Onko Chrissy Metz raskaana uskomattoman painonpudotusmatkan jälkeen?

Julkkis

WPR

Chrissy Metz aloittaa uuden tunnustuksen ja kuntoiluvuoden 2022. Niille meistä, jotka ovat kuntopolulla ja tarvitsemme realistista inspiraatiota vuonna 2022, voimme pitää häntä roolimallina.

Hän voi antaa sinulle motivaatiota, jota tarvitset kunto-ohjelman jatkamiseen. Chrissy Metzillä on vaikea kausi, joten olen päättänyt aloittaa kuntomatkani hitaasti. Hän on edistynyt huomattavasti fyysisessä kunnossaan.

Hänen painonpudotusmatkansa on kiehtova ja ansaitsee jakaa. Se on täynnä käsitteitä.

Lupaamme tänä vuonna liikkua enemmän ja syödä parempaa ruokaa. Mutta kuinka moni uudenvuodenlupauksistamme todellisuudessa onnistuu? Luulen, että suurinta osaa uudenvuodenlupauksista ei koskaan pidetä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chrissy Metz (@chrissymetz)

Chrissyn painonpudotusmatka toimii rohkaisuna ja inspiraationa monille ihmisille, jotka aloittavat ja lopettavat painonpudotuksen.

matkan kohokohdat ja matalat kohdat. Haluan sinun pohtivan, kuinka hän aloitti ja kuinka hän melkein luovutti, mutta hän sinnitti, saadakseen syvemmän käsityksen matkastaan.

Taustatieto:

Syntynyt 29. syyskuuta 1980
Ammatti Näyttelijä & Laulaja
Vanhemmat Denise ja Mark Metz
Tv-ohjelma This Is Us, American Horror Story jne.
Aviomies Martyn Eaden
Chrissy Metzin nettoarvo 8 miljoonaa dollaria

Onko Chrissy Metz raskaana?

Chrissy Metz ei odota lasta. Chrissy Metz on loppujen lopuksi vain huhu. Syynä voi olla hänen ihailijoiden spekulaatio, että hän on raskaana. Chrissy Metz ei kuitenkaan ole raskaana.

Hän oli tämän raskaushuhun keskiössä vielä marraskuussa 2017. Vuonna 2014 hän ja hänen puolisonsa Metz erosivat.

Aiheeseen liittyvä: Bryson DeChambeau -kiista: Kuinka Bryson DeChambeausta tuli niin kiistanalainen?

Ura

Chrissy teki televisiodebyyttinsä vuonna 2005 'Entourage'-jaksossa. Sen jälkeen hänet palkattiin edelleen vierailevaksi tähdeksi eri ohjelmissa.

Myöhemmin samana vuonna hänelle tarjottiin toista osaa draamassa 'Kaikki me'. Sitten hän keskittyi elokuvaan ja sai osia elokuviin 'The Onion Movie' ja 'Loveless in Los Angeles'.

Hän palasi näyttelemään televisiossa vuonna 2008 jaksossa 'My Name is Earl'. Näyttelittyään televisioelokuvassa 'Solving Charlie' Chrissy esiintyi 'Huge' -jaksossa vuonna 2010.

Hän oli loistava tähti, kun hän teki näyttelijädebyyttinsä elokuvassa 'American Horror Story: Freak Show'. Hän esiintyi viisi kertaa Barbara/Ima Wigglesinä, jota esitettiin vuosina 2011–2015.

Vuonna 2016 hänet valittiin rooliin Kate Pearson , ohjelman päähenkilö, päällä NBC . Chrissy palasi tähän ohjelmaan muutaman seuraavan vuoden ajan, samoin kuin useisiin muihin televisioprojekteihin.

Onko Chrissy Metz raskaana uskomattoman painonpudotusmatkan jälkeen?

Hän esiintyi omakuvana 'Drop the Mic' -sarjassa vuoden 2017 jaksossa. Metz palasi valkokankaalle 'Sierra Burgess Is a Loser' -elokuvassa, jossa hänet valittiin Trishiin.

Hän näytteli myös Puh Catia elokuvassa The Last O.G. se vuosi. Vuonna 2019 hän jatkoi uraansa elokuvissa ja viimeksi liittyi 'Breakthrough' näyttelijöihin.

Sen jälkeen hän jatkoi esiintymistä useissa lisäprojekteissa sekä 'This Is Us', 'Superstore' ja 'Muppets Haunted Mansion'.

Metz on saanut MTV Movie and TV Awards-, Primetime Emmy -ehdokkuuden, Teen Choice Awards -palkinnon ja Critics' Choice Television Awards -ehdokkuuden.

Hän on saanut Screen Actors Guild Award -palkinnon ponnisteluistaan ​​draamasarjassa kahdesti, kulloinkin ensemble-esityksestä.

Chrissyllä oli pitkäaikaisia ​​painonnousuongelmia:

Monet ihmiset ovat panneet hänet merkille, koska hän suhtautuu suoraan painoongelmiinsa. Hän myönsi vuonna 2017, että hän oli ollut ylipainoinen pienestä pitäen.

Hän liittyi Weight Watchersiin 11-vuotiaana. Alle 25-vuotiaana ainoana hänen ikäisilleen tarkoitetussa painonpudotusistunnossa teki siitä epämukavaa.

Chrissyn lapsuuden trauma paljastettiin myöhemmässä haastattelussa. Hän kertoi haastattelussa kokeneensa lapsena huonoa kohtelua painonsa vuoksi. Vaikka hänen isäpuolensa ei ollut kiusaaja koulussa, hän kuitenkin hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chrissy Metz (@chrissymetz)

Koska hän oli ylipainoinen, heidän isäpuolensa hakkasi häntä useaan otteeseen. Hän väitti, että tapaus traumatisoi häntä. Chrissy koki fyysistä ja henkistä väkivaltaa sekä lapsena että aikuisena, jotka molemmat vahvistivat häntä.

Hänellä ei ollut vain tuottoisaa työtä, vaan hän eli myös ylellistä elämää. Hän tuli paremmin toimeen isänsä kanssa, kun hänestä tuli menestyvämpi.

Chrissyltä kysyttiin isänsä yhteydestä suuressa mediahaastattelussa. Hän väitti, että media jättää usein huomiotta sen tosiasian, että he ovat tällä hetkellä lähellä toisiaan.

Hän on antanut hänelle anteeksi, että hän toi esiin epämiellyttäviä muistoja heidän yhteisestä ajastaan ​​lapsena, ja hän on nyt pyytänyt anteeksi tekojaan ja pahoinpitelyään.

Aiheeseen liittyvä: Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

Nyt hän katsoo häntä ylöspäin ja pitää häntä enemmän isänä kuin omana isänsä. Tämä Chrissy Metzin laihdutustarina on kuin elokuvan juoni.

Chrissy on muuttunut lyhyen elämänsä aikana köyhästä ja köyhästä ihmisestä tunnetuksi julkkikseksi ja palkinnon saajaksi. Hän on edennyt elämässään huomattavasti.

Toisaalta hänen elämänsä on todellista eikä osa käsikirjoitusta. Kaikki johtuu hänen sitoutumisestaan ​​ja ponnisteluistaan. Chrissy on saanut kritiikkiä näyttelijän urastaan ​​ja yrityksistään noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

Hän jatkoi matkaa tästä huolimatta. Hän ponnisteli paljon ja onnistui ponnisteluissaan. 100 kilon laihdutus ei ole yksinkertainen yritys, ja Chrissyn painonpudotusmatkalla on ollut ylä- ja alamäkiä. Se on inspiroivaa ja ansaitsee aplodit.

Ennen painonpudotusohjelman aloittamista hän painoi 399 puntaa (181 kiloa). Hän on nyt noin 182 kiloa painavampi. On uskomatonta nähdä näin voimakasta painonpudotusta.

Chrissy Metzin haastattelu painonpudotuksesta

Chrissy väitti vuonna 2017, että hän aloitti näyttelemisen 12-vuotiaana; Kuitenkin ennen kuin muutti Los Angelesiin, hän laihtui 50 kiloa johtajansa neuvosta, kun tämä tuli kärsimättömäksi, kun näyttelijätyö ei toteutunut ja hän vastasi: 'Syön.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chrissy Metz (@chrissymetz)

Tunteet” – joten hän sai enemmän kuin 100 puntaa ennen kuin hän panikoi syntymäpäiväänsä, mikä muutti hänen suhtautumistaan ​​painoonsa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla :WPR