Onko Blac Chynan nettoarvo 5 miljoonaa dollaria?

Nettovarallisuus

WPR

Blac Chyna on 11. toukokuuta 1988 syntyneen yhdysvaltalaisen mallin ja seuralaisen Angela Renée Whiten taiteilijanimi. Hän sai tunnetuksi ensimmäisen kerran vuonna 2010 Nicki Minajin stunt-kaksikkona Kanye Westin musiikkivideossa kappaleelle 'Monster'.

Hän sai enemmän mediahuomiota, kun Drake pudotti hänet samana vuonna kappaleeseen 'Miss Me', mikä johti hänen esiintymiseen useissa aikakauslehdissä, mukaan lukien Dimepiece, Straight Stuntin ja Black Men's Magazine.

Vuonna 2014 hän avasi kauneussalonki Encinossa, Los Angelesissa, ja oman meikkisarjansa, 'Lashed by Blac Chyna'. Sittemmin hän on esiintynyt useissa tiedotusvälineissä, kuten omissa tosi-tv-ohjelmissaan, Rob & Chyna ja The Real Blac Chyna.

Alkuvuosina

Angela Renee White on Blac Chynan oikea nimi. 11. toukokuuta 1988 hän syntyi Washingtonissa, D.C. Shalana-Jones Hunter, joka tunnetaan yleisesti nimellä Tokyo Toni, on hänen äitinsä.

Blac Chynan äiti oli Yhdysvaltain armeijan jäsen vuonna 1991, oman tuotantoyhtiönsä toimitusjohtaja ja merkittävä osallistuja tosi-tv-ohjelmissa, joissa hänen tyttärensä esiintyi.

Lue lisää: George Clooneyn nettoarvo: Kuinka George rikastui?

Valmistuttuaan lukiosta Blac Chyna ilmoittautui Marylandin yliopistoon.

Blac Chyna tienasi 20 miljoonaa dollaria kuukaudessa vain faneilta

blac chyna nettovarallisuus

Huhtikuussa 2020 malli Blac Chyna rekisteröitynyt Internet-tilauspalveluun. Eräs tutkimuskustantaja paljasti äskettäin, että malli ansaitsi noin 240 miljoonaa dollaria pelkästään OnlyFansilta vuonna 2021.

Joka kuukausi malli maksaa 19,99 dollaria tilauksestaan. Tilaajilla on pääsy mallin NSFW-kuviin ja -videoihin.

Eräs lähde mainitsi, että Chyna oli eniten rahaa tienannut alustan käyttäjä. Näyttelijä Bella Thorne, joka tienasi lähes 11 miljoonaa dollaria pornografisten valokuvien ja videoiden jakamisesta, seurasi häntä.

Cardi B, joka tienasi viime vuonna lähes 9,5 miljoonaa dollaria kuukaudessa OnlyFans-tilinsä kautta, on kolmannella sijalla.

Asettaaksemme asiat perspektiiviin, Will Smithin nettovarallisuus on 375 miljoonaa dollaria. Vuoteen 2022 mennessä Blac Chyna olisi voinut ansaita enemmän.

Vain fanien tulot

Kuten aiemmin mainittiin, Blac Chyna on yksi eniten palkatuista aikuisten sosiaalisen verkoston OnlyFans käyttäjistä. Hänen kerrotaan tienaavan yli 20 miljoonaa dollaria Vain Fanit joidenkin raporttien mukaan.

blac chyna nettovarallisuus

Vastakohtana hänen entisen poikaystävänsä Tygan kerrotaan tienaavan palvelusta lähes 8 miljoonaa dollaria yhdessä vuodessa ja olevan 10 suurimman tienaajan joukossa.

Kuten aiemmin mainitsimme, Blac Chyna väittää oikeudessa, että hän on mahdollisesti ansainnut vain miljoona dollaria OnlyFansilta.

Mikä on Blac Chynan nettoarvo?

Amerikkalainen tosi-tv-tähti, entinen strippari ja sosiaalisen median yrittäjä Blac Chyna. Arvioitu arvo Blac Chyna on 5 miljoonaa dollaria.

Vaikka hänen työnsä stripparina vaikutti hänen nousemiseensa, hänen assosiaationsa tunnettujen julkkisten kanssa nostivat hänet uudelle tasolle. Sen lisäksi, että Blac Chynalla on lapsi Rob Kardashianin kanssa, hänellä on myös lapsi räppäri Tygan kanssa.

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Ammatti: Televisiopersoona
Ikä: 33
Maa: Yhdysvallat
Syntynyt: 11 päivänä toukokuuta 1988
Palkka: 1 miljoona dollaria (vuosittainen)
Viimeksi päivitetty 2022

Noustuaan kuuluisuuteen julkisuuden henkilönä Blac Chyna alkoi esiintyä useissa televisio-ohjelmissa.

blac chyna nettovarallisuus

Chyna on myös osallistunut useisiin itsebrändättyihin yrityshankkeisiin, joista suurin osa keskittyy kauneuteen liittyviin tuotteisiin ja palveluihin. Sosiaalinen verkosto OnlyFans on myös tuonut hänelle miljoonia dollareita. Hän saa ilmeisesti yhden alustan luojien korkeimmista palkoista.

Auton kokoelma

Chyna mainostaa säännöllisesti kalliita autojaan sosiaalisessa mediassa. Hänellä on useita kalliita autoja, mukaan lukien Bentley Bentayga Mulliner, jonka hinta on 235 525 dollaria, ja Ferrari 488 Spider 280 900 dollarilla.

Henkilökohtainen elämä

Tyga oli kutsunut Blac Chynan mukanaan kiertueelle, mutta tämä oli kieltäytynyt. Sitten hän esiintyi musiikkivideossa yhdelle hänen kappaleistaan, Rack City.

Strippiklubitapahtumassa, jonka isännöi Chris Brown Vuonna 2011 he muodostivat ensimmäisen yhteyden. Vuonna 2012 he saivat ensimmäisen poikansa tervetulleeksi.

Kun asiat alkoivat olla hankalia heidän välillään vuonna 2014, he erosivat. Myöhemmin Tyga alkoi seurustella Kylie Jennerillä.

Lue lisää: R Kellyn nettovarallisuus: Matka maineikkaista laulajasta vangiksi!

Raporttien mukaan Tyga ja Chyna erosivat hänen ystävyydestään Kylie Jennerin kanssa. Näiden kahden välillä on ollut useita julkisia riitoja. Chyna yritti korjata suhteensa Jenner kun hän alkoi seurustella Rob Kardashianilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Blac Chynan (@blacchyna) jakama viesti

Chynalle tarjottiin paikkaa Kardashianin tosi-tv-ohjelmassa heidän ystävyytensä Robin kanssa. Robin ja Chynan lapsi tunnetaan nimellä Dream Kardashian. Mutta vuoden 2016 lopulla pari päätti lopettaa sen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR