Onko Jujutsu Kaisenille kausi 2? Virallinen tiedote paljastetaan pian!

Viihde

WPR

Jujutsu Kaisenin toisen kauden ensi-ilta on vuonna 2023. Mielenkiintoista, vai mitä? Vielä enemmän on edistytty tässä suhteessa: meillä on nyt odotettavissa uusi TV-erikoissarja syyskuussa, jonka pitäisi auttaa meitä määrittämään Jujutsu Kaisen 2. kauden tarkka julkaisupäivä.

Ennen sitä tarvitsetko pohjamaalin? Jotta voit pysyä voimassa seuraavaan vuoteen asti, käytämme alla olevaa sääntöä tulevalle erälle. Jotta voisimme ennustaa, mitä seuraavaksi voi tapahtua, katsoimme myös lähdemateriaalia.

Ja se on vasta alkua. Jatka lukemista oppiaksesi kaiken, mitä tällä hetkellä tiedämme Jujutsu Kaisenin kaudesta 2 ja paljon muuta.

Voit jopa katsoa listaamme 15 parhaan anime-ohjelman joukosta, jotta voit katsoa tällä hetkellä lisää genrestä. Saatat löytää uuden suosikkiohjelmasi.

Jujutsu Kaisen kausi 2 esitetään vuonna 2023

Jujutsu Kaisen kausi 2 julkaistaan ​​vuonna 2023, kuten ilmoitettiin japanilaisessa tapahtumassa (H/T Crunchyroll(avautuu uudelle välilehdelle)).

Lue lisää: The Societyn kauden 2 uusimistila: onko tulossa kausi 2?

JUJUTSU KAISEN kausi 2

Yksi animen kolmesta pääjulkaisuikkunasta, Winter 2023 (alkaen tammikuusta 2023), Spring 2023 (alkaen huhtikuusta 2023) tai syksyllä 2023, saattaa nähdä ensi-iltansa (alkaen lokakuusta 2023).

Jos meidän täytyisi lyödä vetoa, luulisimme, että julkaisu syksyllä 2023 on todennäköisintä. Ensimmäisen kauden ensi-ilta ei vain tapahtunut syksyn ikkunassa, vaan animaatiostudio MAPPA panosti myös tulevaan Chainsaw Maniin ja Jujutsu Kaisen 0:aan.

Mikä tahansa studio piti sitä vaativana aikatauluna, mutta niillä olisi lokakuuhun 2023 saakka ja sen jälkeenkin aikaa tuottaa toinen tuotantokausi, joka täyttää heidän mahdottoman korkeat vaatimukset.

Kummassakin tapauksessa opimme 18. syyskuuta. Tuona päivänä 'uutta tietoa' tulevasta toisesta tuotantokaudesta esitetään TV-erikoisversiossa (H/T ComicBook.com (avautuu uudelle välilehdelle)).

Jujutsu Kaisen kauden 2 tarina: Mitä lukuja se voisi mukauttaa?

Jujutsu Kaisenin mangaversion luvuissa 55–64 tapahtuneen Death Painting Arc -kaaren päättyminen merkitsi ensimmäisen kauden päättymistä. Gojo’s Past Arc, joka kattaa mangan luvut 65–79, tulisi seuraavaksi, jos anime mukauttaisi mangaa julkaisujärjestyksessä.

JUJUTSU KAISEN kausi 2

Se keskittyy Gojon taustaan, erityisesti tehtävään, jossa Geto ja Gojo saattoivat Star Plasma Aluksen Tengeniin. Sinä arvasit sen.

Jos näin on, toinen kausi voi koostua enimmäkseen takaiskuista Gojon historiaan ja samalla rakentaa merkittävää seuraavaa tarinaa, Shibuya-tapahtumaa (luvut 79-136).

Älä huoli, emme pääse spoilerialueelle, mutta Shibuya Incident Arc keskittyy Gojoon ja hänen uuden kirotun liittonsa suunnitelmaan Goton vangitsemiseksi.

Se näyttää olevan todennäköisin skenaario, ja siinä on enemmän kuin tarpeeksi sisältöä täyttämään 25 jakson toinen tuotantokausi. Se saattaa johtua myös siitä, miten ensimmäinen kausi päättyi.

Lue lisää: Kingsin kauden 2 ranking virallisesti uusittu: julkaistaanko se vuonna 2022?

Voitettuaan Eson ja Kechizun, kirotut kohdut , Yuji ja Nobara yhdistyvät Megumin kanssa. Sukuna kuitenkin kuluttaa sormen ja vie hänet askeleen lähemmäksi voimansa takaisin saamista käyttämällä Yujin kädessä suuta animen vuoksi.

Odota, että uusi kausi käsittelee tätä hyökkäävää pahuutta sekä Choson, kolmannen Cursed Womb -kolmikon, joka on yhdistänyt voimansa Mahiton ja Geton kanssa.

JUJUTSU KAISEN kausi 2

Lisäksi Jujutsu Highlla on myyrä, ja opettaja Utahime etsii aktiivisesti ovela velhoa. Sillä on myös merkittävä rooli tulevalla kaudella.

Gojo kutsuu Yujin, Megumin, Nobaran, Makin ja Pandan osallistumaan uuteen tehtävään sen jälkeen, kun heitä suositellaan ylennetyksi Grade 1 Sorcerers -luokkaan 2. kauden viimeisessä kokoonpanossa…

Mistä voin katsoa Jujutsu Kaisenin ennen kausi 2?

Kaikki Jujutsu Kaisenin ensimmäisen kauden 24 jaksoa striimataan tällä hetkellä Crunchyrollissa, jos haluat päästä eroon ennen toista kautta.

Lue lisää: Kauden 2 julkaisupäivä vahvistettu? Onko se valmis julkaistavaksi vuonna 2022?

Äskettäin Funimationin kanssa tapahtuneen yhdistymisen vuoksi voit odottaa, että voit katsoa Jujutsu Kaisenin kauden 2, Demon Slayerin kauden 3 ja muita suosittuja animeita myös yksinomaan suoratoistosivustolla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR