'julmasta kohtelusta', johon sisältyi 'fyysinen kotiväkivalta sekä emotionaalinen tuska'. Koska georgialainen kotoisin olevasta ei ollut mahdollisuutta jälleennäkemiseen, hän väitti, että hänen avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti rikki'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: