Onko Johnny Depp suostunut säilyttämään roolinsa kapteeni Jack Sparrowna Pirates of the Caribbean 6 -elokuvassa?

Viihde

WPR

Viihdy vedessä, sillä horisontissa on nähty uusi Pirates of the Caribbean -elokuva. Tämä on suosittu koko perheen elokuvasarja. Viimeisten 18 vuoden aikana elokuvat, jotka perustuvat samannimiseen Disneyland-nähtävyyteen, ovat tehneet melkoisen vaikutuksen elokuvateollisuuteen.

Siitä lähtien, kun ensimmäinen Pirates of the Caribbean -elokuva, Curse of the Black Pearl, julkaistiin vuonna 2003, katsojat ympäri maailmaa ovat rakastuneet hoitamattomiin ja hauskoihin suolakoirahahmoihin, jotka ovat varastaneet sekä sydämemme että toistensa aarteen.

Voi olla haastavaa navigoida väärän tiedon meressä etsiessään totuudenjyvää tuotannosta, kun otetaan huomioon teosten muutokset ja verkossa kiertävät tarinat.

Kampaamme tutkimattomia alueita luodaksemme tämän kartan ja autamme sinua oppimaan kaiken tarvittavan, jotta voit oppia vielä nimettömästä Pirates of the Caribbean 6:sta. Ota kompassi esiin ja ohjaa sitä yksinkertaisen oppaamme läpi.

Mikä on Pirates 6:n julkaisupäivä?

Disney ei ole vielä määrittänyt Pirates 6:n julkaisupäivää. Mutta ottaen huomioon muiden elokuvien julkaisupäivämäärät, se ilmestyisi todennäköisesti kesällä 2024.

Tuleeko Johnny Depp paluun Pirates 6:ssa?

Suurin ratkaisematon aihe on se, toistaako Johnny Depp roolinsa kapteeni Jack Sparrowna uudessa Pirates-elokuvassa. Oscar-ehdokkaan edustaja kiisti väitteet, että näyttelijä esittäisi nyt ikonisen roolin uudelleen 300 miljoonalla dollarilla kesäkuussa 2022.

Kun hänen entinen vaimonsa Amber Heard kirjoitti mielipidekirjoituksen The Washington Postille vuonna 2018, jossa hän väitti kokeneensa perheväkivaltaa, Deppin virasto väitti kaksi kuukautta aiemmin, että hänen asiakkaansa oli päästetty irti Disney-sarjasta.

Agentin mukaan esseen takia Depp jäi ilman 22,5 miljoonan dollarin voittoa. (The Finding Neverland -näyttelijä haastoi Heardin oikeuteen teoksesta kunnianloukkauksesta ja sai lopulta 10,35 miljoonan dollarin vahinkopalkinnon.)

Pirates of the Caribbean 6

Pirates-elokuvan ohjaaja Jerry Bruckheimer on myös todennut, että Johnny Deppiä ei ole tarkoitus muotoilla uudelleen muissa projekteissa. Kuudes elokuva, jos näyttelijä olisi näytellyt siinä, olisi todennäköisesti ollut hänen viimeinen elokuvansa Jack Sparrowina.

Disneyn tuotantopäällikkö Sean Bailey oli kuitenkin sanonut jo vuonna 2018, että kuudes elokuva olisi saattanut mennä ilman Jack Sparrowia ennen op-ed. Hän vastasi, että franchising tarvitsee 'tuoretta voimaa', kun kysyttiin, jatkuuko sarja ilman tunnetuinta näyttelijää.

Vaikka franchising on ansainnut yhteensä yli 4,5 miljardia dollaria, yleisön jännitys on alkanut hiipua. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl , ensimmäinen elokuva, tuotti yli 654 miljoonaa dollaria, kun taas Dead Man’s Chest, jatko-osa, menestyi paremmin ja lipunmyynti oli lähes 1,1 miljardia dollaria.

Maailman lopussa kolmannen elokuvan lippuja myytiin vain 960 miljoonan dollarin arvosta, mutta se tuotti silti vähemmän rahaa kuin edeltäjänsä. Vaikka myöhempi jatko-osa, On Stranger Tides, toi yli miljardi dollaria, viidennen elokuvan, Dead Men Tell No Talesin, lipputulot laskivat huomattavasti, ja se ansaitsi vain 794 miljoonaa dollaria, mikä teki siitä sarjan vähiten tienaavan erän. .

Lue lisää: Johnny Deppin sisar Debbie Depp on asetettu todistamaan todistajana!

Kuka saattaisi olla roolissa kuudennessa Pirates of the Caribbean -elokuvassa?

Vaikka näyttelijöitä ei ole vielä ilmoitettu, Kaya Scoldelario, joka näytteli viidennessä elokuvassa Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, on väittänyt allekirjoittaneensa sopimuksen kuudennessa elokuvassa esiintymisestä.

Viides elokuva, jossa paljastettiin olevansa kapteeni Barbossan kauan kadoksissa ollut tytär, esitteli hänen hahmonsa Carina Barbossan. Uuden, nuoremman Barbossan lisääminen kokoonpanoon voisi osoittaa, mihin suuntaan seuraava elokuva ottaa.

Voimme päätellä, että Henry Turner, Scodelarion poikaystävä, palaa, koska hänen hahmonsa on palaamassa. Brenton Thwaites esittää Henryä, Willin ja Elizabeth Turnerin poikaa.

Hän tekee elokuvadebyyttinsä kolmannessa elokuvassa, kun hänen isänsä nimitetään legendaarisen The Flying Dutchmanin kapteeniksi. Tarina päättyy kuudenteen elokuvaan, kun Henry lopulta vapauttaa isänsä kirotusta laivasta.

Pirates of the Caribbean 6

Siitä on ollut huhuja Margot Robbie nähdään seuraavassa elokuvassa, mutta tästä ei ole vahvistettu mitään. Kun häneltä kysyttiin huhuista, että hänellä olisi osa tulevassa Pirates-elokuvassa, hän vastasi: 'Ehkä… Aika näyttää.'

Suosikki alkuperäiselokuvat Kuten kohtalon rakastajan Will Turner ja Elizabeth Swann, Orlando Bloom , ja Kiera Knightly saattaa tehdä paluun. Vaikka jotkut uskovat, että heidän osuutensa juonesta on ohi, viidennen elokuvan lopussa oleva kohtaus viittaa siihen, että he saattavat esiintyä uudelleen.

Tämä pitää paikkansa huolimatta siitä, että romanttinen pariskunta sai huomattavasti vähemmän näyttöaikaa, kun elokuvat kehittyivät ja keskittyivät enemmän Jack Sparrowiin, ihailltuun merirosvolordin huijariin, joka oli kuuluisa oudoista juopuneista liikkeistään ja näennäisesti sattumanvaraisista lahjoistaan.

Lue lisää: Amber Heard valittaa Johnny Deppin tapauksesta: 'riittämättömät todisteet'

Pirates of the Caribbean: kauden 6 tarina

Petolintujen kirjailija Christina Hodson Disney on valinnut sen Pirates 6:een. Käsikirjoituksen hallinta on ajoittain ollut heikkoa; vuonna 2019 se siirrettiin Rhett Reeseltä ja Paul Wernickiltä Craig Mazinille ja Ted Elliotille; asiat näyttävät kuitenkin tällä hetkellä järjestyvän.

Disney näyttää tekevän naisvetoista Pirates-elokuvaa näyttelijöiden spekulaatioiden perusteella, jotka on nyt vahvistettu Hudsonin palkkaamalla kirjailijaksi. Fanit palasivat lähteeseen etsimään mahdollista tarinaa käyttämällä tätä tietoa vihjeenä pyrkiessään löytämään tarinan.

Redd, punatukkainen naismerirosvo, oli alun perin siepattu morsian, joka myytiin huutokaupassa teemapuiston nähtävyyksissä. Hän muuttui kuitenkin merirosvoksi ja alkoi myydä yhteisöltä varastamiaan esineitä, kun kyytiin tehtiin joitain muutoksia.

Huolimatta mahdollisuudesta, että kuudes elokuva saattaa jatkaa Reddin tarinaa, tämän juonen onnistumisen todennäköisyys on kyseenalainen, kun otetaan huomioon käytettävissä olevien tietojen vähäisyys. Elokuva saattaa omaksua uudelleenkäynnistysstrategian a la Ghostbusters tai Ocean’s 8, mutta kumpikaan näistä elokuvista ei ollut erityisen suosittu.

Pirates of the Caribbean 6

Jos jatko-osaa piti jatkaa, franchising kohtaa myös epätavallisia haasteita. Dead Men Tell No Talesin luottojen jälkeisessä kohtauksessa Davy Jones esiintyi.

Willistä tuntuu, että Jones ilmestyy hänelle painajaisessa, mutta katsojat saavat tietoonsa Jonesin läsnäolon kameran lähentyessä paljastamaan lattialla olevia naarmuja. Lonkerohahmolla saattaa siis olla avainrooli kuudennessa elokuvassa.

Lue lisää: Sexlife kausi 2 julkaisupäivä ilmoitettu? Adam Demos sanoi, että kausi on 'hullu'!

Kuka on Pirates 6:n ohjaaja?

Mazin/Elliot-elokuvan ohjaa jälleen Joachim Rnning. Espen Sandberg, jota ei ole tunnistettu kuudennen Pirates-elokuvan yhteydessä, teki yhteistyötä viimeisen elokuvan ohjauksessa.

Sandberg on tuntenut norjalaisen ohjaajan Rnningin lapsesta asti. Hänen muihin merkittäviin työnsä ohjaajana kuuluu Disneyn vuoden 2019 jatko-osa Maleficent: Mistress of Evil. (Pirates-sarjan kolme ensimmäistä elokuvaa ohjasi Gore Verbinski; neljäs oli Rob Marshallin ohjauksessa.)

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR