Onko Keanu Reeves todella Eternalsissa? Casting-huhut paljastettu!

Julkkis

WPR

Keanu Reevesin Marvel/MCU-debyyttinsä The Eternalsissa oli huhujen kohteena jo kesäkuussa 2019.

Reeves oli 'vielä allekirjoittamassa katkoviivaa', kun 'neuvottelut' olivat 'päällä', The Economic Times -lehden mukaan tuolloin. Jo aikaisemmin, helmikuussa 2019, Screen Rant väitti, että hän oli vain hiuksenleveyden päässä liittymisestä Captain Marvel -näyttelijöihin.

Miksi Keanu Reevesillä ei ole niin monista mahdollisuuksista huolimatta koskaan ollut pääroolia Marvel-elokuvassa?

Onko Keanu Reeves The Marvel Universe's the Eternals -sarjan jäsen?

Katso tämä postaus Instagramissa

Keanu Reevesin (@keanureevesofflcial_) jakama viesti

Ei. Reeves, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Neon roolistaan ​​Matrix-elokuvissa ja John Wickin päähenkilönä, kuultiin kesäkuussa 2019 neuvotteluissa päästäkseen esille The Eternalsissa, mutta hän ei koskaan tehnyt niin.

Yksi julkaisu väitti, että 'neuvottelut' olivat 'käynnillä', mutta 'neuvottelut' olivat 'vielä alkuvaiheessa', viitaten MCU Cosmiciin.

Angelina Jolie oli tarkoitus esittää Sersi, mutta muutti hänen roolinsa Thena; Gemma Chan esittää nyt Sersiä; Richard Maddenin oli määrä näytellä Ikarista, mutta hän päätyi tekemään niin, ja Kumail Nanjiani ja Ma Dong-Seok olivat aiemmin näyttelijänä (he näyttelevät Kingoa ja Gilgameshia, vastaavasti).

Fanit ovat odottaneet innokkaasti Matrix-näyttelijän pääsyä Marvel Cinematic Universe -maailmaan siitä lähtien, kun huhut ensimmäisen kerran nousivat esiin, että hän voisi näytellä Doctor Strangea tai mahdollisesti kapteeni Marvelia.

Lue lisää: Invincible kausi 2: DC & Marvel Rival julkaisupäivä, spoilerit ja päivitykset!

Miksi hän ei voinut esittää Yon-Roggia Captain Marvelissa?

Onko Keanu Reeves todella Eternalsissa?

Screen Rant on aiemmin raportoinut, että Keanu Reeves 'melkein liittyi' Captain Marvelin näyttelijöihin ennen kuin huhut hänestä ja The Eternalsista edes nousivat esiin.

Jude Law sai lopulta roolin. Hän esitti Yon-Roggia, Kree Empire -komentajaa ja Starforcen ylipäällikköä. Yksi kapteeni Marvelin ensimmäisistä vastustajista sarjakuvakirjoissa on Yon-Rogg.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum -aikatauluristiriidan vuoksi Keanu Reeves ei kuitenkaan pystynyt ottamaan osaa.

John Wick 4 on nyt saatavilla 24. maaliskuuta 2023 niille, jotka seuraavat sarjaa. Juuri ennen joulua Lionsgate julkisti tarkistetun päivämäärän YouTube-videossa.

Lue lisää: Marvel-elokuvat järjestyksessä: Tässä on opas Marvel-elokuvien katseluun järjestyksessä

Miksi Keanu Reeves päätti liittyä MCU:hun vuosina 2014–2021?

Onko Keanu Reeves todella Eternalsissa?

Reeves ja Collider puhuivat hänen mahdollisuuksistaan ​​esittää Doctor Strangea yli seitsemän vuotta sitten, lokakuussa 2014.

Hän huomautti: 'Pidän konseptista. Katson tuollaisia ​​elokuvia. Ne, sarjakuvat ja graafiset romaanit ovat niitä, joiden varaan minut kasvatettiin. Mutta en tuntenut tohtori Strangea persoonana; En lukenut sitä lapsena, hän sanoi.

Seuraavana päivänä Screen Rant katsoi, että Keanu Reeves tekisi parhaan Doctor Strangen ja teki sen hänen edessään, ei vähempää.

(Elokuva Benedict Cumberbatchin kanssa julkaistiin vuonna 2016)

En tiedä paljon Doctor Strangesta', Reeves sanoi ja lisäsi nauttivansa 'sellaisista jutuista'. Ei tietenkään ollut puhetta kerskumiseen, mutta ajatus jumissa.

Lue lisää: Charlize Theron Marvel -hahmo: Hän jakaa ensimmäiset viralliset kuvat MCU-hahmostaan, ja hän on häikäisevä

Mikä on hänen tämänhetkinen yhteenvetotunnelmansa?

Reeves kutsui MCU:ta 'suurempi kuin kosmos' Esquiren YouTube-sarjan jaksossa marraskuusta 2021.

Se muistuttaa monin tavoin multiversumia. Marvel on mukana.

Haluaako hän myös liittyä franchising-toimintaan?

'Se olisi etuoikeus, tiedätkö. On joitain erittäin upeita elokuvantekijöitä ja ajattelijoita. He tekevät jotain, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tehty. Olisi hienoa olla osa sitä, koska se on ainutlaatuista laajuudeltaan, kunnianhimoltaan ja tuotannoltaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Esquire ilmoitti helmikuussa 2021, että Keanu Reevesille oli tarjottu roolia Kraven the Hunterissa erillisessä SUMC-elokuvassa. Hahmoa on kuitenkin nyt listattu IMDB:ssä Aaron Taylor-Johnsonin esittämänä, ja elokuvan on määrä julkaista vuonna 2023.

Sony Pictures Universe of Marvel Characters eli SUMC eroaa MCU:sta, mutta kukaan ei näytä pystyvän paikantamaan, miten Keanu Reeves ei ole vielä mukana kummassakaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR