Onko kaikki meistä kuollut kauden 2 julkaisupäivä vahvistettu? Katso virallinen tiivistelmä, näyttelijät ja paljon muuta!

Viihde

WPR

All of Us Are Dead on noussut listan kärkeen 50 eri maassa, ja sillä on ollut globaali vaikutus, jollaista millään muulla korealaisella sensaatiolla ei ole koskaan ollut. Jos näit All of Us Are Dead -kauden 1, haluat varmasti nähdä lisää.

Lukio muuttuu zombieviruspandemian keskukseksi Netflixin 'All of Us Are Dead' -synopsiksen mukaan. Sisälle jääneiden opiskelijoiden on taisteltava ulos, tai he saavat raivokkaasti tartunnan.

Todella kiehtovaa? Valitettavasti uuden kauden ensi-ilta ei ole lähellä. Netflix ei ole vielä paljastanut All of Us Is Dead Season 2:n julkaisupäivää. Sen sijaan pidämme sinut täällä ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista.

Netflix on vahvistanut Korean Zombie-TV-ohjelmien toisen kauden, että kaikki olemme kuolleet.

All Of Us Are Dead, kausi 2, julkaisupäivä

Joo. Kaikki me olemme kuolleet kausi 2 on parhaillaan kehitteillä Netflixissä, mikä on fantastinen uutinen K-draaman ystäville, jotka ovat innokkaita näkemään, miten tämä zombie-apokalypsis-trilleri sujuu, kertoo Small-screen.co.uk, joka kertoi uutisen 21. maaliskuuta. 2022.

All of Us Are Dead sai virallisen kauden 2 uusinnan Netflixiltä 6. kesäkuuta.

Toista tuotantokautta esittelevä video voidaan katsoa. Sen pääosissa ovat Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-Hyun ja Lomon.

Heidän suosikki All of Us Are Dead -hahmojen paluu on epäilemättä jännittävää faneille, mutta milloin he voivat odottaa uusia jaksoja Netflixissä?

Odota, että All of Us Are Deadin toista tuotantokautta ei julkaista pian, koska sitä ei ole listattu Netflixin elokuussa 2022 suoratoiston aloittavien elokuvien ja TV-ohjelmien joukossa.

Lue lisää: Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Milloin All of Us are Deadin toinen tuotantokausi on saatavilla Netflixissä?

All of Us Are Dead oli yksi Netflixin suurimmista menestyksistä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, ja se dominoi streamerin listoja kaikkialla maailmassa. Monet katsojat, jotka näkivät ensimmäisen kauden heti sen julkaisun jälkeen 28. tammikuuta, odottavat innolla kauden 2 julkaisua.

Small Screenin mukaan All of Us Are Dead saa ensi-iltansa Netflixissä vuonna 2023 saatuaan salaisen uusimisen.

Netflixin sisäpiiriläinen kertoi sanomalehdelle, että suoratoistojätti haluaa, että toinen kausi julkaistaan ​​vuonna 2023. Kunnes Netflix virallisesti vahvistaa kauden 2, otetaan tämä huhu suolanjyvällä.

Kun muistetaan, että nykyinen COVID-19-pandemia pysäytti ohjelman ensimmäisen kauden luomisen hetkeksi elokuussa 2020, on toivottavaa, että lisäviivästyksiä ei tarvita ennen tulevan kauden 2 julkaisua.

All of Us Are Dead Season 2 julkaistaan ​​todennäköisesti vuonna 2023 tai 2024, mutta emme tiedä varmuudella ennen kuin Netflix ilmoittaa siitä virallisesti.

Uutta tuotantokautta ei käynnistetä odotetusti tässä kuussa, koska olemme tarkistaneet heinäkuussa 2022 suoratoistopalvelussa saataville tulevien elokuvien ja TV-jaksojen julkaisupäivät.

Lue lisää: Cobra Kai -kauden 5 julkaisupäivä vahvistettu: viimeisimmät päivitykset näyttelijöistä, juonesta ja paljon muusta!

Cast for All of Us Are Dead -kausi 2: Kuka esiintyy?

All Of Us Are Dead, kausi 2, julkaisupäivä

Virallinen näyttelijäluettelo koostuu:

  • Nähty nimellä Nam On-jo Park Ji-hu
  • Lee Cheong-san näyttää olevan Yoon Chan-young .
  • Choi Nam-raa esittää Cho Yi-Hyun.
  • Lee Su-hyeokia näyttelee elokuvassa Lomon.
  • Yoo In-soo esiintyy Yoon Gwan-namina
  • Lee Na-yeonina Lee Yoo-mi esiintyy.
  • Lee Byeong-chanina esiintyy Kim Byung-chul.
  • Song Jae-ik soittaa Lee Kyu-hyung elokuvassa.
  • Namia näyttelee Jeon Bae-soo. Niin-ju
  • Yang Dae-sua esittää elokuvassa Im Jae-hyuk.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

Mitä tapahtuu All of Us Are Dead -kauden 2 tarinassa?

All of Us Are Deadin viimeisessä kohtauksessa kaikki olivat kuolleita. Zombie-uhka valtasi Hyosanin kaupungin nopeasti ensimmäisen taudinpurkauksen jälkeen, ja suurin osa elävistä kuolleista tuhoutui lopulta Korean armeijan pommituksissa.

Vaikka suurin osa selviytyneiden tarinoista oli täydellisiä, on silti mahdollista, että pandemia uusiutuu. Yksi zombi olisi kaikki mitä tarvitsisi tuhota kaikki kokonaan uudelleen.

Sitten on Nam-Ra, joka pysyi ihmisenä huolimatta sairaudesta, joka aiheutti tuhoa hänen ruumiinsa. Hän osoittautuu yhdeksi lukuisista hybrideistä, jotka voivat hyödyntää virusta lisätäkseen vahvuuttaan ja kivunsietokykyään.

Toinen vaara, johon mahdolliset tulevat jaksot voivat todella saada hampaat, on se, että halu ihmislihaan on edelleen olemassa.

Joo Dongin alkuperäisen Geunin verkkosarjakuvassa Nam-Ra liittyy ystäviensä johtopäätökseen pikemminkin kuin hybrideihin, mikä eroaa selvästi ohjelman nykyisestä kurssista.

All Of Us Are Dead, kausi 2, julkaisupäivä

Mutta on myös kiusaa, joka viittaa siihen, että tartunta on nyt mennyt Japaniin, ja tämä on epäilemättä asia, jota toinen tuotantokausi voisi tutkia, viittaako ohjelma vain siihen vai onko painopiste siirtynyt kokonaan toiseen maahan. Se, että All of Us Are Dead on eteläkorealainen elokuva, saa jälkimmäisen mahdollisuuden näyttämään epätodennäköiseltä.

Ohjaaja Lee Jae-kyoon aikaisemman lainauksen mukaan 'jos ensimmäisen kauden voidaan katsoa kuvaavan ihmiskunnan selviytymistä, seuraava kausi voi puhua zombien selviytymisestä.'

Saatamme odottaa näkevämme sitä enemmän toisella kaudella, koska hän sanoi myös toivovansa ohjelman inspiroivan ihmisiä pohtimaan omaa elämäänsä.

”Sarjan yritys korostaa henkilöitä, jotka ottavat vastuun ja niitä, jotka eivät ota vastaan, kun jokin tapahtuma, kuten kouluväkivalta, tapahtuu, sisälsi zombiviruksen alkuperän esittelyn.

Vaikka se on zombie-toimintatrilleri, uskon, että sarja antaa yleisölle mahdollisuuden pohtia omaa hahmoaan”, hän totesi.