Onko Flash-kausi 9 valmis julkaistavaksi vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä?

Viihde

WPR

Älä odota The Flashin viimeisen kauden ensi-iltaa tässä kuussa, vaikka kausi 9 ilmestyy lopulta The CW:lle.

Kun The Flash esittää sarjansa finaalin, se merkitsee todella yhden aikakauden loppua. CW on uudistanut kunnioitetun supersankarisarjan yhdeksännellä kaudella, mutta tuo kausi merkitsee myös sarjan loppua ja ehkä myös Arrowversen loppua.

CW ilmoitti, että The Flash päättyy kaudella 9 kesän aikana ja vahvisti, että viimeinen kausi sisältää vain 13 jaksoa.

Reaktio oli, kuten ilmoitus, katkeransuloinen, ja fanit valittivat ajatusta, että kaikkien aikojen toiseksi pisin supersankariohjelma ei enää olisi televisiossa, vaan myös kunnioittaisi sen perintöä.

Päivä, jolloin salama päättyy, merkitsee todellakin erään aikakauden loppua. Tämä päivä, tämä kuukausi tai edes tämä vuosi ei kuitenkaan ole se päivä.

Julkaisuennusteet The Flash -kaudelle 9

Team Flash ja Scarlet Speedster eivät sisälly vahvistettuun CW:n syksyn kokoonpanoon. Verkosto on päättänyt pitää monet lippulaivaohjelmistaan, mukaan lukien The Flash, kauden puoliväliin asti, mikä on syy.

Flash-kausi 9

Tämän seurauksena Superman ja Lois kausi 2 ja Riverdalen seitsemäs ja viimeinen kausi sekä tuleva DC-sarja Gotham Knights kaikki saa ensi-iltansa vuonna 2023.

Lue lisää: Milloin Calls the Heart -kauden 10 julkaisupäivä ilmoitetaan? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Verkko on kokenut joitain muutoksia tänä vuonna Nexstarin ostamisen seurauksena, mutta The Flashin kuolema on ollut pitkään väistämätöntä. Mutta ennen kuin se päättyy ensi vuonna, meillä on vielä hetki aikaa nauttia esityksestä, joten meidän pitäisi aloittaa sen uudelleen katsominen heti!

Tuotanto

Kehitys

Sarjan tähti Grant Gustin väitti huhtikuussa 2020, että neuvottelut ohjelman jatkamisesta yhdeksänteen tuotantokauteen olivat pysähtyneet COVID-19-epidemian vuoksi.

Kun kahdeksas kausi piti välikauden taukoa tammikuussa 2022, Gustin allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen yhdeksännen kauden 15 jaksosta korotuksen kera ja ansaitsi 200 000 dollaria per jakso. CW tilasi sarjan yhdeksännen kauden 22. maaliskuuta 2022. Sarja viime kaudella, tiivistetyllä 13 jaksolla, vahvistettiin virallisesti 1. elokuuta.

Lue lisää: Sexlife kausi 2 julkaisupäivä ilmoitettu? Adam Demos sanoi, että kausi on 'hullu'!

Valu

Flash-kausi 9

Omissa rooleissaan Barry Allen/The Flash, Iris West-Allen, Cecile Horton, Allegra Garcia ja Chester P. Runk, Gustin, Candice Patton, Danielle Nicolet , Kayla Compton ja Brandon McKnight palaavat. Vaikka hänen hahmonsa henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, Danielle Panabaker, joka näytteli aiemmin Caitlin Snowa ja Frostia, tekee paluun myös vakiona. Joe Westiä näytteli Jesse L. Martin koko sarjan ajan. Hän lähti tavallisena, mutta hänen odotetaan palaavan.

Kuvaaminen

14. syyskuuta 2022 alkaen kuvausten odotetaan kestävän 6. maaliskuuta 2023 asti.

Lue lisää: Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä virallisesti vahvistettu! Uusimmat päivitykset vuonna 2022

Flash-kauden 9 tarina

Juoni ei ole paljoa keskusteltu, mutta se on odotettavissa. Kun se lisää ennakointia, pieni mysteeri ei koskaan satuta. Jos esitys kuitenkin noudattaa kaavaa, enemmän Allen kohtaa haasteita ja ottaa tehtäviä pelastaakseen planeetan. Supersankari ei voi koskaan olla olemassa ilman konnaa, kuten yleisesti tiedetään. Viimeinen jäljellä oleva kysymys on, kenet Flash kohtaa sarjan 9. kaudella.

Flash-kausi 9

Kiinnostavat fanien spekulaatiot viittaavat siihen, että Bloodwork saattaa olla Flashin vastustaja ohjelman viimeisellä ja päättävällä kaudella ( Sendhil Ramamurthy ).

Hänet tunnetaan myös nimellä tohtori Ramsey Rosso, ja hän nousi kuudennen kauden aikana valtavaksi vastustajaksi, kun hän osoitti kykynsä manipuloida muiden ihmisten verta, mikä melkein teki Allenille ja hänen miehistölle korjaamatonta vahinkoa. Tulee varmasti olemaan kiehtovaa kehitystä, jos hän tekee paluun tällä viimeisellä ja viimeisellä kaudella. Mutta Allenin voittavan muutaman superpahiksen ei haittaisi.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR