Onko Kourtney Kardashian raskaana? Fanit räjähtivät nähtyään hänet Oscar-gaalassa 2022!

Viihde

WPR

Kourtney Kardashian ja Travis Barker pukeutuivat täysin mustiin kävellessään punaisella matolla Oscar-gaalassa vuonna 2022. Fanit alkoivat heti pohtia, odottiko Kourtney Kardashian heidät nähtyään.

Sekä Kourtney, 42, että Travis, 46, saivat kutsun 94. Oscar-gaalaan, joka pidettiin Dolby Theaterissa Hollywoodissa.

Diskantoijat ovat varmoja, että Kourtney Kardashian odottaa lasta, koska hän esitteli ihoa tiiviissä asussa ilmeisen vauvanpunun.

Odottaako Kourtney Kardashian vauvaa?

Onko Kourtney Kardashian raskaana?

Tätä kirjoittaessa Kourtney Kardashian tai Travis Barker eivät ole ilmoittaneet raskaudestaan ​​maailmalle.

Tarkat silmät katsovat fanit huomasivat Kardashianin 'vauvakuhmuksi', kun taas toiset katsoivat sen johtuvan hänen vaatteensa vartaloa halaavasta luonteesta. Suurin osa vastaajista ilmaisi huolensa kielteisistä reaktioista julkkiksen painonnousuun sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat valmiita olettamaan pahinta, kun he näkevät ihailemansa julkisuuden henkilön, jolla on näennäisesti normaali vatsa.

Kuten eräs Twitter-käyttäjä sanoi,

'Muutaman kuukauden välein ihmiset kysyvät, onko Kourtney Kardashian raskaana, koska hän julkaisee valokuvia, joissa hänen vatsansa näyttää tavallisen ihmisen vatsalta.'

Lue lisää: Kim Kardashianin nettoarvo vuonna 2022: Onko hän todella itsetehty miljardööri?

Kourtney Kardashian puhuu valeraskauskeskusteluista

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Kourtney Kardashian Barker ‍ (@kourtneykardash)

Instagram-kuvan seurauksena, jossa hänen vatsansa näkyi, Kardashian joutui kerran hälventämään huhuja, että hän oli raskaana. TMZ:n mukaan fanin kommentti 'HÄN ON RASKAAN' sai Kourtneyn vihaiseksi.

Kourtney vastasi: 'Olen nainen, jolla on keho.'

Kourtney Kardashian, tosi-tv-sarjan 'Keeping Up with the Kardashians' tähti, on aiemmin kirjoittanut vastauksena raskaushuhuihin: 'Aiommeko todella tehdä tämän joka kerta, kun jaan kuvan?'

Lue lisää: Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin ero: mikä sai heidät eroon?

Ehkä faniteoriat ovat jotain

Onko Kourtney Kardashian raskaana?

Twitterin käyttäjien teoriat ohjelman tulevasta raskaudesta ovat vahvistaneet esikatseluvideon Hulun 'The Kardashiansista'.

Kourtney sanoo 'Travis ja minä haluamme saada lapsen' videolla vihjaten, että hän ja Travis yrittävät perustaa perhettä. Fanit ovat spekuloineet, että Kourtney piilottaa sarjan ensi-iltapäivän katsojamäärän lisäämiseksi.

39-vuotiaana Kardashianin kerrottiin jäädyttävän munasolunsa, jotta hän voisi halutessaan saada neljännen lapsen. Kourtneylla ja hänen ex-miehensä Scott Disickin kanssa on jo kolme yhteistä lasta: Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign, 6.

42-vuotias nainen kertoi, että hän ja hänen sulhasensa yrittivät perustaa perheen IVF:n avulla, ja he olivat tekemässä niin. Hän kertoo äidilleen Kris Jennerille, että IVF-lääkkeen aiheuttama varhainen vaihdevuodet ja johti hänen painon nousuun.