Onko Christina Aguilera edelleen syntynyt popdiiva huolimatta siitä, että se on perintölaki? O2 Arena, Lontoo: On selvää, että hän on edelleen syntynyt popsensaatio

Julkkis

WPR

Christina Aguilera on hyvin virittynyt ydinfanikuntaansa. Lady Gagan vuoden 2002 hittisingle 'Dirrty' julkistettiin yleisölle ennen kuin hän edes nousi lavalle Lontoon O2-areenalla.

Sanat 'naiset ja herrat' näytettiin massiivisilla näytöillä ennen kuin hän edes astui lavalle. Yleisö oli niin riehakasta, että termi 'meluisa' tuskin peittää sitä.

41-vuotias mies repi läpi joitain merkittäviä räjähdyksiä kuudessa ensimmäisessä kappaleessa. 'Dirrty' ja 'Can't Hold Us Down', molemmat hänen vuoden 2002 albumiltaan Stripped, muokattiin grunge-vaikutteiseksi tulkittavaksi.

Kun Aguilera astui pois lavalta, hän palasi lavalle trikoossa, joka oli peitetty paljeteilla ja liekkien liekeillä.

Tämä oli hetki, jolloin esityksen vauhti vahvistui. Aguileran 20 kappaleen kokoelmassa on vain kaksi kappaletta, jotka eivät ole suoraan hänen vuoden 2010 Bionic-albumiltaan, mukaan lukien albumin kimallinen nimikappale.

Onko Christina Aguilera edelleen syntynyt popdiiva huolimatta siitä, että se on perintölaki? O2 Arena, Lontoo: On selvää, että hän on edelleen syntynyt popsensaatio

Vihreiden valopylväiden ja vihreiden laserien säestämänä kappale oli innostava leirin tanssimusiikkikappale, jossa Aguilera pomppii lihaksisista miestanssijoistaan ​​kuin hän kävelisi catwalkilla RuPaul's Drag Race -kilpailussa.

Genie in a Bottle” muutettiin joksikin kireäksi klubivalmiiden lavastusten reggaeton-remixillä sinisillä ja violeteilla lasereilla.

Lue myös: Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Kun hän lauloi, Christina Aguilera viihtyi selvästi, vaikka kappale oli lähes kaksi vuosikymmentä vanha.

Hänen kahden edellisen vuosikymmenen aikana keräämä diivan jalomielisyys ei ole täysin kadonnut.

Lavalla, aurinkolasit päänsä päällä, hänen tavaramerkkinsä laulumurina muutti tämän viattoman kappaleen joksikin paljon varmemmaksi kuin se oli ollut alkuperäisessä studioversiossa.

'What a Girl Wants' -elokuvassa hän hidasti asioita ja muutti kuplivan purukumialkuperäisen hiljaisemman, mietiskelevämmän hetken.

'Haluan vain kiittää teitä siitä, että olette olleet tällä matkalla viimeisen parin vuosikymmenen ajan!' hän nyyhkytti puhuessaan yleisölle ensimmäistä kertaa.

Aguilera, hänen viimeisin espanjankielinen albuminsa, muodosti hänen esityksensä keskimmäisen kolmanneksen, joka sisälsi kappaleita albumilta.

Huolimatta siitä, että suurin osa O2:n yleisöstä ei ollut tuntenut näitä latinalaisvaikutteisia kappaleita, Aguileralla oli selvästi henkilökohtainen yhteys niihin.

”Suéltamessa” laulajan tavanomaista lauluvoimistelua hillitsi, mikä teki siitä erityisen loistavan hetken.

Orkesteri- ja big bandtäytteinen areena osoitti pankkilaulajien läsnäoloa, jotka ovat nykyään suurelta osin perintöä.

Onko Christina Aguilera edelleen syntynyt popdiiva huolimatta siitä, että se on perintölaki? O2 Arena, Lontoo: On selvää, että hän on edelleen syntynyt pop-sensaatio

Valitettavasti esityksellämme ei ollut varaa sellaiseen tukeen. Aguileran setti oli yksinkertainen, keskittyen muutamaan tanssijaan, laulajaan ja kevyeen tulipaloon. Hänen äänensä oli valtava.

On harvinaista nähdä O2-tapahtumaa ilman jonkinlaista ylellisyyttä, mutta Aguilera onnistui saamaan sen päätökseen kappalekokoelmansa rikkaan ansiosta.

Lue myös: Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

'Ain't No Other Man' -elokuvassa hän liukuu vaivattomasti huimiin laulukohtiin, jotka tuhosivat hänen ikäisensä uran.

Karismallaan ja lavalla läsnäolollaan Aguilera on täydellisesti valmis esiintymään popkonsertissa. Kun hän otti askeleen taaksepäin loistosta ja glamourista, asiat todella lähtivät liikkeelle. Sydämelliseen kappaleeseen 'Say Something' hän palkkasi Years and Yearsin keulahahmon Olly Alexanderin.

Alexanderin silmissä oli kyyneleitä, ja Aguileran rintaa kiristävä laulu melkein toi heidät räjähtämisen partaalle.

Valitukset pyörivät Aguileran äänenvoimakkuuden, hänen rumpusettinsä koon ja liian innokkaan taustakappaleen ympärillä, joka sotki kaiken epäjohdonmukaiseksi sotkuksi.

Heti kun Christina Aguilera alkoi laulaa 'Beautiful', meteli laantui ja myllerrys haihtui kuin sumu tuulisena päivänä. Kun huomasit katsovasi todellista popmusiikkilegendaa elämänsä aikana, tiesit olevasi herkullinen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR