Onko Billie Eilishillä nuorempaa sisarusta? Vain fanien huhut selitetty!

Viihde

WPR

Sosiaalisessa mediassa trendaava twiitti väittää, että Billie Eilishin nuoremmalla siskolla on OnlyFans. Onko laulajalla, kuten twiitissä vihjataan, sisarusta?

Siitä lähtien, kun Billie aloitti musiikin julkaisemisen, hän on esiintynyt mediassa. Laulajan veli Finneas Baird O’Connell tunnetaan hyvin, mutta jotkut ovat olleet uteliaita tietämään, onko hänellä muita sisaruksia.

Onko Billie Eilishillä sisarusta?

Onko Billie Eilishillä nuorempi sisarus

Vanhemmat Maggie Baird ja Patrick O'Connell, jotka molemmat harrastivat näyttelemistä Hollywoodissa, synnyttivät Billie Eilish Pirate Baird O'Connellin.

Hänen vanhempi veljensä Finneas on viisi vuotta vanhempi sisarensa ja syntyi Finneas Baird O'Connell. Huolimatta huhuista, että Billiellä on veljensä lisäksi sisko, he ovat vanhempiensa ainoat kaksi lasta.

Lue lisää :Kathy Hilton Net Worth 2022: Kuinka persoonallisuus käyttää rahojaan?

Kiistanalainen: The OnlyFans -huhu

Postauksen jälkeen, jossa ehdotettiin, että laulajalla oli sisar, käsitys, että Billiellä olisi sellainen, levisi. Eräs sosiaalisen median käyttäjä latasi viestin, jossa kysyttiin: 'Valitsitko mieluummin Billie Eilishin tai hänen pikkusiskonsa?' ja siitä kaikki alkoi.

Kuvaa peittää sana 'Breaking News', joka on kirjoitettu sen päälle. Viestin alle lähetetty kommentti auttoi viestiä saamaan lisää näkyvyyttä.

Pikkusisko, koska hän teki kommentin mukaan OnlyFnasin vapaaksi. Monet kyseenalaistivat tämän valossa, onko laulajalla todella veli. Billillä ei itse asiassa ole yhtään.

Billie Eilishin yhtäläisyys Finneasin tyttöystävään on silmiinpistävää.

Koska Billie on kuvattu nuoren naisen kanssa, joka muistuttaa häntä paljon, jotkut fanit ovat saattaneet ajatella, että hänellä on toinen sisarus. Osoittautuu, että nainen ei ole ollenkaan hänen sisarensa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut BILLIE EILISH (@billieeilish)

Claudia Sulewski, hänen veljensä tyttöystävä, on sen sijaan kuka se on. On totta, että Finneasin kanssa seurusteleva YouTube-käyttäjä Claudia näyttää paljon Billiltä. He ovat seurustelleet noin kaksi vuotta.

Joka kerta kun Finneas jakaa kuvan Claudiasta, ilmaantuu joukko kommentteja, jotka osoittavat yhtäläisyyksiä, mikä ei ole todellakaan välttämätöntä suhteen tässä vaiheessa.

Eräs käyttäjä sanoi äskettäin vastauksena kuvaan pariskunnasta, että 'Hän hillitty näyttää Billieltä.' Toinen henkilö sanoi: 'Miksi hän melkein näyttää Billiltä? Näen, että sinulla on tyyppi.'

Lue lisää : 'Billie Eilish tuntee olevansa julkinen persoonaansa loukussa, joten hän muutti sen muotoon 'F— kaikkien kanssa'

Mikä mainitsi Billie Eilishin perheen?

Onko Billie Eilishillä nuorempi sisarus

Billie puhui haastattelussa perheestään ja horjumattomasta rakkaudesta, jonka hän oli saanut äidiltään, isältään ja veljeltään.

'En voi uskoa, että tilanteessani on ihmisiä ilman tällaista suojaa', hän lisäsi. Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka nuoret taiteilijat, varsinkin nuoret naiset, jotka eivät saa tukea äidiltä tai muulta aikuiselta henkilöltä, pärjäävät. Olen uskomattoman onnekas siinä suhteessa.

Hän jatkoi: 'Toivoisin todella, että voisin adoptoida heidät ja olla heidän cheerleaderänsä kaikille, joilla ei ole tukevaa perhettä, myötätuntoisia ystäviä tai minkäänlaista tukevaa yhteisöä.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR